Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar güzel bir deneyim ki, başta birazcık zorlanmalar olsa da zamanla onun verdiği rahatı huzuru başka hiç bir yerde bulamıyorsun. Özledikçe gidersin zaten. Belli bir yaştan sonra insan özel yaşamı olsun istiyorMerhaba.. Ailemden ayrı eve çıkmak istiyorum. Aynı şehirde kalacağım. Ailemle ilgili sıkıntım yok sadece kendi başıma yaşamayı denemek istiyorum. Aynı sehirde aılesınden ayrı yaşayan var mı? Sıkıntı yaşadınız mı? Fikirleriniz benim için önemli![]()
tesekkurler cevap içinO kadar güzel bir deneyim ki, başta birazcık zorlanmalar olsa da zamanla onun verdiği rahatı huzuru başka hiç bir yerde bulamıyorsun. Özledikçe gidersin zaten. Belli bir yaştan sonra insan özel yaşamı olsun istiyor
aılemle sıkıntım yok ama kendi başıma yasamayı deneyimlemek istiyorum. Tesekkurler cevap içinBen varim. Ailemde hep kavga gürültü oldugu icin en son bu yilin temmuz ayinda apar topar evden cikmistim, cikis o cikis.
Yalniz yasamak bazen zor evet, eve gelince bazen ses ariyorum, ama ailemin yanina ziyarete gidince evime gitmek icin can atiyorum, eve gelince de oh be dünya varmis diyorum. Gercekten insan bi kere kendi düzenine alisti mi birakamiyor. Bence kesinlikle yapin bunu, aile yapiniz da buna uygunsa özellikle.
Çok heves ettim insanın kira bile olsa kendine ait bir evi olması :) tesekkur ederim cevap içinBenim de ailemle aman aman sıkıntılarım yoktu ama hep içimde ukde kalmıştır evlenmeden önce kendi başıma yaşayamamış olmak. Öyle bir imkanın varsa, izin veriyorlarsa kesinlikle dene. Şimdi evliyim, evet iş yapmak, evin sorumluluğunu düşünmek bazen zor oluyor ama sonuçta kendi evin. Aileme ziyarete gidince bile hemen evime dönmek istiyorum, sanki iki yıl önceye kadar orada yaşayan ben değilmişim gibi :)
Merhaba.. Ailemden ayrı eve çıkmak istiyorum. Aynı şehirde kalacağım. Ailemle ilgili sıkıntım yok sadece kendi başıma yaşamayı denemek istiyorum. Aynı sehirde aılesınden ayrı yaşayan var mı? Sıkıntı yaşadınız mı? Fikirleriniz benim için önemli![]()
Başlarda biraz zorlanabilir, evde başka kimsenin olmamasını yadırgayabilirsin fakat tek başına yaşamanın rahatlığını tattıktan sonra evde kimsenin olmaması seni zorlamayı bırakacaktır. Ailenle herhangi bir problem yaşamadan ayrı bir evde yaşama kararını onların da olumlu düşünceleriyle alacaksan büyük bir problem yaşamayacağını ve rahat edip mutlu olacağını düşünüyorumMerhaba.. Ailemden ayrı eve çıkmak istiyorum. Aynı şehirde kalacağım. Ailemle ilgili sıkıntım yok sadece kendi başıma yaşamayı denemek istiyorum. Aynı sehirde aılesınden ayrı yaşayan var mı? Sıkıntı yaşadınız mı? Fikirleriniz benim için önemli![]()