• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemden gizli yaptım

ceyyceyy_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
257
Puanlar
53
Ailemden gizli bugün hızma deldirdim,annemi arayıp dedim ama deldirdiğimi demedim o da sahteyse tak dedi ama deldirdiysen eve almam dedi adam da 1 ay çıkarma dedi, 1 ay zaten, eve gitmem de şimdi gidince orda iz kalıcak o izi nasıl kapatıcam ve nasıl saklayacağım.Baskıcı ailesi olması ne zor insanın.

madem bu kadar baskıcı bir aileniz var güzel kardeşim neden yaptın. biz buradan sana ne diyelim peki.
Ne bileyim ya sahte dedim,kızmadılar sahteyi saklarım diye düşündüm

Ailemden gizli bugün hızma deldirdim,annemi arayıp dedim ama deldirdiğimi demedim o da sahteyse tak dedi ama deldirdiysen eve almam dedi adam da 1 ay çıkarma dedi, 1 ay zaten, eve gitmem de şimdi gidince orda iz kalıcak o izi nasıl kapatıcam ve nasıl saklayacağım.Baskıcı ailesi olması ne zor insanın.
Ben 15 yaşımda yapmıştım o işi ya 😂 Eve gelince kavga kıyamet, sonra alıştılar. Bir iki senedir takmıyorum annem taksana niye çıkardın diyor artık. Aileler baskıcı olabilir, baskıları kırmak bizim elimizde.

Ben 15 yaşımda yapmıştım o işi ya 😂 Eve gelince kavga kıyamet, sonra alıştılar. Bir iki senedir takmıyorum annem taksana niye çıkardın diyor artık. Aileler baskıcı olabilir, baskıları kırmak bizim elimizde.
Nasıl kırıcam ki sahte diyip yumuşattım,ağzını aradım gerçekten deldirsem nolur tarzında hepimizle papaz olurdun dedi ben de benim bedenim değil mi dedim,o da iz kalıyor iğrenç duracak dedi teşekkür ederim bu arada.

Çıkarınca delik belli olmuyor ki.
Zevkler tartışılmaz ama hızma kadar yüzde çirkin duran başka bir aksesuar yok bence.
Hele burnun önüne domuzcuk burnu gibi takanlar var. Saygı duyarım ama bana inanılmaz kötü geliyor.
Gerçekten mi çok sevindim belli olmamasına beni en çok o germişti

Belli oluyor. Çıkaralı 2 sene falan oldu, delik kapandı izi hala duruyor. Ama dikkatli bakmak lazım öyle uzaktan görünmez.
Oh o zaman çok rahatladım annemin zaten,gözleri bozuk özellikle de gelip bakmaz çok teşekkür ederim

Ben gençliğimde 2 kez deldirmiştim, takmayalı yaklaşık 20 yıl olmuştur. Şu an artık hiç iz kalmadı ama tesadüf mü bilmiyorum ara ara tam o noktada sivilce çıkıyor.

Ay bana çok şirin bi dert geldi git bi tane de sahtesini al eve giderken tak yanında bi kere çıkar bak sahte de görsün inanır hep sahte sanar sonra da alışır ya iz miz de kalmıyo burnumda 3 delik var arasam ben bulamam izi ama sakın dudak falan deldirme benim dudağımda hem içte hep dışta çok kötü iz kaldı

Azıcık cesaretli olun yahu.
Bir hızmaya da ödünüz kopmasın.
Şiddete varan duramlar yoksa, bir iki söylenir geçerdi, siz eve gidene kadar sinir de geçerdi hatta.

Ay bana çok şirin bi dert geldi git bi tane de sahtesini al eve giderken tak yanında bi kere çıkar bak sahte de görsün inanır hep sahte sanar sonra da alışır ya iz miz de kalmıyo burnumda 3 delik var arasam ben bulamam izi ama sakın dudak falan deldirme benim dudağımda hem içte hep dışta çok kötü iz kaldı
Ay mantıklı çok teşekkür ederim.

Azıcık cesaretli olun yahu.
Bir hızmaya da ödünüz kopmasın.
Şiddete varan duramlar yoksa, bir iki söylenir geçerdi, siz eve gidene kadar sinir de geçerdi hatta.
Bence kızmayacaklar öyle hissettim

E be canım baskıcı değiliz korkuyoruz endişe ediyoruz kizimada söyledim göbek deliği zamaninda benden beslendig bir yer hadi mikrop kaptı iltahabi vs ne zor çene altı desen oda tehlikeli kaş dediğin bir yere kadar yahu sağlık açısından hem kiyamiyor insan çocuğuna iğne yapılırken bile içi titriyor da gaddar durmaya çalışıyor kizarlarmi bilmem ama koparıp atmayacaklarina göre kabul ederler . gizleyecegim diye başına iş alma tak çıkar hem canın yanar hem kapanır tek gecede kabuk bağlar canın yanar.

E be canım baskıcı değiliz korkuyoruz endişe ediyoruz kizimada söyledim göbek deliği zamaninda benden beslendig bir yer hadi mikrop kaptı iltahabi vs ne zor çene altı desen oda tehlikeli kaş dediğin bir yere kadar yahu sağlık açısından hem kiyamiyor insan çocuğuna iğne yapılırken bile içi titriyor da gaddar durmaya çalışıyor kizarlarmi bilmem ama koparıp atmayacaklarina göre kabul ederler . gizleyecegim diye başına iş alma tak çıkar hem canın yanar hem kapanır tek gecede kabuk bağlar canın yanar.
Söyledim az önce tahmin ettim ama sen söyle istedim dedi kızdı biraz,ama çok rahatladım gidene kadar unutur büyük ihtimalle.

Back
X