Aileme erkek arkadasimdan bahsedecegim......

molly15

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
65
16
28
Iyi gunler hanimlar
Ben nisan ayinda 19 yasina giricem. Erkek arkadasim da benimle ayni yasta. Ikimizde universite 1. sinifta okuyoruz. 2 yildir birkikteyiz. Yani su an 3. Yilimizin icindeyiz. Erkek arkadasimin ailesi beni biliyor. Henuz tanismadik ama bana gelinim diyorlar, nerdeyse her gun evde benimle ilgili konusuyolar falan. Su aralar baya seviliyorum yani. Zaten burada sorun yok. Sorun benim ailem. Ailem hrnuz erkek arkadasim oldugunu bilmiyor. Zaten ilk etapta sadece babama soylemeye dusunuyorum cunku babamla daha yakiniz. Annemin karsi cikacagindan eminim. Baya sorun cikartir hatta. Ayirmaya falan calisit. Gorusmemizi bile yasaklayabilir. Bu yuzden ona 1 2 yil sonra soylemeyi dusunuyorum. Ama babamla erkek arkadasimi tanistirmak istiyorum. ama nasil yapacagim hakkinda hicbir fikrim yok. Gecip karsisina erkek arkadadim var demeye de utaniyorum cekiniyorum. A.a bir yandan da artik bir yerden baslamak istiyorum. Bilsinler istiyorum. Cunku erkek arkadasimin ailesi 3. Sinifa falan giderken soz keseriz demis. Bunu benim bildigimi bilmiyorlar. Bu arada biz zaten kendi aramizda yuzuk taktik ve erkek arkadasimin annesi biliyor. Kendi ailemle ilgili ne yapmaliyim? Yardiminiza ihtiyacim var ablalarim

Iyi gunler hanimlar
Ben nisan ayinda 19 yasina giricem. Erkek arkadasim da benimle ayni yasta. Ikimizde universite 1. sinifta okuyoruz. 2 yildir birkikteyiz. Yani su an 3. Yilimizin icindeyiz. Erkek arkadasimin ailesi beni biliyor. Henuz tanismadik ama bana gelinim diyorlar, nerdeyse her gun evde benimle ilgili konusuyolar falan. Su aralar baya seviliyorum yani. Zaten burada sorun yok. Sorun benim ailem. Ailem hrnuz erkek arkadasim oldugunu bilmiyor. Zaten ilk etapta sadece babama soylemeye dusunuyorum cunku babamla daha yakiniz. Annemin karsi cikacagindan eminim. Baya sorun cikartir hatta. Ayirmaya falan calisit. Gorusmemizi bile yasaklayabilir. Bu yuzden ona 1 2 yil sonra soylemeyi dusunuyorum. Ama babamla erkek arkadasimi tanistirmak istiyorum. ama nasil yapacagim hakkinda hicbir fikrim yok. Gecip karsisina erkek arkadadim var demeye de utaniyorum cekiniyorum. A.a bir yandan da artik bir yerden baslamak istiyorum. Bilsinler istiyorum. Cunku erkek arkadasimin ailesi 3. Sinifa falan giderken soz keseriz demis. Bunu benim bildigimi bilmiyorlar. Bu arada biz zaten kendi aramizda yuzuk taktik ve erkek arkadasimin annesi biliyor. Kendi ailemle ilgili ne yapmaliyim? Yardiminiza ihtiyacim var ablalarim

ilk anneye söylenir genelde ama sizde durum tersmiş.

Bece söyleme şuan için. Baban annene söyler annen de canını sıkar dediğin gibiyse.
Biraz daha bekleyin. Bi 4-5 sene. :stop:

Eğer anneni ikna edebileceğini düşünmüyorsan bırak anneni baban ikna etsin canım. Annene de gizli gizli görüşmektense sizin bilginiz dahilinde görüşmek istiyorum söylediğim için pişman olmak istemiyorum tarzı bir konuşma yapabilirsin. Ama madem baban karşı çıkmaz bırak baban ikna etsin anneni daha sonra sen konuş.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Iyi gunler hanimlar
söz kesileceği zaman tanışırlar...
şimdi tanışsalar ne olacak? ne gibi bir artısı faydası olacak?

eğer yalan söylemek istemiyorum dışarı çıkarken dersen de tanıştırmadan konusabilirsin ''bir arkadasım var'' diyerek..
sonuçta sen dahi daha erkek arkadasının ailesıyle tanısmamıssın.. .

3ncü sınıfa dogru zaten kendi ayakların üstünde durmaya başlayacagn için bu süreç daha kolay gececektir. önünüzde 2 yıl var söz için aceleye gerek yok, üniversitenin keyfini çıkarın

okulunuz bitmeden söz, nişan olaylarına hiç girmeyin derim bir ablan olarak, erkek arkadaşının ailesi de çok çabuk gelinim gelinim demeye başlamışlar

babanla daha yakınsan ona söylersen o da mutlaka annene söyler zaten, o kadar büyük tepkiler vericeğine de sanmam

Iyi gunler hanimlar

çok acele ediyosunuz her şey için.
okurken söz nişan yapmayın allahınızı severseniz.
sevgilisiniz işte niye illa söz illa nişan?
sevgilinizin ailesi mükemmel ötesi bile olsa ciddi adımlardan önce yüzgöz olmaya gerek yok. gelinim falan çok erken gerçekten.
azıcık söz dinlersen sana tavsiyem "sevgililiğinizi yaşayın" ne diye hemen aileleri işin içine sokup başınızı ağrıtacaksınız?

ben 18 yaşındayken söyledim anneme, çok pişmanım gerçekten.
ailen anlayışlı ise çocuklarının hayatındaki özel kişiyi tanımak istemelerini çok takdir ederim.
ben olsam ben de kızımın sevgilisini bilmek isterim ama ciddi adım atacağız dese "hop" derim.
üniversite bitene kadar lütfen evliliğe dair bişey düşünmeyin ya.
gezin, tozun, öpüşün falan. evlilik zaten iş güç sahibi olunca olur.

