Ailemden psikolojik ve fiziksel olarak siddet goruyorum

stresli hamile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2022
24
8
1
29
4 aylik hamileyken ailemin yanina geldim
Geldigim gunden beri ne gozyaslarim durdu ne bagirisma catisma
Geldigim gunden beri mutlu bir gun gecmedi
Surekli psikolojik ve fiziksel olarak siddet goruyorum suan 40 haftalik gebeyim ve daha bu sabah her gun oldugu gibi sozlu psikolojik siddetle baslayan kavga sonucu fiziksel siddet tekrar gordum karnima atilan yumruk ve tirnak izleri cok derin
Ben daha ne yapabilecegimi bilmiyorum. Ne gidicek yerim var nede bana sahip cikabilecek biri. Yasamak bile istemiyorum . Karnimdaki bebekte bu kadar stres uzuntu ve siddete karsi ne kadar saglikli dogar bilmiyorum.
bebegimde butun bunlari anliyo olucakki 40. Haftamda olmama ragmen ne acilmam var nede sancim
Ciddi ciddi intihar etmeyi dusunuyorum.
Bu hayatta beni tek tutan sey bebegim diye dusunuyordum ama suanda ne dusunecegimide bilmiyorum. Yanlizim . Istenmiyorum.
Basimda beni seven tek bir insan yok.
Herkes olmemi bekliyor.
Keske aileme donmeseydim dedigim aylar gecti uzerimden.
Simdi geri donmek istedigim yerede donemiyorum.
Hamile oldugumu ogrendigimde tek sorunumun finansal olucagini dusunmustum
Kendi ailemin benden nefret edercesine beni istemediklerini bilmiyordum
Hergun hergun hergun agliyorum hergun olmek istiyorum.
Ve bana bu siddeti uygulayan kendi ailem .
Artik ne yapacagimi bilmiyorum .
Cok yanlizim cok kimsesizim .

Eski eşinizin ailesinden kimse bebeği kabullenmiyormu peki..lütfen üzülmeyin sabredin toparladığınızda çevrenizde bi iş araştırmaya başlayın.evden bişeyler satmaya çalışın..Allah size hayırlı bi kapı açsın

Eski esimle hicbir iletisimim yok artik ne onlarin ailesi istiyo ne de o .yolunda giden tek bir sey bile yok keske geri gelmeseydim ailemin yanina yine skinti stres olurdu ama siddet gormezdim enazindan
Gelecek sene haziranda mezun olucam umarim ama derse bile kafami veremiyorum. Aileme donmeden oncede gidicek kalicak yerim yoktu paramda yoktu ama en azindan belki oradaki devletten yardim isteseydim bisiler olurdu akilde edemedim salak gibi direkt buraya geldim dedim ailem beni korur kollar onlarda gel dedi zaten ama geldigim gunden beri boyle ben gercekten anlamiyorum

Devlete sığın şikayetçi ol ve o insanlarla yaşama, kadin sığınma evlerini denemeyi düşündün mü hiç , bu arada darp raporu al acilen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…