- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
hepinize merhaba.Bugün artık dayanamayıp sinir krizi geçirdiğim derdimi size anlatmak istiyorum.22 yaşındayım ailem çok muhafazakar bir aile ben liseye geçtiğimde okulun ilk günü saçımı düzleştirmek istedi annem eğer düzleştirirsen açık bırakırsan seni müdür odasına götürüp rezil ederim dedi.Toplayıp gittim.Ailem muhafazakar olduğu için ve siirtte yani doğuda yaşadığım için hiç açık giymedim hep kot pnt bluz tarzı şeyler giydim.Sadece bir arkadaşım vardı lise3 te bi gün eve 45 dk uzaklıkta avmye gittiğim için ailem bana her türlü hakareti saydı en ağır ağza alınmayacak.Hep evde oturmama hiç arkadaşım olmamasına rağmen bi ruj sürsem bile namussuz oldum.Üniversiteye gidince çok sevdiğim için şort giydim etek giydim görünce baban sana hakkını helal etmiyor ölse senden bilecez dediler.zaten senin o şişko bacaklarına da yakışmıyor falan dediler.Okula ara verdim bi takım problemlerden dolayı yaz için kendime sıfır kol bluz aldım ayıp değil mi kolların dışarda baban dindar adam hiç yakışmaz diyorlar iki ablam annemde sen kötü kadınsın böyle giyiniyorsun diyor.Bu arada iki ablam var biri açık diğeri başörtülü açık olan etek giyinir elbise giyinir baya açık giyinir benim giydiklerimden çok ona bişey demezler neden diye sorunca o kendi parasını kazanıyor okumuş mesleğini eline almış diyorlar benim yaşımdada böyle açık giyinirdi deyince sen ona özeniyorsun o yaptığı için yapıyorsun diyorlar.Allah aşkına kırmızı ruj sürmem hafif makyaj yapmam sıfır kol giymem altına dar paça pnt çok mu ayıp şeyler?