Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abartıyorsun. Anne baba arasindakiler seni ilgilendirmez. Küser barışırlarHanımlar meraba, evliyim ve ailemden başka şehirde yaşıyorum. Babam normalde hoş sohbet tatlı bir adamdır, ama iki üç ayda bir saçma sapan bir olaya takılıp anneme trip atar 1 2 gün konuşmaz, panik atak hastası aynı zamanda, çok sinirlendiğinde sesini yükseltir ama şiddet olayı asla olmaz, hergun annemi arıyorum ve konuşma seklinden aralarının olup olmadığını anlıyorum, dün de benzeri bir olay oldu babam yine alakasız birseye sinirlenmiş anneme küsmüş, 50 yaşında insan niye boyle yapıyor anlamıyorum yanlarında olmadığım için çok etkileniyorum, aklım hep annemde kalıyor acaba üzgün mü vs diye aslında annem ben kadar takmıyor aman baban işte bilmiyor musun diyor bir kaç güne de duzeliyor ama benim o bi kaç günüm zehir oluyor çok mu abartıyorum sizce
Canım evliyim, çok şükür evliligimde şuan sorun yok ama ben de öyleyim ailem köyde hastane vs ne gibi işleri olsa ben hallediyorum, tüm dertlerini ben dinliyorumMuhtemelen onlardan çok etkilenmişsiniz. İşte bu yüzden annelerin çocukları üzecek, etkileyecek şeylerden kaçınmaları lazım. Benim de hep aklım annemde. Çünkü yalnız yaşıyor, genç değil ve sürekli bir yerleri ağrıyor. Kafama takmaktan ruh sağlığım etkileniyor, çözüm bulamıyorum. Ama bundan öte kendimi bildim bileli hep sağlık, akraba vs şikayetleri dinledim ailemden. Kavga dövüş de oldukça fazlaydı. Çocukluk ve ergenlikte maruz kaldığım şeylerin acısı birkaç senedir panik bozukluk, anksiyete ve mutsuzluk olarak çıkmaya başladı. Ha tabii evliliği hiç saymıyorum, asıl patlak verdiren oydu. Aman diyeyim bekarsanız eğer, sorun çıkmasın iyi olalım diye yanlışları görmezden gelmeyin, tuhaflıklarını gördüğünüz eş adayına tekmeyi basın evlenmeden
Doğru diyosun vallaAbartıyorsun. Anne baba arasindakiler seni ilgilendirmez. Küser barışırlar
evet abartıyorsun.babana da andropoz vurmuştur.Hanımlar meraba, evliyim ve ailemden başka şehirde yaşıyorum. Babam normalde hoş sohbet tatlı bir adamdır, ama iki üç ayda bir saçma sapan bir olaya takılıp anneme trip atar 1 2 gün konuşmaz, panik atak hastası aynı zamanda, çok sinirlendiğinde sesini yükseltir ama şiddet olayı asla olmaz, hergun annemi arıyorum ve konuşma seklinden aralarının olup olmadığını anlıyorum, dün de benzeri bir olay oldu babam yine alakasız birseye sinirlenmiş anneme küsmüş, 50 yaşında insan niye boyle yapıyor anlamıyorum yanlarında olmadığım için çok etkileniyorum, aklım hep annemde kalıyor acaba üzgün mü vs diye aslında annem ben kadar takmıyor aman baban işte bilmiyor musun diyor bir kaç güne de duzeliyor ama benim o bi kaç günüm zehir oluyor çok mu abartıyorum sizce
Bir aptal yengecte benim. Annemle babam severek evlenmemis ve hic mutlu bir aile degildik. Saygida yoktu. Babam ya zil zurna gelirdi yada evde icer sizardi kumardan iflas etti iki kardesiz annem calisti okuttu buyuttu. Para kazanmaya baslar baslamaz ananemlerin eski evinden cikardim onlari ve halisindan avizesine bastan asagi duzdum. 