• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem

Al benden de o kadar.ne yani burda akıcı bi sekilde yazamamak metinlere dikkat etmemek kara cahil olunduğu anlamına mı geliyor.bende boyle zihniyette insanları anlam.veremiyorum

Anlam verememeniz normal. Şaşırmadım.

Üniversite sınavında dil bilgisi önemli. Okuduğunu anlama, imla kuralları, anlatım bozukluğu vs. Bunu günlük hayatına aktaramayan bir insan ne kadar başarılı olur üniversite sınavında emin olamadım. Sadece naçizane bir tavsiye verdim konu sahibine. Ne kadar düzgün yazar, kurallara ne kadar uyarsa o kadar başarılı olacaktır. Dil bilgisini sadece okullarda, sınavlarda ya da resmi yazışmalarda kullanmak için öğrenmiyoruz.

biz toplum olarak kime olaylara ,olgulara zaman göre

"ayı" ve dayı demesini bilen toplumuz ...

yapman gereken odak noktanı bilmen ve gerekeni yapman

Üniversite sınavında dil bilgisi önemli. Okuduğunu anlama, imla kuralları, anlatım bozukluğu vs. Bunu günlük hayatına aktaramayan bir insan ne kadar başarılı olur üniversite sınavında emin olamadım. Sadece naçizane bir tavsiye verdim konu sahibine. Ne kadar düzgün yazar, kurallara ne kadar uyarsa o kadar başarılı olacaktır. Dil bilgisini sadece okullarda, sınavlarda ya da resmi yazışmalarda kullanmak için öğrenmiyoruz.
:KK47::KK47::KK39:

Off amma analiz yaptin simdi tebrikler
Bu ne yaa
Ne var bu mu yani olay
Bi rahat birakin insanlari yaa
Yaklasima gel
Tavsiyeye gel
Hee dilbilgisi ile universite sinavindaki basarisina isik tuttun
Alkiss
Acayip olctu zaten forumdaki yazismaa

Off amma analiz yaptin simdi tebrikler
Bu ne yaa
Ne var bu mu yani olay
Bi rahat birakin insanlari yaa
Yaklasima gel
Tavsiyeye gel
Hee dilbilgisi ile universite sinavindaki basarisina isik tuttun
Alkiss
Acayip olctu zaten forumdaki yazismaa
Ağzına parmaklarına sağlık CANIM benim. Inan ki artık böyle ortalık karistiranlara cevap veresim gelmiyor bile o derece isteksizim ugrasasim yok :D

Raporluyum evde kotu zaman geciriyrm bdv ye bakayim
Ağzına parmaklarına sağlık CANIM benim. Inan ki artık böyle ortalık karistiranlara cevap veresim gelmiyor bile o derece isteksizim ugrasasim yok :KK70:
cnm bende raporluyum rahatsizim evde bdv bir bakayim diyorum
Firsat buldukca karsisindaki insanlari yermeye calisan kisiler oldugunda susmayayim diyorum
Yok yok tavsiye vermis arkadas, ben jotu niyetliyim beeen :)

Okurken bile daraldım. Benim ailem bu kadar muhafazakar değildir ama babam kendi doğrularını bana benimsetmeye çalışır buna bile tahammül edemem. Şu an yapabileceğin tek şey ders çalışmak. Dersini çalış,okulunu kazan. Ders çalışıyorum bahanesiyle onlarla çok fazla vakit geçirip kendini yıpratmak. Ayrıca okuyacağın okula müdahale edemezler. üniersite tercihlerini onlardan gizli yap. istediğin şehri yaz. Devlet az da olsa burs veriyor. Daha sonra kendine part time iş falan bulursun biraz daha rahatlarsın. Maddi olarak zorlansan da manevi açıdan çok rahatlarsın. Böyle bir ortamda yaşamak insan bedeni için de ruhu için de zararlı.

Raporluyum evde kotu zaman geciriyrm bdv ye bakayim

cnm bende raporluyum rahatsizim evde bdv bir bakayim diyorum
Firsat buldukca karsisindaki insanlari yermeye calisan kisiler oldugunda susmayayim diyorum
Yok yok tavsiye vermis arkadas, ben jotu niyetliyim beeen :)
İşte illaki bi çıkıntı yapan olacak burda.bu tür konuşan insanlar normal hayatta iki cümleyi bir araya getiremeyen insanlar oluyor genelde.

Okurken bile daraldım. Benim ailem bu kadar muhafazakar değildir ama babam kendi doğrularını bana benimsetmeye çalışır buna bile tahammül edemem. Şu an yapabileceğin tek şey ders çalışmak. Dersini çalış,okulunu kazan. Ders çalışıyorum bahanesiyle onlarla çok fazla vakit geçirip kendini yıpratmak. Ayrıca okuyacağın okula müdahale edemezler. üniersite tercihlerini onlardan gizli yap. istediğin şehri yaz. Devlet az da olsa burs veriyor. Daha sonra kendine part time iş falan bulursun biraz daha rahatlarsın. Maddi olarak zorlansan da manevi açıdan çok rahatlarsın. Böyle bir ortamda yaşamak insan bedeni için de ruhu için de zararlı.
Teşekkürler yorumunuz için

Arkadaşların da dediği gibi olabildiğince derslerine asıl ve kendi ayakların üzerinde duracak konuma gel. Şu durumda yapabileceğin tek şey bu çünkü. Aile değişmiyor kaç yaşına gelirsen gel sana karışma yetkisi bir ömür ellerinde zannediyorlar. Meslek sahibi olur da kendi yolunu cizersen en azından bu baskılarda azalma olur. Allah yardımcın olsun

Back
X