Kızlar ben 2 yıldır evliyim ve buradaki sorunları okuyunca kendi yalnızlığımı unutup, ne çok dert varmış diyorum.. alın bir dert de benden. Ben ve eşim ikimiz de ailelerimizden uzak bir şehirde yaşıyoruz. ikimizin de memleketlere uzaklığı en az 14 saat.. İkimiz de çalıştığımız için sık sık gidemiyoruz ancak bayram seyran 15 tatil ailelere gidiyoruz. ancak aileler de farklı farklı ve biri akdeniz biri karadenizde olunca sorun yaşamaya başladık. aileler malum tatillerde bekliyorlar. biz de gün gün saymaya başladık orda ne kadar kalırsak şurda da o kadar diye ve bir de gördüm ki bu iş resmen ticarete dönüştü aramızda, aramıza soğukluk girmeye başladı, anlayışsızlıklar arttı. kendi aileme 24 saat uzaktayım uçakla gidiyoruz, o da dediğim gibi çok sık olmuyor.. neyse uzatmayayım, en başından anlaştık evlenirken ramazan bayramlarında benim ailemde, kurbanda da onun ailesinde diye.. saçma sapan sebeplerle ramazanda gidemedik en son ailemi ağustosta gördüm, kendi ailesi ise otobüse atlayıp sık sık geliyor gidiyor bize ayrıca kurbanı orada geçirdik, eyvallah problem yok ama..şimdi geldi çattı 15 tatil ve eşim 1 haftadan fazla kalamam demez mi.. artı 1 günün bile sorunu çıkıyor ve ben aileme nasıl hasretim bir bilseniz.. eşim istese de kendi ailesine de biz 15 tatile yanınıza gelemeyeceğiz diyecek yapıda cesarette bir kişi de değil..
ne yapacağımı şaşırdım, ve bu beni mutsuzluğa itiyor, eşim, hislerimi açıkladığım halde, bu konuda anlayışsız hem de öyle çok ki.. kızıyorum kendime, neden aileme daha yakın civardan biri olmadı ki hayatımda, neden bambaşka yerlerde onlardan uzak yaşamayı tercih ettim die..
inanın eşim ağladığımı ,onları özlediğimi görünce bile tepkisiz kalıyor, beni sevdiğini bilmesem tükendik artık diyeceğim ama ilgisini, sevgisini de biliyorum..
anlayacapınız, yardımlarınıza ihtiyacım var..var mı benmle aynı kaderi paylaşan?
ne yapacağımı şaşırdım, ve bu beni mutsuzluğa itiyor, eşim, hislerimi açıkladığım halde, bu konuda anlayışsız hem de öyle çok ki.. kızıyorum kendime, neden aileme daha yakın civardan biri olmadı ki hayatımda, neden bambaşka yerlerde onlardan uzak yaşamayı tercih ettim die..
inanın eşim ağladığımı ,onları özlediğimi görünce bile tepkisiz kalıyor, beni sevdiğini bilmesem tükendik artık diyeceğim ama ilgisini, sevgisini de biliyorum..
anlayacapınız, yardımlarınıza ihtiyacım var..var mı benmle aynı kaderi paylaşan?