C
Eğer anneni ikna edebileceğini düşünmüyorsan bırak anneni baban ikna etsin canım. Annene de gizli gizli görüşmektense sizin bilginiz dahilinde görüşmek istiyorum söylediğim için pişman olmak istemiyorum tarzı bir konuşma yapabilirsin. Ama madem baban karşı çıkmaz bırak baban ikna etsin anneni daha sonra sen konuş.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

cok tesekkur ederkm. Dediginiz seyi deneyebilirim. Cok hosuma gitti Sizin bilgoniz dahilinde gorusmek istiyorum kismi :)

erkek arkadaşınızın ailesi söz keselim dedi diye mi sizde babanıza söylemeyi düşünüyorsunuz.
sizin fikriniz, idealleriniz yok mu?
karar sizin ama ben olsam bu kadar acele etmezdim...

okulunuz bitmeden söz, nişan olaylarına hiç girmeyin derim bir ablan olarak, erkek arkadaşının ailesi de çok çabuk gelinim gelinim demeye başlamışlar

babanla daha yakınsan ona söylersen o da mutlaka annene söyler zaten, o kadar büyük tepkiler vericeğine de sanmam
cok cabuk gelinim demeleri sorun mu sizce :KK43:

sevgili olmak, nişanlı olmak, evli olmak bu 3 dönemin farklılığı oluyormuş. çoğu evlilerden böyle duydum ve en güzel dönemin sevgililik olduğunu vurguluyorlar. Bir çok ablam evlenince odun oluyorlar der mesela.. istisnaları mevcuttur elbet.

evet bu yaşlarda özenebiliyoruz böyle şeylere ama ileriyi düşünmeden flört döneminin tadını çıkarın bence..

zira araya aileler girdiğinde kaynımdı,eltimdi, görümcemdi vs. trajikomik olaylar ortaya çıkabiliyor.. o zaman keşke biraz daha tadını çıkarsaymışım rahatlığımın diyebilirsiniz

çok acele ediyosunuz her şey için.
okurken söz nişan yapmayın allahınızı severseniz.
sevgilisiniz işte niye illa söz illa nişan?
sevgilinizin ailesi mükemmel ötesi bile olsa ciddi adımlardan önce yüzgöz olmaya gerek yok. gelinim falan çok erken gerçekten.
azıcık söz dinlersen sana tavsiyem "sevgililiğinizi yaşayın" ne diye hemen aileleri işin içine sokup başınızı ağrıtacaksınız?

ben 18 yaşındayken söyledim anneme, çok pişmanım gerçekten.
ailen anlayışlı ise çocuklarının hayatındaki özel kişiyi tanımak istemelerini çok takdir ederim.
ben olsam ben de kızımın sevgilisini bilmek isterim ama ciddi adım atacağız dese "hop" derim.
üniversite bitene kadar lütfen evliliğe dair bişey düşünmeyin ya.
gezin, tozun, öpüşün falan. evlilik zaten iş güç sahibi olunca olur.
Iste bende pisman olmaktan cok korkuyorum. Cunku annem soyledigim seyleri yapabilecek bir kadin

erkek arkadaşınızın ailesi söz keselim dedi diye mi sizde babanıza söylemeyi düşünüyorsunuz.
sizin fikriniz, idealleriniz yok mu?
karar sizin ama ben olsam bu kadar acele etmezdim...
Hayir erkek arkadasimin ailesiyle alakasi yok. Ben en basindan beri babama anlatmak istiyordum zaten. Ama bir turlu yapamadim. En azindan haberi olsun istiyorum. Aslinda acele etmemek lazim. Basima dert acabilirim dediginiz gibi ama nedense bilsin istiyorum

cok cabuk gelinim demeleri sorun mu sizce :KK43:

hayatınızın en güzel yaşındasınız gezin tozun eğlenin bugünlerin keyfini çıkarın

kayınvalidem öyle dedi, eltim, görümcem böyle yaptı muhabbetleri illaki olacaktır söz,nişan durumları işin içine girince

19 yaşındayken bende sevgilimle evleneyim istiyordum 6 sene sevgililikten sonra 24 yaşında söz nişan düğün 3lüsünü 40 günde halledip evlendik iyi ki de öyle oldu çok sıkıntı stres dönemi o dönemler. 31 yaşındayım 18 yaşındaki sevgilimle evliyim. iyi ki acele etmemişim diyebiliyorum bu yaşımda bu aklımla

sevgili olmak, nişanlı olmak, evli olmak bu 3 dönemin farklılığı oluyormuş. çoğu evlilerden böyle duydum ve en güzel dönemin sevgililik olduğunu vurguluyorlar. Bir çok ablam evlenince odun oluyorlar der mesela.. istisnaları mevcuttur elbet.

evet bu yaşlarda özenebiliyoruz böyle şeylere ama ileriyi düşünmeden flört döneminin tadını çıkarın bence..

zira araya aileler girdiğinde kaynımdı,eltimdi, görümcemdi vs. trajikomik olaylar ortaya çıkabiliyor.. o zaman keşke biraz daha tadını çıkarsaymışım rahatlığımın diyebilirsiniz
Sanirim bi isi biraz daha erteleyecegim :|

X