Görümcem evliliğimi berbat ediyor

İstemiyorum çünkü diyemiyor musunuz, bebek bekleyen koca kadınsınız hayır demeyi çoktan öğrenmiş olmanız lazım, kimden çekiniyorsunuz ki bu kadar?
İnsanlara sınır koymayı bilen birisiyim net çizgiler çizsem de bozsam da tekrar söylüyorlar aşağılamak için demiyorum ama kültür açısından çok eksikler bize hayır dedi tekrar boş konuşmalara girmeyelim diye düşünecek insanlar değiller bu arada kayınbabamı çok severim bu hareketleri yüzünden defalarca kızını bozmuştur ama arsız bir tip

Kıskançlığının görünür hale gelmesini engelleyemeyecek derecede olan, her fırsatta söylemekten kendini alıkoyamayan insandan uzak durun.
Hala manipüle etmeye çalışıyor, komşular falan soruyormuş, geçiniz yahu. Daha saçma bir bahane olabilir mi?

Kıskançlığının görünür hale gelmesini engelleyemeyecek derecede olan, her fırsatta söylemekten kendini alıkoyamayan insandan uzak durun.
Hala manipüle etmeye çalışıyor, komşular falan soruyormuş, geçiniz yahu. Daha saçma bir bahane olabilir mi?
Kendimi bu denli seviyesiz çocukça konularda bulduğum için şaşırıyorum bu kadın 34 yaşında ben 29 yaşındayım sanki ilkokul 2 sınıfı yarışının içindeyim 😅😅😅

Siz de atın bir story ne olacak ki. Ne okumuşluğunuz, ne işiniz, ne başka bir şey eksilmez. Belki de gerçekten kız kardeşi gibi görmek isteyip sizden bu yakınlığı göremediği için üzülen biridir. Bunun dışında o kişi evladinizin halasi, evlat sahibi bir insan olarak size tavsiyem ailevi ilişkilerden mahrum bırakmayın çocuğunuzu. İnanın en çok çocuğunuza üzüldüm. Yok arabaymis, yok siz calisiyormussunuz o işsizmiş, yok balayiymiş. Bunları bırakıp evladinizin geleceğine odaklanın inanin boş vaktiniz kalmaz.
Doktorunuza sorun sıkıntı yoksa 6. Ay gebelikte pilates yoga falan yapın normal doğumu daha rahat yapmak için, buradaki ayınıza uygun 2025 Ekim annelerine bakın, ne yapıyorlar, ne alıyorlar vs vs

Siz de atın bir story ne olacak ki. Ne okumuşluğunuz, ne işiniz, ne başka bir şey eksilmez. Belki de gerçekten kız kardeşi gibi görmek isteyip sizden bu yakınlığı göremediği için üzülen biridir. Bunun dışında o kişi evladinizin halasi, evlat sahibi bir insan olarak size tavsiyem ailevi ilişkilerden mahrum bırakmayın çocuğunuzu. İnanın en çok çocuğunuza üzüldüm. Yok arabaymis, yok siz calisiyormussunuz o işsizmiş, yok balayiymiş. Bunları bırakıp evladinizin geleceğine odaklanın inanin boş vaktiniz kalmaz.
Doktorunuza sorun sıkıntı yoksa 6. Ay gebelikte pilates yoga falan yapın normal doğumu daha rahat yapmak için, buradaki ayınıza uygun 2025 Ekim annelerine bakın, ne yapıyorlar, ne alıyorlar vs vs

Neden atayım uyumlu olmak için mi ? Ben istemiyorum atmak yakın olmak da istemiyorum bebek ölümleri anlattı bana diyorum bu kadar iyimser olamam melek değilim. Pilates yapıyorum gebe okuluna gidiyorum konunun bebeğimle alakası yok neden oraya bağladınız ? Nişanlıyken ağlayıp bana saten gecelik almadı kocam diyen bir kadına bu kadar anlayış gösteremem

Kendimi bu denli seviyesiz çocukça konularda bulduğum için şaşırıyorum bu kadın 34 yaşında ben 29 yaşındayım sanki ilkokul 2 sınıfı yarışının içindeyim 😅😅😅
Konu sahibi derinlerde ince bir detay var.
Zarar görmenin ötesinde kıskanılıyor olmakla ilgili tuhaf bir öfkeden bahsediyorum.
Yani başta merhamet ve acıma bile duyabilirsiniz karşınızdakine. Eksik yönlerini gizleyemeyecek kadar kendini alçaltmasına.

