Bana bu kadar asiri bagimlilik sagliksiz geliyor. Evlenince filan da cok sorun yaratir. Akli annesinin evinde kalmis evli bir erkek ne kadar iticiyse, evli kadin versiyonu da o kadar itici bence. Lafim meclisten disari. Ama bu sebeple biten ya da bitmek uzere olan cok evlilik hikayeleri okudum burda. Bunun ustune gidin diyorum. Bu durumu asmadan da evlenmeyi tavsiye etmiyorum. Kendinizi de baskasinin basini da yakmak olur bu. Aman diyim, bile bile lades demeyin yani. Ben psikolog oneriyorum, o bu kadar asiri bagimliligin sebeplerini daha iyi analiz edip, ona gore terapi yapabilir sanirim.
merhaba arkadaşlar...
benim en büyük sorunum aileme çok düşkün olmam. şimdi diyeceksiniz ki her insan ailesine düşkün olur ama benimki sıradan bir düşkünlük değil mesela bana en yakın akrabalarımda bile kalamıyorum sürekli ailemi düşünüyorum ve onları özlüyorum. bugüne kadar onlardan ayrı kalmadım ilerde bir gün evleneceğim ve onlardan ayrılmak zorunda kalacağım o günleri düşündükçe bile üzülüyorum. sizce neler yapmalıyım düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim :)
merhaba arkadaşlar...
benim en büyük sorunum aileme çok düşkün olmam. şimdi diyeceksiniz ki her insan ailesine düşkün olur ama benimki sıradan bir düşkünlük değil mesela bana en yakın akrabalarımda bile kalamıyorum sürekli ailemi düşünüyorum ve onları özlüyorum. bugüne kadar onlardan ayrı kalmadım ilerde bir gün evleneceğim ve onlardan ayrılmak zorunda kalacağım o günleri düşündükçe bile üzülüyorum. sizce neler yapmalıyım düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?