Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benim grurum,onurum herşeyden daha önemlii ama bugün onlar için alışverişe çıktık..ailemin heyecanını anlatamam size..o ise bana tlfda bağırmalar,sinirler tavırlar..bir iyi konuşuyr bir kötü...saatlerdirde aramıyor...yaa bunca hazırlık,bunca çaba boşuna gidrse,daha doğrusu o bu duruma getirirse,çıldıracağım kesindir..çünkü asla annemin,abimin,ablalarımın yüzüne bakamam...çok mutsuzum..sanki kapkaranlık,çıkışı olmayan bir sokağa girmişim(
cnm sorunu anlasam,anlayabilsem...cuma günü istemeye geldiler bu hafta cumaya nişan günü alındı...yarın çarşıya çıkılması lazım ama ne arayan var nede soran...yaa bu çcuk oyuncağımı??aynen istemeye gelmeden önceki tavırları siniri var üzerinde...pazar günü grştük çok iyiydi şimdi ise sankii yine biryerlerden bişey bulup erteleyelim diyecekmiş gibi gelior...sinirli oluşuda etken oluyor böyle düşünmeme...
sen aradın mı çarşıya ne zaman çıkıyoruz die.ne diyo ki
yinemi uykuya dalmıs
valla uykuya dalmış mı dalmamış mı bilmem ama bildiğim tek şey bu şekilde bu yola çıkılmaması gerektiği.elabelam böle yazdıkça da üzülüyorum ama elden de bişi gelmiyo
aynen bende üzülüyorum ama bu adam gelse bile ben istemem elabelam kendini dusunumuyor artık ailesini dusunuyor tamam haklı ama hata yapıyor bu adam nişanlansa yine sorun cıkaracak belliki ortada elabelamın bilmedigi bişiler var
ne oldu bugun acaba merak ettim