Sorun ailemin sürekli bizde oturup kalkmak istemesi..4 yıllık evliyim evliliğimizin başından beri kendi ailem cumartesi günü bizi onlara yemeğe pazar günleri de bir şekilde bize gelmeyi adet haline getirdiler. Kayınvalidemgil şehir dışında oldukları için bize çok gelip gitmezler ama benim ailem sürekli gelip gitmeleriyle ve herşeye karışıp ulu orta eşimin yanında her konuyu konuşmalarıyla beni bunaltmaya başladılar eşimide. Hamilelik döneminde ise ailemi tanıyamaz oldum her ay rutin kontrollerim de her ay doktoramı gidilir, ağrım olup eşimin doktora götürdüğünde sende bi hastalıktan kurtulmuyosun, iş yapmadığımda ise eşime sende kızımızın huyunu değiştirdin gibi sözleri beni onlardan uzaklaştırdı. İlk bebeğim ilk heyecanım ona alışveriş yapıp heyecanlı hazırlık yaptığımızda annemin ben ölen oğluma sizin gibi herşeyi hazırlamıştım öldü sizinde öyle olmasın daha durun bi doğsun lafları son hafta eşimin anne çalışıyorum kızının başında dur ne olur olmaz demesine karşılık sürekli bana gelen insanların kendilerini çekmeleri , rahatsızım işim var bişey olmaz çok üstüne gidiyosunuz demeleriyle onları tanıyamaz hale geldim.. Sağlıklı bir şekilde doğum yaptım bu sefer ailem sürekli gelmeye başladı sezeryan oldum annem bir gece hastanede bir gecede başımda kaldı ve evine gitti kendi işimi kendim yaptım.. Bu süre zarfında annem kayınvalidem gibi bebeğimin gaz şikayeti var ağlar bu çocuk aç doymuyo sütün mü yok hayır anne al diye kaç sefer göğsümü gösterdim.. Halbuki bebeğimin kilo alması ve kilosu gayet iyiydi bunu gördüğü halde annem aç bu dedi durdu mama verelim ve nitekim olan sütümde kendi laflarından kesildi ve bebeğimi 5 ay emzirebildim.. Annemede mamaya başlmamam ve sütümün kesilmesinede tek neden sensin diyede söyledim.. Şu an hamileyken annesini strese sokup çok ağlattıkları torunlarına ölüyorlar..Sıkıntım şu ihtiyacım varken gelmeyen insanlar ihtiyacım yokken geliyolar kırgınlıklarımı dile getiriyorum beni anlamıyolar ne zaman bizmi yaptık deyip geçiyorlar.. Cumartesi pazar kavramları bile yok sürekli sürekli bizdeler lütfen bi akıl verin..