12 yildir kiralarini odeyip bir miktarda para veriyorum. Evlatlariyim elbette elimden geldigi surece yapacagim. Hep onlari dusundum aman iyi olsunlar mutlu olsunlar rahat olsunlar haklarini nasil oderim dedim. Bir gun beni dusunmeleri gereken gun oldu. Gecen sene ocak ayinda 20 haftalik gebeligim saglik sorunuyla sonlandirildi. Annemi aradim haber verdim durum boyle boyle dedim bana ilk dedigi kp ve kv torunumuzun ilk hediyesi bizden diye besik almisti. Annem kizim olsun uzulme vardir bir hayir yine olur diyecegine dogmamis cocuga besik alinirsa all iste boyle olur oldu. Sustum telefonu kapadim agladim. Hastaneye yatacagim dogum icin gece banyo yapacaktim yapmadim sabah cikarken yaparim dedim. Sabah banyodan ciktim sen aksam banyo yapmayacakmiydin dedi. Dedim icimden gelmedi usendim. Ben doguma gidiyorum sabah sabah bana dedigi yaa usenenin cocugu olmazmis al iste. Ya sabir dedim sustum. Zor bir dogum ardindan ayrilmayan plasentayla canli canli kurtaj oldum bu seferde kanamam durmadi falan derken hem bebegimi kaybetmenin acisi hem yasadigim olaylar derken taburcu oldum eve geldik. Gelir gelmez oturdu tv karsisina aldi eline cekirdek yarisma izledi bende aglaya aglaya kalktim o halde aksama yemek yaptim. Yillardir hep sustum hep onlar iyi olsun dedim ama yasadigim bu oldu o yuzden degmeyecek insan aileniz bile olsa sakin uzulmeyin ben bunu aci sekilde tecrube ettim. Simdi ekonomik olarak yaptiklarimi hala yapiyorum ama duygusal anlamda beni etkilemelerine izin vermiyorum. Arkadasim sana tek tavsiyem degmeyecek kisi icin gram kafana takma ve uzulmekonu sahibi siz ise gereksiz yere kendinizi yiyiyorsunuz sizinde artik bir aileniz var emin olun yasadiginiz bu durum ister istemez sizin ailenize sirayet ediyordur en basiti boyoe bir gunde eminim esinizi gulerek karsilamiyorsunuzdur cunku akliniz mutsuz annenizdedir. Esinizin ne sucu var guler yuzunuzden mahrum kaliyor. Anneniniz karari yillardir bunu boyle cekmezse bu onun karari sizi etkilemesine izin vermeyin o dusunecek siz degil.
[/QUOTE
al bendende o kadar gecen sene subat falan dı babama dedim ki bak benim ne olucagım belli degil evlilikte ilgili ooo ne hakretler ne küfürler odamı bile dagıttı gelmiyim diye üzüntüde stresten boyun tutulması yasadım onları cok seviyorum ama aynı degeri kendimde göremiyorum bisey desem yardıma ihtiyacım olsa asla gelmezler ama kat ve katını beklerler gecenlerde babamın dogum gunuydu normalde hep aileyi ben dizayn ederim pastastı böregi falan ben hazırlatır babama hep süpriz yaparım ben yapmayınca ne kardesim ne annem ugrasmadı 3 4 gunde gitmedim ben gidince babam yok benim dogum gunumdü neden kutlamadın ne süpriz ne bisey bundan sonra herkez yoluna baksın kimse bisey beklemesin sanki baba gibi bi yardm ettigi varda ki bankada paralar sürekli repoda faizde 1 lira vermez yani o derece pinti ama ailesi karsı dedem amcan halam istede oooo annei zerre iplemez neyse dedim ben sana senelerdir yaptım ama sen benim hangi dogum gunumda kızım mutlu ol ben burdayım vs vs dedin aramadın bile dedim bazı seylerin sonuclarını düsünücegine önce ne yaptım diye düsün dedim ama aile gercektn bence dünyada sınav millete imreniyorum kızları cocukları icin dünyayı serer milletede göz actırmaz bizimkiler bekler dayı hala gelsinde rezil edelim diye sonra yaslandıgında hizmet bekler cokkk bekler
Ben de yengecim.Dediginuz gibi elde değil .Her şeyi takıyoruz kafayakesin benim gibi yengec burcusundur valla degmeyen aileye kafa takmak anca kendime diyorum siz degil aptal yengeclere mahsus aynı evde kardesim yasıyo oglak valla domuz gibi ne etkilenir ne kafayı takar ohh miss ben gene su zaman sunu bana neden dedi diye gecenin 3 ünde düsünürüm
