• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileme artık sabredemiyorum acil

Kibelehatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
264
26
68
İstanbul
Maalesef, kimsenin canını sıkmak istemezdim, ama danışabiliceğim bana yol göstericek bir tane insan yok, kimsem yok , aile üyelerimin zaten umrunda değilim.. Bu sene sınava girdim ve bildiğim şeyleri dahi yapamadım.. Sorun şu ki aileme katlanamıyorum.. Ben asla böyle kelimelrr kullanmak istemezdim ama beni bu hale getiren onlar. Kim ister kendi ailesinin evinden kurtulmak.. Kaçma gibi bi durum söz konusu değil ama, nereye gidebilirim ? Bildiğiniz güvenli yurtlar var mı? Kendime bir yurt bulmalıyım ve orda seneye sınavı kazanabilmek için canımı dişime takıp çalışıcam.. Dışardada çalışıcam ki yurdun kirasını ödeyebiliyim .. Lütfen bişyler önerin.. Oluyo artık böyle her gün ağlamalı- ya sabır demeli.. Geleceğimi karartmak istemiyorum:50:

böyle düşünme evini bırakmak çözüm yolu değil her şeyi daha da kötü edebilirsin. tepkileri değişebilir. ayrıca yurda gittiğinde orada daha rahat olacağını sanmıyorum boşu boşuna masraf edeceksin yurt için bir de. hem dışarıda çalışman hem ders çalışman seni zorlayacak çünkü bir süre sonra yorulduğunu ve yapamadığını fark edeceksin. kaçmanın çözüm yolu olduğunu düşünmüyorum kısacası. herkesin ailesinde böyle baskılar olur özellikle dersler konusunda bende de var. senin canını ne konuda sıkıyorlar bilmiyorum ama aldığım puanlarla babamı mutlu edemiyorum her seferinde daha iyisini istiyor. beni bu durum çok mutsuz ediyor. gerçkten aileler bazen anlayışsız oluyor. ama ders çalışmana engel olmalarına izin verme çalış ne olursa olsun hayatını kurtar sonra istediğin her şeyi yaparsın zaten tatlım

Maalesef, kimsenin canını sıkmak istemezdim, ama danışabiliceğim bana yol göstericek bir tane insan yok, kimsem yok , aile üyelerimin zaten umrunda değilim.. Bu sene sınava girdim ve bildiğim şeyleri dahi yapamadım.. Sorun şu ki aileme katlanamıyorum.. Ben asla böyle kelimelrr kullanmak istemezdim ama beni bu hale getiren onlar. Kim ister kendi ailesinin evinden kurtulmak.. Kaçma gibi bi durum söz konusu değil ama, nereye gidebilirim ? Bildiğiniz güvenli yurtlar var mı? Kendime bir yurt bulmalıyım ve orda seneye sınavı kazanabilmek için canımı dişime takıp çalışıcam.. Dışardada çalışıcam ki yurdun kirasını ödeyebiliyim .. Lütfen bişyler önerin.. Oluyo artık böyle her gün ağlamalı- ya sabır demeli.. Geleceğimi karartmak istemiyorum:50:

canım benim Allah yardımcın olsun sabrın sonu selamettir demişler. bu dünyada herkesin bi sınavı vardr demekki senin sınavında ailen sabret hep dua et Allah kimsenin duasını geri çevirmez yüreğini görür

İlk için kafanın içindeki her şeyi boşaltmak olacak..
Kafanda her ne varsa , sil .
Yoksa gideceğin yer de de aynı sıkıntıları çekersin..

Çözüm kaçmak değil, savaşıp zorlukların üstesinden gelmektir.
Ne kadar sabredemiyor olsan da, yine de bir ailen var. Bunun için yat kalk şükret..

Onların seni önemseyip takmaları çokta umurun da olmasın. Sen kendini önemse ve yapamadığın bir şeyin üzerine daha fazla git ve şu sınavı kazan..
İnan o zaman daha rahat edeceksin..

hepimizin ailesinden bıktığı kaçmak istediği zamanlar oluyor.ama sırf bu sebepten evden gitme lütfen.

Back
X