aileme rezil oldum bunu onlara nasıl anlatıcam??yorumlarınıza ihtiyacım var

bir insanın kararsızlık içinde olması bahaneler uydurması hiç iyi değil özelliklede böyle bir konuda.sizin bu iş olsada ileride mutlu edermi üzermi bilemiyorum,iyi düşünmen lazım.benim böyle insanlara tahammülüm yoktur.çocuk oyuncağı değil sonuçta.

cnm ben kendimi geçtim,kendimi değil alemi düşünüyorum şu an sadece...çevreme aileme rezil olmaktan,ailemin hazırlığının ardından onlara ne cvp veririm ben..benim hatam değil tabiki ama onların yüzüne bakamam ben..böylesine yalnış seçim yaptığım için...

kızlar içim sıkıldıkça yazıyrum:(( yaa ne yapacağım ben bu durumdan nasıl kurtulucam.??ben ne günah işledimkii böyle bir çıkmaz yola girdim böyle...çarşıyı erteleyen,cuma gününkü nişanıda erteler...ben hem aileme hem çevreme rezil olucam sonrada onu tanıcamı sanıyor...kızlar duaa edin aileme çevreme rezil olmayayım...yanımda olun dualarla..yoksa ben sonumu iyi görmüyorum

Canım ya çok mutsuz görünüyorsun.

Bence etrafındakilere rezil olmayı bi kenara bırakıp gerçekten o kişi ve ailesiyle mutlu olacağına inanıyor musun onu düşün...?

cnm benim grurum,onurum herşeyden daha önemlii ama bugün onlar için alışverişe çıktık..ailemin heyecanını anlatamam size..o ise bana tlfda bağırmalar,sinirler tavırlar..bir iyi konuşuyr bir kötü...saatlerdirde aramıyor...yaa bunca hazırlık,bunca çaba boşuna gidrse,daha doğrusu o bu duruma getirirse,çıldıracağım kesindir..çünkü asla annemin,abimin,ablalarımın yüzüne bakamam...çok mutsuzum..sanki kapkaranlık,çıkışı olmayan bir sokağa girmişim:((

cnm benim grurum,onurum herşeyden daha önemlii ama bugün onlar için alışverişe çıktık..ailemin heyecanını anlatamam size..o ise bana tlfda bağırmalar,sinirler tavırlar..bir iyi konuşuyr bir kötü...saatlerdirde aramıyor...yaa bunca hazırlık,bunca çaba boşuna gidrse,daha doğrusu o bu duruma getirirse,çıldıracağım kesindir..çünkü asla annemin,abimin,ablalarımın yüzüne bakamam...çok mutsuzum..sanki kapkaranlık,çıkışı olmayan bir sokağa girmişim:((

ya cnm bak bu şekil de evlilik gibi önemli bi yola çıkılmaz.lütfen sorunlarınızı halletmeden girme bence bu yola.tamam seni anlıyorum.daha önce nişanlanıp ayrılman vs ailen de dahil millete ne derim korkusu taşıyosun.kim ne derse desin haklısın da böle hissetmek te ama evlenip te ayrılsan ALLAH korusun bu sefer de milletin takacağı kulp hazır.yani millete bakacak olursan her daim bir kulp bulurlar

cnm sorunu anlasam,anlayabilsem...cuma günü istemeye geldiler bu hafta cumaya nişan günü alındı...yarın çarşıya çıkılması lazım ama ne arayan var nede soran...yaa bu çcuk oyuncağımı??aynen istemeye gelmeden önceki tavırları siniri var üzerinde...pazar günü grştük çok iyiydi şimdi ise sankii yine biryerlerden bişey bulup erteleyelim diyecekmiş gibi gelior...sinirli oluşuda etken oluyor böyle düşünmeme...

cnm sorunu anlasam,anlayabilsem...cuma günü istemeye geldiler bu hafta cumaya nişan günü alındı...yarın çarşıya çıkılması lazım ama ne arayan var nede soran...yaa bu çcuk oyuncağımı??aynen istemeye gelmeden önceki tavırları siniri var üzerinde...pazar günü grştük çok iyiydi şimdi ise sankii yine biryerlerden bişey bulup erteleyelim diyecekmiş gibi gelior...sinirli oluşuda etken oluyor böyle düşünmeme...

sen aradın mı çarşıya ne zaman çıkıyoruz die.ne diyo ki

valla uykuya dalmış mı dalmamış mı bilmem ama bildiğim tek şey bu şekilde bu yola çıkılmaması gerektiği.elabelam böle yazdıkça da üzülüyorum ama elden de bişi gelmiyo

aynen bende üzülüyorum ama bu adam gelse bile ben istemem elabelam kendini dusunumuyor artık ailesini dusunuyor tamam haklı ama hata yapıyor bu adam nişanlansa yine sorun cıkaracak belliki ortada elabelamın bilmedigi bişiler var

aynen bende üzülüyorum ama bu adam gelse bile ben istemem elabelam kendini dusunumuyor artık ailesini dusunuyor tamam haklı ama hata yapıyor bu adam nişanlansa yine sorun cıkaracak belliki ortada elabelamın bilmedigi bişiler var

kendini tabi ki düşünmüyor.ailesinin bile "acaba ne derler bu nişan evlilik olayıda olmazsa" gibi düşünceleri var ki rezil olurum diyor.ailesinden bile emin değilken çevresinden hiç olamamak onu daha da büyük yanlışlara sürüklüyor.

elabelam birşeyin temeli nasıl atılırsa öyle devam eder. Ömür boyu bunu böyle yaşamaya razı mısın? Aile baskısı sebebi ile böyle davranması kesinlikle mazeret değil, seven, kendisine güvenen kişi aile mi dinler?? Sevdiğin adam ilişkiniz ciddi boyuta taşınınca değişmiş, bu aslında rastlanan bir durum ve böyle kişilerle bu yola çıkılmaz. İyi düşün ve kararını ver , hakkınızda hayırlısı olsun.

Tatlım ailene rezil olma durumunu bir tarafa bırak lütfen.
Eminim çok kötü bir durumdur. Ama 1 kere rezil olursun ailen sonra normale döner.

Asıl sorun şu ki sen bu dengesiz adamla evlenirsen mutlu olabilecek misin?
Allah muhafaza evlendikten sonra pişman olursan şimdi rezil olma korkun o zamankinin yanında hiç kalacaktır..:1no2:

Anacım bu güvensizlik üzerine yuvamı kurulur ya okurken ben gerildim vallahi geliceklerdi gelmiceklerdi ya gelmezlerse ... Bu işler böyle yürümezki :S Naz evi olan kız evidir ters anlamış damat adayı sanırım bu olayı...

Back
X