al bendende o kadar gecen sene subat falan dı babama dedim ki bak benim ne olucagım belli degil evlilikte ilgili ooo ne hakretler ne küfürler odamı bile dagıttı gelmiyim diye üzüntüde stresten boyun tutulması yasadım onları cok seviyorum ama aynı degeri kendimde göremiyorum bisey desem yardıma ihtiyacım olsa asla gelmezler ama kat ve katını beklerler gecenlerde babamın dogum gunuydu normalde hep aileyi ben dizayn ederim pastastı böregi falan ben hazırlatır babama hep süpriz yaparım ben yapmayınca ne kardesim ne annem ugrasmadı 3 4 gunde gitmedim ben gidince babam yok benim dogum gunumdü neden kutlamadın ne süpriz ne bisey bundan sonra herkez yoluna baksın kimse bisey beklemesin sanki baba gibi bi yardm ettigi varda ki bankada paralar sürekli repoda faizde 1 lira vermez yani o derece pinti ama ailesi karsı dedem amcan halam istede oooo annei zerre iplemez neyse dedim ben sana senelerdir yaptım ama sen benim hangi dogum gunumda kızım mutlu ol ben burdayım vs vs dedin aramadın bile dedim bazı seylerin sonuclarını düsünücegine önce ne yaptım diye düsün dedim ama aile gercektn bence dünyada sınav millete imreniyorum kızları cocukları icin dünyayı serer milletede göz actırmaz bizimkiler bekler dayı hala gelsinde rezil edelim diye sonra yaslandıgında hizmet bekler cokkk beklerBir aptal yengecte benim. Annemle babam severek evlenmemis ve hic mutlu bir aile degildik. Saygida yoktu. Babam ya zil zurna gelirdi yada evde icer sizardi kumardan iflas etti iki kardesiz annem calisti okuttu buyuttu. Para kazanmaya baslar baslamaz ananemlerin eski evinden cikardim onlari ve halisindan avizesine bastan asagi duzdum. 12 yildir kiralarini odeyip bir miktarda para veriyorum. Evlatlariyim elbette elimden geldigi surece yapacagim. Hep onlari dusundum aman iyi olsunlar mutlu olsunlar rahat olsunlar haklarini nasil oderim dedim. Bir gun beni dusunmeleri gereken gun oldu. Gecen sene ocak ayinda 20 haftalik gebeligim saglik sorunuyla sonlandirildi. Annemi aradim haber verdim durum boyle boyle dedim bana ilk dedigi kp ve kv torunumuzun ilk hediyesi bizden diye besik almisti. Annem kizim olsun uzulme vardir bir hayir yine olur diyecegine dogmamis cocuga besik alinirsa all iste boyle olur oldu. Sustum telefonu kapadim agladim. Hastaneye yatacagim dogum icin gece banyo yapacaktim yapmadim sabah cikarken yaparim dedim. Sabah banyodan ciktim sen aksam banyo yapmayacakmiydin dedi. Dedim icimden gelmedi usendim. Ben doguma gidiyorum sabah sabah bana dedigi yaa usenenin cocugu olmazmis al iste. Ya sabir dedim sustum. Zor bir dogum ardindan ayrilmayan plasentayla canli canli kurtaj oldum bu seferde kanamam durmadi falan derken hem bebegimi kaybetmenin acisi hem yasadigim olaylar derken taburcu oldum eve geldik. Gelir gelmez oturdu tv karsisina aldi eline cekirdek yarisma izledi bende aglaya aglaya kalktim o halde aksama yemek yaptim. Yillardir hep sustum hep onlar iyi olsun dedim ama yasadigim bu oldu o yuzden degmeyecek insan aileniz bile olsa sakin uzulmeyin ben bunu aci sekilde tecrube ettim. Simdi ekonomik olarak yaptiklarimi hala yapiyorum ama duygusal anlamda beni etkilemelerine izin vermiyorum. Arkadasim sana tek tavsiyem degmeyecek kisi icin gram kafana takma ve uzulmekonu sahibi siz ise gereksiz yere kendinizi yiyiyorsunuz sizinde artik bir aileniz var emin olun yasadiginiz bu durum ister istemez sizin ailenize sirayet ediyordur en basiti boyoe bir gunde eminim esinizi gulerek karsilamiyorsunuzdur cunku akliniz mutsuz annenizdedir. Esinizin ne sucu var guler yuzunuzden mahrum kaliyor. Anneniniz karari yillardir bunu boyle cekmezse bu onun karari sizi etkilemesine izin vermeyin o dusunecek siz degil.
