aileme karşı olan öfkem

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
kızlar icimdeki öfkeyi durduraıyorum kızıyorum cok babama anneme bana deger vermiyolaar
üzülüyorum da milletin evli kızı aman gelsin diye dört gözle beklerler yada sırf kızına iyilik olsun diye esinin yanında neler yapar neler alırlar
esim ailemin böyle oldugunu pek bilmiyo babamın onu istemedigini anlıyo ama genede benim icin susuyo gibi
gecen gün bi yerden gelıcez esim yine dedi annenlere gidelim düsünün yani burda milley yazıyo esim anneme gitmek istemiyo diye bizimki annecim babamınonlar 1 adım gelse esim 10 adım daha gidicek
dedim bosver simdi evimize gidelim napıcaz gidipte annemi aradım bi yoklıyım dedim ne dicek bakalım aaa valla yatıyorum gelmeyin sakın gidin evinize ya zaten ben meraklı degiim ama esim istiyo cok aile sıcaklıı olsun diye neyse esim duymadı dedim bosver simdi gidelim evimize ben yorgunm dedim kandırdım ama mesela annem hani demesi lazım oo tamam kızın yada babam hemen gelin cayı koydum gibi
esim mesela ben mangalı cok severim diye her hafta sonu yapar annemlerde mutlaka cagırır hani biz onları biseyden eksik etmiyoruz onlar neden bu kadar önemsemiyolar anlamadım
,
dün günümüz vardı mesela getiren kadın tupper satıyomu halamlar vardı hem kendilerine hem kızalrına yagdanlık aldılar öyle icimdne üzüldüm ki annemede dediler alsana kızına be canım kullansın hatıra desin diye ama yok bizimki alırmı insa üzülüyo 3 kurusa muhtac degilim ama annesindne bisey gelmesi alınması ne kaa rgüzel bisey yazıcak cok sey varda kendi kendime aglıyorum kimseyede caktırmamak icin güclü görünmek cok zor

Bosverin sizde kendiniz esiniz ile cok guzel bir aile kurabilirsiniz. Kendi aileniz oldugu kadar olsun evlisiniz her gun yanyana değilsiniz daha zor olabilirdi oylesi. Sıklıkla rahatsiz etmeyin onlari ara ara gidin görün hal hatir sorun olsun bitsin takmayin kafaniza

En iyisi başka insanlardan beklentiye girmemek aile dahi olsa..
Ben mesela aile bağları kuvvetli ,hısım akraba seven,komsuluk seven biri degilim .. bu demek degil ki ailemle gorusmuyorum sevmiyorum sadece cok fazla misafirlik yapip aile sicakligi kalabalik aktiviteler toplanmalar tarzinda seylerim yoktur ama onlar beni tanıdiği icin bu huylarimi kendilerine dert etmiyorlar hic bekarkende oyleydim cunku aynı evde yasasakta :)
Sende beklentiye girmek yerine oyle kabul et bence

Bosverin sizde kendiniz esiniz ile cok guzel bir aile kurabilirsiniz. Kendi aileniz oldugu kadar olsun evlisiniz her gun yanyana değilsiniz daha zor olabilirdi oylesi. Sıklıkla rahatsiz etmeyin onlari ara ara gidin görün hal hatir sorun olsun bitsin takmayin kafaniza
iste esim bizinkilerin bu kadar sık gelip gitmesini istemedigini bilmiyo o istiyoki samimi olaım gidelim caylar kahveler oturalım muhabbet sohpet olsun esimede nasıl diyim bizimkiler seni istemiyo hatta yeri gelinc ebeni bile istmiyolar diye mesela benim odayı yakmıyolar normalde dün gece orda kaldım esim kahvaltıya geldi gececci calısıyo bu rada soguktu dıye muhabbet ediyoduk annem dedi beyenmeyen evinde kalır sonra al karını götür dedi ne rezillik yemin ederi m

