Ailemi çok Özledimm

diclee

Oğluma Aşığımmmm
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
668
1
46
Mardin
Uzaklara gelin gittim ve ailemi çok özlüyorum 2 yıllık evliyim onları her hatırladıgımda
gözlerim doluyor eşimde kızıyor bana daha alışamadınmı diye.. cocugumda olmuyor tedavi görüyorum..
bi bebeğin olsa alışırsın diyolar ama özlemim geçermi bilmiyorum.. annemi babamı kardeşlerimi çok özledim..
evlendiğime pişman değilim eşimi 4 yıl bekledim ...onu çok seviyorum ama aile özlemi içimi yakıyor 9 saatlik araba yolu var her zaman gidemiyorum..
gitsem bile dönmesi zor oluyor yol boyu ağlıyorum off Allahım sabırr

kaderdaşız o zaman.ben de 6 saatlik uzaklıktayım ailemden.zor oluyor mutlaka ama insan sevdiceği ile olunca katlanıyor.ben öğrenciliğimde de uzakta olduğum için alışkınım biraz.bebek eminim seni uzaklaştırır bu duygulardan,umarım tez vakitte hamile kalırsın canım:34:

kaderdaşız o zaman.ben de 6 saatlik uzaklıktayım ailemden.zor oluyor mutlaka ama insan sevdiceği ile olunca katlanıyor.ben öğrenciliğimde de uzakta olduğum için alışkınım biraz.bebek eminim seni uzaklaştırır bu duygulardan,umarım tez vakitte hamile kalırsın canım:34:

ya ama ben hiç uzak kalmadım bu biraz zor oluyo evliliğimin ilk ayları felaketti..
alıştım desemde kendimi kandırıyorum aslında bu benim için büyük bi DERT ..
temennin için tşk ederim bebiş hayatımı değiştirecek biliyorum ama bak oda gelmek bilmiyo :43:

anliyorum seni. bende almanyadayim annem babam türkiyedeler. onlari tam 3 senedir görmüyorum :43::43::43: bazi problemlerden dolayi 3 senedir türkiyeye gidemedim :43::43: burnumda tütüyorlar. onlari cok özledim..:43::43:
ve suan anneme coookk ihtiyacim oldugu süreclerdeyim ...
allah kolaylik,sabir versin.insallah en kisa zamandada kucagina bi bebek versin :emir_bebek:

Son düzenleme:
Uzaklara gelin gittim ve ailemi çok özlüyorum 2 yıllık evliyim onları her hatırladıgımda
gözlerim doluyor eşimde kızıyor bana daha alışamadınmı diye.. cocugumda olmuyor tedavi görüyorum..
bi bebeğin olsa alışırsın diyolar ama özlemim geçermi bilmiyorum.. annemi babamı kardeşlerimi çok özledim..
evlendiğime pişman değilim eşimi 4 yıl bekledim ...onu çok seviyorum ama aile özlemi içimi yakıyor 9 saatlik araba yolu var her zaman gidemiyorum..

seni çok iyi anlıyorum cnm ben ailemden uzağım benim mesafem 30 saat allah hepimize kolalık versin...alışmalıısın kim kalmıış ki baba evinde cnm benim gün gelecek evini özleyeceksin hiç birtarafa gitmek bile istemeyeceksin...şuan sen gitmek istiyorsun eşin her zaman göndermiyorsa senn için baba ocağıın daha değerli geliyordur tabiki değerli özlemle geliyodur...egerki her istediğinde gitmiş olsan yada sen demeden yollasa eşin gitmiycem diye savaş verirsin dünya böyle cnm benim ... şükür ki mutlu huzurlu yuvan var...:44::nazar:

Zordur aileden ayrı kalmak :( Ben evli değilim öğrenciyim başka bir şehirde 18 saatlik mesafe var ve senede anca 3-3,5 ayımı onlarla geçirebiliyorum.Çok üzücü hiçbir zaman onların yokluğuna alışılmıyor bende 2. senemi okuyorum ama ilk sene nasıl özlüyorsam bu senede aynı şekilde özlüyorum.O ayrılık vakitleri o kadar acı geliyor ki insana dönüşün 3-4 gün öncesinde inceden inceden başlıyorsun üzülmeye ailenede belli etmemeye çalışıyorsun.Otobüse bindiğin an ağlamamak için,onları üzmemek için kendini öyle bir sıkıyorsun ki.Sırf onları üzmemek için.Anne,baba,kardeş sevgisi bambaşka.Umarım en yakın zamanda hamile kalırsın ve sana bebeğin biraz daha desteklik sağlar.

