- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
merhabalar ben üniversiteden bu yıl mezun oldum ve alttan hiç ders bırakmadan bitirdim fakat sevgilim özel nedenlerden dolayı uzatmak zorunda kaldı aynı fakültedeydik fakat bölümlerimiz ayrıydı ve o benden bi üst sınıftaydı.alttan baya bi ders bıraktığı için sadece sınavlara gidiyor vize ve final tarihlerinde orada arkadaşlarında kalıyor yani yaklaşık 2 hafta orada oluyor. biz çok uzun olmasada çok sık ayrılık süreçleri yaşadık bu aralar baya toparlandık çok iyiyiz diyebilirim
birbirimizi çok seviyor ama ayrı şehirlerde olduğumuz için birbirimizi çok az görebiliyoruz o buraya geldi 2 defa üst üste ama en fazla 3-4 saat görüştük gitti hep yazın bende gitmiştim.yaklaşık 2 hafta önce çok büyük sorunlar atlattık bir veya iki gün birlikte kalmak tatil yapmak istiyoruz veya o sınavlar için okuduğumuz şehire gittiğinde birlikte olmak istiyoruz fakat benim aileme bir bahane bulmam gerekiyor yani kolay kolay izin vermiyorlar malesef ancak okulla ilgili birşeyler olması gerek ki izin verebilsinler fakat ben bu jokerlerimi hep kullandım bir defasında mezuniyet belgemi almaya gidiyorum dedim yazın gittim aldım yine buluştuk geçen aylardada (onunla ayrıydık) arkadaşlarla toplanmak için diploma için belge gerekiyormuş deyip gittim bu defa ne diyeceğim ne bulacağım bilmiyorum kara kara düşünüyoruz :44: eğer diploma diyecekseniz diploma teslim tarihi henüz belli değil sevgilimin sınavlarıda 9 ocakta başlıyo 22 ocağa kadar devam ediyor tabi yani bu süreçte orada birlikte 2 günde olsa beraber olmak istiyoruz ama sebep yok mutlaka vardır bişeyler oraya gitmem için lütfen yardımcı olurmusunuz bana 

Son düzenleme: