askerlik zamanını nasıl saklayacaksın ki hadi 2 sene öncesi için birşey demiyorum da sen söylemezsin erkek ark.ın söylemez sonra mutlaka öğrenecek ne zaman gittiği bence askerliğini söyle
yalanın yalan doğurduğu doğru ama bence siz okumayı bilememişsiniz
neresini okumayı bilememişim tanıştığın duyulmasın diye karşı tafaf yalan söylesin demiyor musun askere geç gittiğini de başka bir yalanla açıklama derdinde değil misin
bence ikisinde de gariplik yok o ayrı mesele tanışadabilirsin adam istediği zaman da askere gidebilir ne var bunda gizlenecek saklanacak anlamadım ama bu kadar basit şeylerden yalan söylemek zorunda kalmak mutlaka ki büyük konularda büyük yalanları doğuracaktır diye düşünüyorum belki sizce yine yanlış düşünüyorumdur
hayır ben yalan aramıyorumki sizin tabiriniz yanlıştı ben derdimi yazdım fikir arıyorum hepsi bu yalan söylemeyi isteyerek yapmıyorum mecbur kaldıgım durumlar oldu o yüzden söyledim ve bundan pişmanlık duydugumu yazdım burdada yalan aramak değil yani bence bu
tamam arkadaşım sen nasıl istersen
aslında mesele ne biliyor musun arkadaşın kendine kasımı uygun görmüş ailen fikir vermek yerine hayır git demiş yani kendilerinde karışma hakkı görmüşler arkadaşın ne yapmış kendi bildiğini okumuş yine kasımda gitmiş ailen şimdi kendilerinde karışma hakkı görüyorsa ilerde bunu mutlaka yapacaklardır iş ciddiye binince yani ama arkadaşın da kendi doğrularını uygulayacak biri gibi duruyor ee bu da çatışma yaratmayacak mı ya yeni sorunlar ya da yeni yalanlar doğuracak ailen mutlaka ki kendince haklıdır onlar da kendilerince böle uygun görmüşlerdir fikir verebilirler arkadaşın da kabul eder ya da etmez bana bölesi uygun der kararını uygular neden gizlenme gereği duyuldu garip olan bu
tanışma meselesine hiç değinmiyorum bence çok normal bir durum
amaan anneniz de sizle birlikte şafak sayacak değil ya, hatırlamaz bile gidiş geliş tarihini, bence boşuna takmayın kafanıza. ben de ailemden habersiz eşimle başka şehirede gittim ailesiyle de tanıştım 10 seneyi geçti hala bizimkilerin haberi yok ki ben bile unuttum valla kaç zaman önceydi:))
canım hangimiz yapmadık allah aşkına. sevgilimizi 5 dk görmek için bakkala die çıktığımız saatlerce dönemediğimiz günler olmadımı hiç ayşedeyim, fatmadayım deyipte akşamlara kadar gezdiğimiz günler :)) ah ah ne güzel günlerdi. hem duysalar ne değişirki sonuçta sende bir bireysin sende evlenip ayrı bir evin yuvan olucak bunda ne var ki ya :))
süpermiş valla...
bencede cok takma...nasıl olsa biticek askerliği.babana olmasa bile annene doğruyu söle.anneler anlayışlıdır anlarlar kızlarını.benım annem benı hep idare edr mesela...bnmde erkek arkadasım askerde Şafak :3 gelıo ınsallah..hayırlsıyla gelsın seninkide.ama annene söle bence anneler anlar kızlarını.hemcinsiz nede olsa...
keşke en başta yalana söylemeseydin ailene o zaman sıkıntı çekerdin ama şimdi rahat olurdun..
bence dogruyu soyle...aılen gıdecegı tarıhı bılıyorsa donecegı tarıhı de bılıyordur demezler mı bu cocuk neden gelmıyor fılan dıye yada gormek gorusmek ıstemezler mı o zaman daha kotu olur hem kotu bırsey yapmamıs kı para kazanmak ıcın gıtmemıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?