Ancak size yapılanların üzerinde ve dışında sadece kıskandığı için bir öfkeniz varsa karşı tarafa, bu size daha fazla zarar verir. Anlatabildim mi bilmiyorum. İkisinin rahatsızlığı birbirinden farklı. Hatta kıskanacağını bildiğiniz şeyleri yapmayı keyif almayı içerebilir.
Buda çok insani bence. Bir taraftan bu kadar seviyesiz bir yarışın isteksiz elemanı oluşunuzun da rahatsızlığı var.

Buna dair bir bilgiyi bir kere okudum ve malesef kaybettim. Ancak çok dikkatimi çekmişti.

Durum böyle olduğunda muhatabınızın varlığı bir balon gibi şişer ve büyür hayatınızda. Çok fazla göz önünde olur. Aklınıza hep o gelir.

Son düzenleme:
İnanın uzun süre çalıştım okudum bir sürü arkadaşım oldu ben böyle saçmalık görmedim mesela bir keresinde ağlayıp onunla hiç kahve storysi atmadığımı söylemişti ki ben öyle paylaşımlardan hoşlanmam bunun için bile kayınvalidem sen niye onla kahve içip atmıyorsun dedi
Ağladı mı😂😂😂 çok komik ya. Eşiniz de önemsemiyomuş madem siz de yokmuş gibi davranın. Kv bi şey derse de biz böyle uygun gördük birbirimize iyi gelmiyoruz deyin.

Konu sahibi derinlerde ince bir detay var.
Zarar görmenin ötesinde kıskanılıyor olmakla ilgili tuhaf bir öfke var.
Yani başta merhamet ve acıma bile duyabilirsiniz karşınızdakine. Eksik yönlerini gizleyemeyecek kadar kendini alçaltmasına.

Ancak size yapılanların üzerinde ve dışında sadece kıskandığı için bir öfkeniz varsa karşı tarafa, bu size daha fazla zarar verir. Anlatabildim mi bilmiyorum. İkisinin rahatsızlığı birbirinden farklı. Hatta kıskanacağını bildiğiniz şeyleri yapmayı keyif almayı içerebilir.
Buda çok insani bence. Bir taraftan bu kadar seviyesiz bir yarışın isteksiz elemanı oluşunuzun da rahatsızlığı var.

Buna dair bir bilgiyi bir kere okudum ve malesef kaybettim. Ancak çok dikkatimi çekmişti.
Beni tanımadan bu kadar iyi bir şekilde anlatmanıza şaşırdım kendim bile bu kadar iyi bir analiz yapamadım şimdiye kadar teşekkür ederim

Ağladı mı😂😂😂 çok komik ya. Eşiniz de önemsemiyomuş madem siz de yokmuş gibi davranın. Kv bi şey derse de biz böyle uygun gördük birbirimize iyi gelmiyoruz deyin.
Doğum günümü özel bir yerde kutlayacaktık nerede ne yapacaksınız dedi yeni evliyiz ya orası bize kalsın dedim o kadar ısrar etti ki oraya gitmekten nefret ettim ve söyledim sussun diye her şeye ağlıyor kocası kendine ilgi göstermiyormuş benim kocam beni seviyormuş bir defasında çamaşırlarıma bakarken yakaladım dedi benim eşimle bunları giyecek ortamlarımız hiç olmuyor aramızda cinsellik bile yok sizin evin önünden geçerken bakıyorum hep yatak odasının ışığı açık çok ayıp ama ben bunu bile duydum

Siz de atın bir story ne olacak ki.
Bugün storyi atan yarın beni de at storyde der. Ertesi gün bebeğine bunu al der, öbürsü gün gelir memesine eller sütün niye böyle der. Görümce kişisi benim anladığım hem toksik, hem kıskanç ve de kaostan besleniyor gibi. En temizi uzak olmak. Çünkü bu kadının Instagram derdi sadece karakterinin dışa yansıması amaç story değil.