Kova burcuyum aslında ama benim kardeşim de öyle onun pek umrunda olmazkesin benim gibi yengec burcusundur valla degmeyen aileye kafa takmak anca kendime diyorum siz degil aptal yengeclere mahsus aynı evde kardesim yasıyo oglak valla domuz gibi ne etkilenir ne kafayı takar ohh miss ben gene su zaman sunu bana neden dedi diye gecenin 3 ünde düsünürüm
Yaşadıklarına çok ama çok üzüldümBir aptal yengecte benim. Annemle babam severek evlenmemis ve hic mutlu bir aile degildik. Saygida yoktu. Babam ya zil zurna gelirdi yada evde icer sizardi kumardan iflas etti iki kardesiz annem calisti okuttu buyuttu. Para kazanmaya baslar baslamaz ananemlerin eski evinden cikardim onlari ve halisindan avizesine bastan asagi duzdum. 12 yildir kiralarini odeyip bir miktarda para veriyorum. Evlatlariyim elbette elimden geldigi surece yapacagim. Hep onlari dusundum aman iyi olsunlar mutlu olsunlar rahat olsunlar haklarini nasil oderim dedim. Bir gun beni dusunmeleri gereken gun oldu. Gecen sene ocak ayinda 20 haftalik gebeligim saglik sorunuyla sonlandirildi. Annemi aradim haber verdim durum boyle boyle dedim bana ilk dedigi kp ve kv torunumuzun ilk hediyesi bizden diye besik almisti. Annem kizim olsun uzulme vardir bir hayir yine olur diyecegine dogmamis cocuga besik alinirsa all iste boyle olur oldu. Sustum telefonu kapadim agladim. Hastaneye yatacagim dogum icin gece banyo yapacaktim yapmadim sabah cikarken yaparim dedim. Sabah banyodan ciktim sen aksam banyo yapmayacakmiydin dedi. Dedim icimden gelmedi usendim. Ben doguma gidiyorum sabah sabah bana dedigi yaa usenenin cocugu olmazmis al iste. Ya sabir dedim sustum. Zor bir dogum ardindan ayrilmayan plasentayla canli canli kurtaj oldum bu seferde kanamam durmadi falan derken hem bebegimi kaybetmenin acisi hem yasadigim olaylar derken taburcu oldum eve geldik. Gelir gelmez oturdu tv karsisina aldi eline cekirdek yarisma izledi bende aglaya aglaya kalktim o halde aksama yemek yaptim. Yillardir hep sustum hep onlar iyi olsun dedim ama yasadigim bu oldu o yuzden degmeyecek insan aileniz bile olsa sakin uzulmeyin ben bunu aci sekilde tecrube ettim. Simdi ekonomik olarak yaptiklarimi hala yapiyorum ama duygusal anlamda beni etkilemelerine izin vermiyorum. Arkadasim sana tek tavsiyem degmeyecek kisi icin gram kafana takma ve uzulmekonu sahibi siz ise gereksiz yere kendinizi yiyiyorsunuz sizinde artik bir aileniz var emin olun yasadiginiz bu durum ister istemez sizin ailenize sirayet ediyordur en basiti boyoe bir gunde eminim esinizi gulerek karsilamiyorsunuzdur cunku akliniz mutsuz annenizdedir. Esinizin ne sucu var guler yuzunuzden mahrum kaliyor. Anneniniz karari yillardir bunu boyle cekmezse bu onun karari sizi etkilemesine izin vermeyin o dusunecek siz degil.