daha öncede konu açmıştım ,dışardan normal görünen değişik bir ailem var
Babam annemi sürekli aldattı, annem de anlamadığımız bi şekilde her seferinde affetti, yaptıkları yenilir yutulur cinsten değildi, herşey ayyuka çıkmıştı
Annem kendini kandırmak için her yolu deniyor, sizin için katlandım dedi, halbuki bende kardeşim de büyüktük, hep biz ayrıl dedik , babamın 2 katı maaşı vardı, babam hem onun maaşını alır hem kendi maaşını alır, bize doğru dürüst para vermezdi. Buna rağmen annem babam onu bırakırsa dünya yıkılacak sanırdı vs. Kadınlar karşımıza çıkıp itiraf etti , annem yine affetti, bir de ne muhabbet, hiçbirşey olmamış gibi.
Neyse son konu annemi kandırıp adına kredi çekmiş şimdi de, annem de beni aradı ağlıyor telf da. Ödeyeceğim diyor ama anneme yıkar biliyorum, okadar paraya tamah eden bi insan ki. Anneme bin kere söyledik güvenme diye, sanki normal bir insanmış da ilk defa kendini kandırmıs gibi yıkılmış yine.
Arkadasım vefat etmişti morgdaydık oraya gelmişti, benden kredi çekmemi istemek için , bu kadar vicdanı yok.
Biz bişey söyleyince de eski konuları unutun artık diyordu,niye babanıza böyle düşmansınız diyordu. şimdi yine başa döndüler.
Neyse yapacak bişey yok ,sadece anlatmak istedim, keşke insan ailesini secebilseydi. Keşke hep ben büyük, onlar çocuk gibi olmasalardı