İyi günler arkadaşlar.
Ben 43 yaşında bir kadınım. Babam 3 sene önce vefat etti. Babamdan bize biri Ankara’da diğeri Antalya’da iki işletme kaldı. 3 kız kardeşiz ve annem var.
Sorun şu ki babamın ölümüyle kardeşlerimle sorunlar yaşadım. Ablam kafamda cep telefonu parçaladı. Bir kaç defa ortaklığın giderilmesi için dava açmaya yeltendim ama annemin hatrına vazgeçtim. Bu arada annemde evlat ayıran, benim dediklerimi hep düşmanca bilen bir kadın.
Dün yaşadığım son olayda işletmemizde çalışan bir personelin müşteriyi dövdüğünü öğrendim şans eseri. Kesinlikle bana yönetimsel ve finansal söz hakkı vermiyorlar.
Ben ne olursa bir personelin müşteriyi dövemeyeceği, böyle bir durumda o personelin iş akdinin son verilmesi gerektiğini söyledim. Ama ablam bunun önemsenmeyecek bir konu olduğunu düşünüyor. Olayın nasıl bu noktaya gelebildiğini, bu kadar arıza bir müşteriyi nasıl otelde konaklattıklarını, yönetimsel bir boşluk olduğunu filan düşünmüyor tabii.
Ben bu sefer kararlıyım. Avukatım da ilk başta sulh içinde çözmemizi, yönetimi benim almamı söyledi. Ama böyle bir şeyin mümkün olmadığını, başka çarem kalmadığını söyledim.
Kendisinin ya da tanıdığının başından buna benzer bir olay yaşayanınız var mı? Beni neler bekliyor fikrinizi yazar mısınız? Geçen ay panik atak yaşadığım için doktorum stresten uzak durmamı söylemişti. Bir yandan da onun korkusunu yaşıyorum.
Zaman ayırıp cevap yazan herkese şimdiden teşekkür ederim.