aileme rezil oldum bunu onlara nasıl anlatıcam??yorumlarınıza ihtiyacım var

evt cnm inanılmaz psikolojim bozuk yaa..hiçbirşeyden tat alamıyorum..nişan günü bile herkes nedir bu durgnluk,mutsuzluk dediler...başta çok istedim,günleri saydım nişanlanmak için onunla ama,başta yaşadığımız sorunlar beni başka bir kişiliğe bürüdü sanki..aileme bakıyorum onlarsız nasıl yaşayacağım ayrı duracağım diyorum..o geliyor aklıma,hem kızıyorum ona,hemde hata yaptı ama sonuçta istemeyede geldi,parmağıma yüzüğümüde taktı diyorum..yaa karmakarışığım kızlar..ne yapacağımı bilemiyorum

onun amcası imam ve evet yaptı nikahı..bunu isteyende en çk kendisi oldu

nasıl ailen böle bi şeye izin verdi artı o imam olan amca nasıl resmi nikah olmadan kıydı o nikahı artı SEN nasıl razı oldun buna.sanırım HALA seni terk etmesinden korkuyosun ve imam nikahını da sanki bir garanti gibi mi gördün nedir anlamadım.peki bi gün yani evlenmeden önce sen ondan ayrılmak istersen o seni boşamadan başkası ile dini nikah kıyamayacağını da biliyomuydun.ne deyim ki ALLAH yrdımcın olsun

arkadasım bile bile kendini atese atıyorsun imam nikahı bile yapmıssın hayret yani istemiyorsun ama yuzugu takıyorsun anlamadım seni kusura bakma adam resmen senden bişiler gizliyor böyle ve sanırım ailesiyle ilgili bir sorun ama sen inatla ilerliyorsun

cnm dini nikahı ben asla istemedim..amcası ve kendisi istedi..işimiz daha çok yokunda gidermiş..ALLAH kötülüklerden korurmuş..bende istemedim ve neden istemiyorsun diye tepki aldım..yaa kimseye bişeyden bahsedemedim..öylesine savunmasız ve yalnızımki

cnm inatla ilerlemek değil,lütfen anlayın psiklojimi...başından bellii sorun yaşıyorum..aileme,kimseye bahsedemedim bu sorunlarda..herşeyi içimde kendimle,yalnız yaşıyorum..sadece sizlere içimi dökebiliyorum..

ailene söyleyememen inatla ilerlemen değil mi suanda sana deger vermeyen ve sevmediğin bir insanla evlenme yolunda adım attın farkındamısın bilmem eee sen dugune kadarda söyleyemedim dersin ve evlenirsin ama yapma cunku kendini tehlikeye atıyorsun biran önce babanı gectim annene söylemen lazım onun butun tavırlarını hareketlerini ondan sogudunu emin ol annen seni bile bile atese atmaz

cnm babam sağ değil zaten..annem ise bizle yaşamıyr..ben kardeşlerimle yalnız yaşıyorum..annem ise başka şehirde yalnız..geliyr biraz kalıp gidiyor..anneme biraz çıtlattım,ağzını aradım..ne olursa olsun,evlen yuvanı kur,böyle yalnız ne zamana kadar yaşayacaksınız,herkes yuvasını,düzenini kurmalı diyor..annem çokta sert ve diktatör bir yapıya sahiptir..ablalarım ise,bu duruma geldi,artık geri dönüş olmaz diyrlar..

nişanlıyken sorunlarını söylemeye çekinen evlenince hiç casaret edemez söylemeye.ALLAH korusun ama evlenince karşılacabileceğin süprizlere ve duyacağın laflara hazırlıklı ol derim

cnm babam sağ değil zaten..annem ise bizle yaşamıyr..ben kardeşlerimle yalnız yaşıyorum..annem ise başka şehirde yalnız..geliyr biraz kalıp gidiyor..anneme biraz çıtlattım,ağzını aradım..ne olursa olsun,evlen yuvanı kur,böyle yalnız ne zamana kadar yaşayacaksınız,herkes yuvasını,düzenini kurmalı diyor..annem çokta sert ve diktatör bir yapıya sahiptir..ablalarım ise,bu duruma geldi,artık geri dönüş olmaz diyrlar..

annen neden sizle yaşamıyor ki.sen evlendin diyelim kardeşlerin napcak kaç yaşındalar çalışıyolar mı

ailenin en ufağı benim..ablalarım ve abim var..sadece abim nişanlı birde..ablalarım bekar..annem istanbulu sevmediği için ankarada yaşıyor ayrı...

anladım cnm..hayır maalesef..ablam şehir dışında çalışıyor turizmci kendisi..diğer ablam ise abimle reklam işi yapıyor ama yinede abim sayesinde ayaktayız diyebilirim

25 yaşındayım..ablam abim var ama herkes kendisi için yaşıyor..onlarla konuşamıyorum bile tüm bnları..o kadar yalnızımki..

Back
X