- Konu Sahibi muserliebrar
-
Tesekkur ederimergen tripleri,geçer merak etme
Canıım 14- 15 yaşlarında herkes ailesin den nefret eder... Geçer tatlım ,sen yeter ki bunu aşmak iste.. Arkadaş çevren de buna etkilidir. anne baba yakın olmaya çalışır. korumaya çalışır bunlarda size batar o yaşlarda.. aramızda 4 yaş var hatta 5 diyebilirim. ama bazen bende anneme sinir oluyorum ama nefret .. Yok kuzum sen şuan blue çağındasın geçerr
Ablam var aramizda ayrimcilik yok ama surekli dis korunusum hakkimda bi yofumda bulunuyolar 1.60 boy 58 kiloyom da..Merak etme canım bunların hepsi ileri bir yaşta geçer peki aileni sevmeme nedenlerin nelerdir.Annen ve baban sana karşı nasıl davranıyor çok mu baskı kuruyorlar üzerinde psikolojik ve fiziksel olarak sana karşı tutumları nasıl.Kardeşlerin var mı eger varsa aranızda ayrımcılık falan yapıyorlar mı?
senin geçtiğin yaşlardan hepimiz geçtik canım ergenlikte rahat olan kendini güzel hisseden çok azdır heralde, çirkin hissedersin vücudun değişir anlam veremezsin vs,ama geçecek emin ol bundan bi 5 sene sonra bugünlerine güleceksin ama sakın ha ailem ölse üzülmem falan deme Allahın gücüne gider seni sınar, 15 yaşındada olsan 55 yaşındada olsan seni ailenden daha çok seven daha çok düşünen insanlar bulamazsın
Agir mi bilmiyorum ama hassas biriyim bunu biliyolar biseyimle dalga gecmelerine dayanamiycagimida biliyolar yuksek sesede asla gelemem buna ragmen yapiyolar bide ben kin ci biriyim .. yapilan kotu biseyi asla unutamamben ne yazacağımı bilemedim şimdi...kaldım öyle dakikalarca
eğer sana çok ağır travmalar yaşatmadılarsa haksızsın...
ama eğer yaşadıkların çok ağır şeylerse...
ne sevgi nede nefret beslememen lazım...inan en güzeli...ve onlar için en ağırı ...
Maalesef... onalr yuzunden kendime zarar oluyo ..ama şu an yapabileceğin bişey yok...
ekmeğini eline alana kadar onlara mecbursun...
ben sana ailemi anlatsam dudağın uçuklar...
seçme şansımız malesef ki yok ...
Kusuyorum......ne gibi kötü şeyler yapıyosun
insallah ben zarar gormeden gecer..geçecek merak etme......
bende senin gibiydim o yaşlarda...
hayir oyle biri degilim..nasil yani
her ergen böyle hisseder demis bazi arkadaslar
valla bunlar normal duygular degil
o yaslari bizde gecirdik
cok ayri düstügümüz seyler oldu
kavgalar bagirmalar küsmeler cezalar
hicbir zaman konu sahibi gibi nefret dolmadim
ölsünler falan o ne demek yaa
sen bir doktora kesin görünmelisin
dis görünüsünden baska sorunlarin olmali kesin
ailene üzüldüm yazik
mutlaka sen herseye aliniyorsundur ve ters anliyorsundur
senin eger bir konuda yaran varsa herseyi ona cekersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?