Doğum günümü özel bir yerde kutlayacaktık nerede ne yapacaksınız dedi yeni evliyiz ya orası bize kalsın dedim o kadar ısrar etti ki oraya gitmekten nefret ettim ve söyledim sussun diye her şeye ağlıyor kocası kendine ilgi göstermiyormuş benim kocam beni seviyormuş bir defasında çamaşırlarıma bakarken yakaladım dedi benim eşimle bunları giyecek ortamlarımız hiç olmuyor aramızda cinsellik bile yok sizin evin önünden geçerken bakıyorum hep yatak odasının ışığı açık çok ayıp ama ben bunu bile duydum
Yorumlarda kendinizi gayet iyi ifade ettiğinizi gördüm. Kendisine söylediniz mü hiç. Rahatsız oluyorum vs diye. Ay beni bile sinir bastı Allah sabır versin.

Bir önceki yorumumdan tamamen emin oldum. Görüşmeyin.

Nazara inanmam ama en son evim temiz ve yemeğim pişmiş diye benim evim böyle değil hamile olmadığım halde dedi ve gecesi karnıma ağır kramplar girdi 😂 nazar değilse kötü enerji
Nazar değiyo inanmasanizda yani gıpta ediyor size kadın eziklik psikolojisi ile kıskanılmayacak şeyi de kıskanıyor. Evinize gelmese ne güzel olur kadın çok zor biri

Bugün storyi atan yarın beni de at storyde der. Ertesi gün bebeğine bunu al der, öbürsü gün gelir memesine eller sütün niye böyle der. Görümce kişisi benim anladığım hem toksik, hem kıskanç ve kaostan besleniyor gibi. En temizi uzak olmak. Çünkü bu kadının Instagram derdi sadece karakterinin dışa yansıması amaç story değil.
Kendi günde on tane atar ben genel olarak hayatımı gözler önünde yaşamayı seven biri değilim bu kadını eşim ve benim uzak tutmamızın asıl sebebi benim düşük riskim varken duş aldığımı görünce siz ne yaptınız da sen duş aldın demesiydi eğer birlikte olursanız çocuğunuz düşer dedi ben de doktor sakıncası olmadığını söyledi dedim olsun birlikte olmayacaksınız dedi (kendisinin eşiyle cinsel problemleri varmış bana da bu özelini söylemişti daha önce) yani birlikte olmamıza bile yorum yapacak kadar haddini aştı

Nazar değiyo inanmasanizda yani gıpta ediyor size kadın eziklik psikolojisi ile kıskanılmayacak şeyi de kıskanıyor. Evinize gelmese ne güzel olur kadın çok zor biri
Eşim kendiyle görüşmüyor benim ona emeğim çok arkadaşları ona kazık atsa da yine görüşüyor dedi oh ya 200 bin zararı oldu ya arkadaşları sayesinde dedi ve biz o günden sonra bu sözü bahane ederek ilişkimizi kestik ama kendisi sürekli kayınvalidemlerde olduğu için ben de onları sevdiğim için gelince denk gelebiliyoruz

Eşim kendiyle görüşmüyor benim ona emeğim çok arkadaşları ona kazık atsa da yine görüşüyor dedi oh ya 200 bin zararı oldu ya arkadaşları sayesinde dedi ve biz o günden sonra bu sözü bahane ederek ilişkimizi kestik ama kendisi sürekli kayınvalidemlerde olduğu için ben de onları sevdiğim için gelince denk gelebiliyoruz
Onları dediğiniz kayınvalideyi mi seviyorsunuz onlar yokken gidin arayıp sorun olmadığı bir günü tercih edin yorucu insanlari hiç sevmiyorum size üzüldüğüm için dedim mutluluklar diliyorum

Onları dediğiniz kayınvalideyi mi seviyorsunuz onlar yokken gidin arayıp sorun olmadığı bir günü tercih edin yorucu insanlari hiç sevmiyorum size üzüldüğüm için dedim mutluluklar diliyorum
Kayınvalidem hasta görümcem dışı konularda bana iyi arada kalıyor uyumlu olmamı istiyor iki ay yatakta kaldığım sürede hep yemek yapıp yolladı ve eşimin annesi neticede düşman olmak istemiyorum teşekkür ederim dediklerinizi anladım hak verdim zaten 💕

Back
X