Merhaba.. Ailemden ayrı eve çıkmak istiyorum. Aynı şehirde kalacağım. Ailemle ilgili sıkıntım yok sadece kendi başıma yaşamayı denemek istiyorum. Aynı sehirde aılesınden ayrı yaşayan var mı? Sıkıntı yaşadınız mı? Fikirleriniz benim için önemli
Merhaba.. Ailemden ayrı eve çıkmak istiyorum. Aynı şehirde kalacağım. Ailemle ilgili sıkıntım yok sadece kendi başıma yaşamayı denemek istiyorum. Aynı sehirde aılesınden ayrı yaşayan var mı? Sıkıntı yaşadınız mı? Fikirleriniz benim için önemli
O kadar güzel bir deneyim ki, başta birazcık zorlanmalar olsa da zamanla onun verdiği rahatı huzuru başka hiç bir yerde bulamıyorsun. Özledikçe gidersin zaten. Belli bir yaştan sonra insan özel yaşamı olsun istiyor
O kadar güzel bir deneyim ki, başta birazcık zorlanmalar olsa da zamanla onun verdiği rahatı huzuru başka hiç bir yerde bulamıyorsun. Özledikçe gidersin zaten. Belli bir yaştan sonra insan özel yaşamı olsun istiyor
Ben varim. Ailemde hep kavga gürültü oldugu icin en son bu yilin temmuz ayinda apar topar evden cikmistim, cikis o cikis.
Yalniz yasamak bazen zor evet, eve gelince bazen ses ariyorum, ama ailemin yanina ziyarete gidince evime gitmek icin can atiyorum, eve gelince de oh be dünya varmis diyorum. Gercekten insan bi kere kendi düzenine alisti mi birakamiyor. Bence kesinlikle yapin bunu, aile yapiniz da buna uygunsa özellikle.
Ben varim. Ailemde hep kavga gürültü oldugu icin en son bu yilin temmuz ayinda apar topar evden cikmistim, cikis o cikis.
Yalniz yasamak bazen zor evet, eve gelince bazen ses ariyorum, ama ailemin yanina ziyarete gidince evime gitmek icin can atiyorum, eve gelince de oh be dünya varmis diyorum. Gercekten insan bi kere kendi düzenine alisti mi birakamiyor. Bence kesinlikle yapin bunu, aile yapiniz da buna uygunsa özellikle.
Benim de ailemle aman aman sıkıntılarım yoktu ama hep içimde ukde kalmıştır evlenmeden önce kendi başıma yaşayamamış olmak. Öyle bir imkanın varsa, izin veriyorlarsa kesinlikle dene. Şimdi evliyim, evet iş yapmak, evin sorumluluğunu düşünmek bazen zor oluyor ama sonuçta kendi evin. Aileme ziyarete gidince bile hemen evime dönmek istiyorum, sanki iki yıl önceye kadar orada yaşayan ben değilmişim gibi :)
Benim de ailemle aman aman sıkıntılarım yoktu ama hep içimde ukde kalmıştır evlenmeden önce kendi başıma yaşayamamış olmak. Öyle bir imkanın varsa, izin veriyorlarsa kesinlikle dene. Şimdi evliyim, evet iş yapmak, evin sorumluluğunu düşünmek bazen zor oluyor ama sonuçta kendi evin. Aileme ziyarete gidince bile hemen evime dönmek istiyorum, sanki iki yıl önceye kadar orada yaşayan ben değilmişim gibi :)
Çalışıyorsunuz sanırım maddi gücünüz varsa çıkın. Bir insan farklı şehirdeyse veya aynı şehirdeyse sadece evlenirken ayrı eve çıkmalı gibi bir anlayış var.
Bence kendi hayatınızı kurun hafta sonu kahve içmeye gidersiniz annenize
Bunu ben de o kadar çok istiyorum ki kırmadan üzmeden ama lafını bile ettirmiyorlar ve düşünün 34 yaşındayım ama kararım kesin önümüzdeki yaza doğru kesinlikle çıkıcam.. İnşallah siz de gönlünüze göre bir yer bulup ikna edebilirsiniz.
İmkanınız varken yapmak istediklerinizi yapın, hayat sizin hayatınız ve aile tabi ki önemli. Keşke ben de o maddi imkana sahip olsam, dinlemez çıkardım. İnsanın kendi kendine yetebilmesi çok güzel bir şey. İstediğin gibi davranabileceğin, giyinebileceğin kendine ait bi evin olması bence çok güzel, en önemlisi özgürlük. Ailenle olunca istediğin gibi davranamıyorsun herşeye karışıyorlar, karışmıyoruz deselerde karışıyorlar farkında olmadan.
Başlarda biraz zorlanabilir, evde başka kimsenin olmamasını yadırgayabilirsin fakat tek başına yaşamanın rahatlığını tattıktan sonra evde kimsenin olmaması seni zorlamayı bırakacaktır. Ailenle herhangi bir problem yaşamadan ayrı bir evde yaşama kararını onların da olumlu düşünceleriyle alacaksan büyük bir problem yaşamayacağını ve rahat edip mutlu olacağını düşünüyorum