kızlar icimdeki öfkeyi durduraıyorum kızıyorum cok babama anneme bana deger vermiyolaar
üzülüyorum da milletin evli kızı aman gelsin diye dört gözle beklerler yada sırf kızına iyilik olsun diye esinin yanında neler yapar neler alırlar
esim ailemin böyle oldugunu pek bilmiyo babamın onu istemedigini anlıyo ama genede benim icin susuyo gibi
gecen gün bi yerden gelıcez esim yine dedi annenlere gidelim düsünün yani burda milley yazıyo esim anneme gitmek istemiyo diye bizimki annecim babamınonlar 1 adım gelse esim 10 adım daha gidicek
dedim bosver simdi evimize gidelim napıcaz gidipte annemi aradım bi yoklıyım dedim ne dicek bakalım aaa valla yatıyorum gelmeyin sakın gidin evinize ya zaten ben meraklı degiim ama esim istiyo cok aile sıcaklıı olsun diye neyse esim duymadı dedim bosver simdi gidelim evimize ben yorgunm dedim kandırdım ama mesela annem hani demesi lazım oo tamam kızın yada babam hemen gelin cayı koydum gibi
esim mesela ben mangalı cok severim diye her hafta sonu yapar annemlerde mutlaka cagırır hani biz onları biseyden eksik etmiyoruz onlar neden bu kadar önemsemiyolar anlamadım
,
dün günümüz vardı mesela getiren kadın tupper satıyomu halamlar vardı hem kendilerine hem kızalrına yagdanlık aldılar öyle icimdne üzüldüm ki annemede dediler alsana kızına be canım kullansın hatıra desin diye ama yok bizimki alırmı insa üzülüyo 3 kurusa muhtac degilim ama annesindne bisey gelmesi alınması ne kaa rgüzel bisey yazıcak cok sey varda kendi kendime aglıyorum kimseyede caktırmamak icin güclü görünmek cok zor
Boşver dicem ama aile işte boşverilmiyor biraz mesafe koysan hatalarını anlarlarmı

öncelikle açtığın konulardan sonra kib yaptım ne olduğunu anlatmıştım sana:KK53: valla limon kanka bizimle dalga geçiyosun artık sen

ayrıca baban evlenmeni istemedi kaçarak evlendiydin zannımca ne anlayışı ilgisi bekliyosun ki onlardan
beklemek degıl bu ailenn oldugunu görmek bilmek insna kactı diye 10 liralık hediyemi almaz cocuguna ben üzüntümü belli ettim orda herkezin icinde kücüldüm no olurdu yani annem kendimed aldım kızımada dese sorun sadece almak degil onada takılma diger yazılanlarıda oku ayrıca sen hala bana inanmıysa baska bisey demiyorum sonra engelle o zaman ne diyim yalan yere yazılmaz

iste esim bizinkilerin bu kadar sık gelip gitmesini istemedigini bilmiyo o istiyoki samimi olaım gidelim caylar kahveler oturalım muhabbet sohpet olsun esimede nasıl diyim bizimkiler seni istemiyo hatta yeri gelinc ebeni bile istmiyolar diye mesela benim odayı yakmıyolar normalde dün gece orda kaldım esim kahvaltıya geldi gececci calısıyo bu rada soguktu dıye muhabbet ediyoduk annem dedi beyenmeyen evinde kalır sonra al karını götür dedi ne rezillik yemin ederi m
Bence esinizle konusmalisiniz ama onu olaya hic dahil etmeden. Ailem beni istemiyor galiba diyin olanlari acik acik anlatın. Seni istemiyor derseniz alinabilir ama kendinizin istnmediginizi söyleyince alinacagini sanmıyorum.

Ama kavga ettiginizde esiniz bunu yüzünüze vurabilecek bir tipse mesela sinirlenince dediklerini bilmiyorsa hic anlatmayin. Ailenizle görüşmekte hep bir bahane bulun. Zamanla o da alışir zaten.

İki iyiliksiz bir dünya. İki iyilik bir arada olmuyor işte. Ya koca aileyi istemez ya aile kocayı istemez, ya karı koca anlaşamaz. Sen gene çok şükür aynı evde olduğun insandan yana bi sıkıntın yok şükret. Anne baba asla tutamaz kimse yerini ama sonuçta kapını kapatınca eşinle kalıyosun. Ya o annenleri istemeseydi de annenler sık sık gelmek isteselerdi ? Onlara gelme de denmez. Hiç olmazsa eşini bi şekilde idare edersin.

