- 22 Temmuz 2015
- 24
- 24
- 29
- Konu Sahibi sinirlibiber
merhaba kızlar buraya yeni üye oldum. sizlerle birşey paylaşmak istiyorum. ben 20 yaşındayım iki yıllık myo okuyorum şuan 1. sınıf bitti 2. sınıfa gidicem bu yıl. erkek arkadaşımla 1.5 yıl oldu ailelerimiz tanışıyor herkes evleneceğimizi biliyor birbirimizi çok seviyoruz hiçbir sorunumuz yok öyle ufak tefek tartışmalardan başka hiç büyük kavgalarımız olmadı kendi aramızda. ailesi de o kadar iyi ki beni gerçekten kendi kızları gibi seviyorlar. durumları da iyi hiçbir sıkıntıları yok bize. ama benim aileme gelince işler değişiyor annem babam ayrı ben 6 yaşından beri ananemle yaşıyorum bize 1 yıldır sürekli sorun çıkardılar daha sevgili olmamızın üzerinden 3 gün geçti ki babam öğrendi ayrılıcaksın dedi diretti zorladı beni ben hayır dedim sevgilimi bulup konuşmuş ayrılıcaksın nilgünden diye ben ayrılmam o demiş. tabi bunlardan benim çok sonra haberim oldu söylemedi kimse bana. babam kabullenmeye başlamıştı ki annem ve ananem öğrendi ortalık yine ayağa kalktı beni dövdüler engellediler dışarı çıkmama izin vermediler görüşmüceksin diye. çünkü başka birini istiyolardı benim için. biz bunu da atlattık ayrılmadık onlara da kabul ettirdik. sonra ben 1 ay sonra üniversiteyi kazandım ve balıkesire gitmek zorunda kaldım. uzaklık mesafelerde engellemedi hiçbişeyi biz yine günübirlik bile olsa gidip gelip birbirimizi görebiliyoduk.. sonradan benim ailemde kabul etmeye başlamıştı herşey yoluna girmeye başlamıştı ki yine sorun çıkarmaya başladılar. sevgilim 24 yaşında bu yıl sınava girdi ve celal bayar tarih bölümünü kazandı. gitmicem askere gidicem diyodu ikna ettim gidicek ama ne yalan söyleyim o 4 yıl + askerlik+ formasyon nasıl geçicek hiç bilmiyorum. sizce üniversiteye gitmesi mi mantıklı (kazandığuı üni bizim yaşadığımız şehirde) yoksa askere gidip bir an önce evlenmemiz mi? bıktım artık gerçekten hep bir sorun çıkarıyorlar ne söz ne nişan hiçbir şekilde hiçbir şeyi kabul ettiremiyorum. çok uzun oldu kusura bakmayın özür dilerim..