Aileme konuyu açmalı mıyım, yoksa beklemeli miyim ?

miracle34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
9
0
36
Çanakkale
üye olmadan takip ediyordum ....
benim sizlerden fikir almam lazım bir konuda...
bu konu buraya uygun olmayacak ama nereye yazsam kararsız kaldım ..

19 yaşındayım ..ilk okulda asık olduğum insanla 1.5 senedir birlikteyiz..lakin okullarımız bitene kadar aileme konuyu açmak istemiyorum ..istemediğimiz yollara sürüklerler bizi diye ..:((

lakin beni sürekli istemeye gelen oluyor ..okuyo diye postalıyoruz ...ama akrabadan yanii uzak akrabadan taliplerim var .. o cocukta okuyor... onun okulu benim okulum ve aşkımın okulu aynı anda bitecek ...sizce ne yapmalıyım ben ..simdiden aileme konuyu açmalımıyım yoksa beklemelimiyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
akrabada olsa.. zorla evlendircek degil ya ailen.. istemiyorum dersin olur biter.
Zaten ayni anda bitiyorsa sorun olmaz bence.. bitmeye yakin söylersin veya bitince sevgilin ailesi ile gelir vsvs.. Hani sevgilinin univ. daha sonra bitseydi sizinkinden ozmn daha zor olurdu derdim..

Ayrica okulun biter bitmez evlen mi diyoda ailen? tam anlamadim ki baski fln mi yapiyorlar sana:26:
biraz daha acarsan canim sanki daha iyi olacak:34:

Son düzenleme:
akrabada olsa.. Zorla evlendircek degil ya ailen.. Istemiyorum dersin olur biter.
Zaten ayni anda bitiyorsa sorun olmaz bence.. Bitmeye yakin söylersin veya bitince sevgilin ailesi ile gelir vsvs.. Hani sevgilinin univ. Daha sonra bitseydi sizinkinden ozmn daha zor olurdu derdim..

Ayrica okulun biter bitmez evlen mi diyoda ailen? Tam anlamadim ki baski fln mi yapiyorlar sana:26:
Biraz daha acarsan canim sanki daha iyi olacak:34:
bu konuyu silebilirmisiniz değerli yöneticilerim ...?

Son düzenleme:
Konu icerik nedeniyle "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar" basligina alinmistir..
Bilginize.. :34:

Back
X