Boşver dicem ama aile işte boşverilmiyor biraz mesafe koysan hatalarını anlarlarmı
yok be canım bunlar öylesi deg,ll anca allah dicem
babam kardesimim mezuniyetine cok gitmek istiyodu tamam mı bıgın benım yanımda aradı iste canım kızım sen söylesin meznuniyetine söyle gelicem resimler cekılcem ablan catlasın o anca temizlikci olr sen mudur vs vs halamda o anda cok üzüldügümü anladı abi yapma dedi sonra ne oldu babam hastalandı kardesimin törenine gidemedi ee araab lazı kım götürcek babamın damadına vermek istemedigi arabayla esim götürdü esyları tasıdı babam tesekkür bile etmedi sonra yani allah bagzen görüyo dicen hep görüyo ama adaletsizlik var bu iste is sadcee maddi anlamda degil maneviyat bakımındanda söylüyorum ben ben mesela cok kızarım ani öflkelenirim ama 1 saat sonra gecer ararım yada cebimde param olmasın genede anneme bos gitmiyim ille bisey alırım hani icsten geliyo bu istiyorum ki annemd eözensin mesela mangal yakıyourz hususi onlar icin evim cok yüksek inmiyşm onlar gelcek diye ekmek alın diyorum onu bile sorun yapıyolar is sırf paar degil yani icten gelmesinde

Bence esinizle konusmalisiniz ama onu olaya hic dahil etmeden. Ailem beni istemiyor galiba diyin olanlari acik acik anlatın. Seni istemiyor derseniz alinabilir ama kendinizin istnmediginizi söyleyince alinacagini sanmıyorum.

Ama kavga ettiginizde esiniz bunu yüzünüze vurabilecek bir tipse mesela sinirlenince dediklerini bilmiyorsa hic anlatmayin. Ailenizle görüşmekte hep bir bahane bulun. Zamanla o da alışir zaten.
istee aynen ailemle küsken cok yüzüme vurdu simdi esm zannediyoki ailemle aram cok iyi falan mesela laf cakıyo ne aldılar ne yaptılar diye begzen ben para toplyom esime diyom annem aldı babam aldı bu baskı cok kötü bisey icim eriyo aileliyken ailesiz olmak

istee aynen ailemle küsken cok yüzüme vurdu simdi esm zannediyoki ailemle aram cok iyi falan mesela laf cakıyo ne aldılar ne yaptılar diye begzen ben para toplyom esime diyom annem aldı babam aldı bu baskı cok kötü bisey icim eriyo aileliyken ailesiz olmak
Esinizin tutumu önemli ona anlatmak zorunda değilsiniz. Gitmeyin sizi zorla götürecek degil ya isleri var diyin yorgunum diyin şimdi gidip rahatsiz etmeyelim diyin kisaca gitmemeye alissin esiniz

mecbur görüsüyorum görüsmek zorundayızda kaynanam karsı ailesiz kaldı modna sokmak isteme kendimi cünkü cok cazgır bi kadın agzına laf verilmez bıde hem aynı memleketyl hem aynı semtteyiz ben 2 gun anneme gitmiyım komsular diyomus erde kızın neden gelmedi diye ee yazın dügünler aksam oturmaları var gunduz günlerimiz var ille gelicez bir araya hani esime diyemem ailem benide senid eistemiyo diye zaten babama bagzı seylerden cok gıcık kapıyo bunla rbile yetiyo kavga etmeye

