aileme hangi isimle tanıştırmalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
selam arkadaşlar benim sorunum erkek arkadaşımı hangi isimle tanıştırmalıyım? evet konuya giriyorum ve baştan okumanızı ve yorumlarınızı bekliyorum.erkek arkadaşımı ilk olarak 2sene önce ailem öğrenmişti bir şekilde ama ismi X die tanıştırdım.Aslında onun gerçek adı Y.yani X ismini de kullanmakta ama arkadaş çevres kullanıor, ailesi ise y die hitap ediyor.2 sene önce ailem istemedi o zamanlar ben üniversiteye yeni hazırlanıyodum şuan üniversite 2.sınıftayım hala bilmiorlar. ama onun hangi okuldan mezun olduğunu biliolardı hiç görmedilerde yüzünü numarasını bile diştrdi babam o zamanlar kızmıştı.peki ben tanıştırmak istediğimde gerçek ismiylemi tanıştrmam gerek ama arada bi ona diğer ismiylede seslenen oluyor yani açıkcası onu yeni biri bi başkası gbimi tanıştırmalıyım yoksa herşeyi baştan anlatmalımıyım sizce????

sen hangi isimle hitap ediyosan o isimle tanıştır işte,zatn bahsi geçer yani diğer ismide söylersin.2 ismi var dersin,ailesi bunu arkadaş çevresi bunu kullanıyo dersin.neden çekiniyosun ki bu konuda anlamadım?

sen hangi isimle hitap ediyosan o isimle tanıştır işte,zatn bahsi geçer yani diğer ismide söylersin.2 ismi var dersin,ailesi bunu arkadaş çevresi bunu kullanıyo dersin.neden çekiniyosun ki bu konuda anlamadım?

çekindiğim konu şu önceden X ismini duydular o zaman onu istemediler hani yine anlatınca da yinemi onla görüşüosun diyebilirler çekinceğim şey bu belkide demeyedebilirler hiç bilmiyorum o yüzden sordum.

çekindiğim konu şu önceden X ismini duydular o zaman onu istemediler hani yine anlatınca da yinemi onla görüşüosun diyebilirler çekinceğim şey bu belkide demeyedebilirler hiç bilmiyorum o yüzden sordum.

hmm ailen istemiyosa sorun hangi isimle tanıştırman gerektiği değil,neden istemiyo ailen bi yanlışını mı gördüler acaba?

ailen kabul etsin de tek düşündüğün bu olsun sonuçta tanıştırmadan önce söyleyeceksin heralde bu bu isimleri de var diye

hmm ailen istemiyosa sorun hangi isimle tanıştırman gerektiği değil,neden istemiyo ailen bi yanlışını mı gördüler acaba?

ya sadece onlar tanıdığında daha biz 4 5 aylık falandık ve ben de üniversiteye hazırlanıyodum bana dediler ya oku ya evlen bu çocukla o yüzden benim okumamı istiolardı o yüzden braz daha küçktm ondan istemediler yani ben şuan hala onunla görüşüorum desem belki bişide demezler ama bunu nasıl söylicem?yine okul bitmeden olmaz derlermi onu düşünüorum şimdide

ya sadece onlar tanıdığında daha biz 4 5 aylık falandık ve ben de üniversiteye hazırlanıyodum bana dediler ya oku ya evlen bu çocukla o yüzden benim okumamı istiolardı o yüzden braz daha küçktm ondan istemediler yani ben şuan hala onunla görüşüorum desem belki bişide demezler ama bunu nasıl söylicem?yine okul bitmeden olmaz derlermi onu düşünüorum şimdide

canım sen evlenmeyi mi düşünüyosun ki okul bitmeden anlamadım ben:27:daha 2. sınıftaymışsın tabi istemezler evlenmeni..dur bi okul bitsin.haa eğer diyosan ki ailem illa evlen ya da okul var ayrıl falan der diyosan o zaman söyleme ailene hiç niye söylüyosun ki,okul bitince işler ciddiye binince söylersin

canım sen evlenmeyi mi düşünüyosun ki okul bitmeden anlamadım ben:27:daha 2. sınıftaymışsın tabi istemezler evlenmeni..dur bi okul bitsin.haa eğer diyosan ki ailem illa evlen ya da okul var ayrıl falan der diyosan o zaman söyleme ailene hiç niye söylüyosun ki,okul bitince işler ciddiye binince söylersin

yok canım okurken evlenmek deği benim istediğim sadece işte o kadar zaman gizli gizli görüştük o yüzden bilseler acaba yada tanıştırsam nasıl olur die size sormak istedim fikrinizi almak için.

zamanı gelince düşünmek daha mantıklı galiba sadece aklıma takıldı sormak istedim yinede yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.şimdilik söylememek galiba en mantıklısı :)

Ailene kötü imaj yaratmaman adına şuan kullandığın, hitab ettiğin ismi söyle, ailelerin tanısma durumunda, iki ismi olduğunu dile getirirsin.

Back
X