yok be canım bunlar öylesi deg,ll anca allah dicem
babam kardesimim mezuniyetine cok gitmek istiyodu tamam mı bıgın benım yanımda aradı iste canım kızım sen söylesin meznuniyetine söyle gelicem resimler cekılcem ablan catlasın o anca temizlikci olr sen mudur vs vs halamda o anda cok üzüldügümü anladı abi yapma dedi sonra ne oldu babam hastalandı kardesimin törenine gidemedi ee araab lazı kım götürcek babamın damadına vermek istemedigi arabayla esim götürdü esyları tasıdı babam tesekkür bile etmedi sonra yani allah bagzen görüyo dicen hep görüyo ama adaletsizlik var bu iste is sadcee maddi anlamda degil maneviyat bakımındanda söylüyorum ben ben mesela cok kızarım ani öflkelenirim ama 1 saat sonra gecer ararım yada cebimde param olmasın genede anneme bos gitmiyim ille bisey alırım hani icsten geliyo bu istiyorum ki annemd eözensin mesela mangal yakıyourz hususi onlar icin evim cok yüksek inmiyşm onlar gelcek diye ekmek alın diyorum onu bile sorun yapıyolar is sırf paar degil yani icten gelmesinde
Anladım canım ne diyebilirsin ki kırıldığını anlıyorlardır muhtemelen ama eşine yansıtma her ne kadar iyi olursa olsun evinde huzurun olsunda boşver

yani mesela gecen dügüne gittik herkez masada dayımlar yengemler teyzeler esleri babam simdi esime demezmi sen ne burda oturuyosun gitsene kahveye ya adamın ne isi va rkahvede senin demen lazım ne güzel bak kzıımı yanlız bırakmıyo
babam gitti dügünde onun yüzündne esimle kavga ettik yengem anlar gibi oldu zor cevirdim yolda yedi beni bunun gibi bi sürü sacma olay var

Belki davranışlarından ötürü onlar da sana öfkelidir hiç düşündün mü
anne baba ne deme her zaman en büyük ask onlarn olmalı ne yaparsam yapıyım arkamda oldugunu beni sevdigini bilmek gerek müge anlı bile ne dedi bugun bile benim annem ne suc islersem islesin benim hep arkamda olur dedi yani merhamet hosgörü sevgi sınırsız sevgi demek benim icin anne baba

Ben de ailenizin hayal kırıklığına uğradığını ve öfkelerini bu şekilde çıkarttıklarını düşünüyorum. Babanız okumanızı istedi de siz evlendiniz mi mesela? Hayal kırıklıkları zor geçer, herşeyi unutup sizi sarıp sarmalamaları için zamana ihtiyaçları vardır belki.

Ben de ailenizin hayal kırıklığına uğradığını ve öfkelerini bu şekilde çıkarttıklarını düşünüyorum. Babanız okumanızı istedi de siz evlendiniz mi mesela? Hayal kırıklıkları zor geçer, herşeyi unutup sizi sarıp sarmalamaları için zamana ihtiyaçları vardır belki.
ben lise bitirdikten 5 sene sonra evlendim yani üni okumadım her baba gibi okumamı istemistir ama biraz teşvikediceksin o zaman ben zaten istememisim üniyi git 2 senelik özele yazdır amgdem hem belki kızında sonra ister derdin cok okumamı isteyen yani bide mesela babam beni hic calıstırmadı yok kacırırlar yok tecavüz ederler uzak aksam kacta gelcen vs vs hemde ne isler bulduk babam baya iyi bi yerde calısıyodı millet oraya okullar giremiyodu ben babamın torpiliylke girebilirdim aam babam saatleri uzunms servisi uzakmıs diye almadı ama orası cok iyi bi referanstı yani ama suan calısmıyorum diye kızıyo sen kızını 22 yasına kadar calıstırma simdi calıs de olduu ayrıca 7 senedir evliyz daha ne kadar bekliycekz beyefendinin keyfini inan herseyine kızar oldum gördükce evde nazi subayı var sanki

Canım sen ne mezunusun? Ben senin yerinde olsam eğer üniversite okumadıysam tekrar hazırlanıp örgün olmasa bile aöf okurdum. Eğer okuduysam da kursa giderdim vaktimi verimli geçirmeye kendimi geliştirmeye harcardım. Sonra da çalışma hayatına atılmak hedefim olurdu. Kimsenin kimseye faydası yok bu hayatta maalesef bu böyle. O bunu dedi bu bunu dedi yerine bence buna odaklan kim ne derse de desin takma.

X