Zordur aileden ayrı kalmak :( Ben evli değilim öğrenciyim başka bir şehirde 18 saatlik mesafe var ve senede anca 3-3,5 ayımı onlarla geçirebiliyorum.Çok üzücü hiçbir zaman onların yokluğuna alışılmıyor bende 2. senemi okuyorum ama ilk sene nasıl özlüyorsam bu senede aynı şekilde özlüyorum.O ayrılık vakitleri o kadar acı geliyor ki insana dönüşün 3-4 gün öncesinde inceden inceden başlıyorsun üzülmeye ailenede belli etmemeye çalışıyorsun.Otobüse bindiğin an ağlamamak için,onları üzmemek için kendini öyle bir sıkıyorsun ki.Sırf onları üzmemek için.Anne,baba,kardeş sevgisi bambaşka.Umarım en yakın zamanda hamile kalırsın ve sana bebeğin biraz daha desteklik sağlar.

sanki beni anlattııınnn ya ben ekim eyında gittim 1 aydan fazla kaldım ama hiç kalmamış gibi otobüse binince abime sarılarak ağladıımm herkes bana bakıyordu ama ben bunun farkında bile değildim yol boyunca ağaladımmm :43:

seni çok iyi anlıyorum cnm ben ailemden uzağım benim mesafem 30 saat allah hepimize kolalık versin...alışmalıısın kim kalmıış ki baba evinde cnm benim gün gelecek evini özleyeceksin hiç birtarafa gitmek bile istemeyeceksin...şuan sen gitmek istiyorsun eşin her zaman göndermiyorsa senn için baba ocağıın daha değerli geliyordur tabiki değerli özlemle geliyodur...egerki her istediğinde gitmiş olsan yada sen demeden yollasa eşin gitmiycem diye savaş verirsin dünya böyle cnm benim ... şükür ki mutlu huzurlu yuvan var...:44::nazar:

evet eşim izin vermiyo hem uzak hem imkan yok bende daha çook özlüyorum hatta evliliğin ilk aylarında eşimi suçluyordum :50:

anliyorum seni. bende almanyadayim annem babam türkiyedeler. onlari tam 3 senedir görmüyorum :43::43::43: bazi problemlerden dolayi 3 senedir türkiyeye gidemedim :43::43: burnumda tütüyorlar. onlari cok özledim..:43::43:
ve suan anneme coookk ihtiyacim oldugu süreclerdeyim ...
allah kolaylik,sabir versin.insallah en kisa zamandada kucagina bi bebek versin :emir_bebek:

3 senede çokmuş canım ya ben olsam çıldırırdım inşallah en yakın zamanda gidersin anlıyorum senii hemde çok şunuda söylemek istiyorum anne özlemi herşeyden daha büyükk

bu zamanda kim ailesinin yaninda kaliyo ki..herkes bi yerlere savruluyo..ister okul üni amacli ister evlilik..bende almanyadan tr ye gelin gittim..4 yil oldu...alistim..2 yasinda oglumda var..onlada ugrasmaktan acikcasi özlemeyede zamanim olmuyo..önceliklerin degisiyo cocuk olunca...onun deri kaygisi derken aile özlemi azaliyo...gerci bende 3-4 aya bir almanyaya ailemin yanina gidiyorum görmeye..1-2 hafta kalip geliyorum...esim sagolsun onun icin zor olsada ses etmiyo...su andada ailemin yanindayim:))
sabret cnm...hele ki bebegin olsun bak gör özlem kaliyo mu

Allah yardımcın olsun, zor bir durum tabii ki.
Ben kendimi senin yerine koyuyorum hakikaten, ne kadar üstünden zaman geçse de, aile bu...
Hiç birşeye benzemez, hele ki ailevi ilişkilerin iyiyse daha bi başka özler insan...
Allah sabır versin canım, ama ne yapacaksın, sen de kendini avutacak birşeyler bulmalısın kendine.
İnşallah tedavin iyi sonuçlanır ve nurtopu gibi bir evladın olur :16:

cnm ya benm ailem 3 saatlik uzaklıkta 7 aydır babamı görmek kısmet olmadı banada ben gittim o yoktu falan şimdi gidemiyorum...annem sık sık geliyor dün ugurladım yine ağladım arkasından akşam eve sığamadım...ki ben 4 sene ayrı şehirde okudum 1.5 yıldırda evliyim öyle alışılmıyor...bakalım bebeğimin doğumuna az kaldı belki alışırım ama pek sanmıyorum...herkesin yeri ayrı, sadece geçen zamanın daha az farkında olurum gibi geliyor...herşey gönlünce olsun seni çok iyi anlıyorum...

bu zamanda kim ailesinin yaninda kaliyo ki..herkes bi yerlere savruluyo..ister okul üni amacli ister evlilik..bende almanyadan tr ye gelin gittim..4 yil oldu...alistim..2 yasinda oglumda var..onlada ugrasmaktan acikcasi özlemeyede zamanim olmuyo..önceliklerin degisiyo cocuk olunca...onun deri kaygisi derken aile özlemi azaliyo...gerci bende 3-4 aya bir almanyaya ailemin yanina gidiyorum görmeye..1-2 hafta kalip geliyorum...esim sagolsun onun icin zor olsada ses etmiyo...su andada ailemin yanindayim:))
sabret cnm...hele ki bebegin olsun bak gör özlem kaliyo mu
hmm ne güzel bak almanya oldugu halde benden çok gidiyosun :))) cocugunun olması bambaşkaa bişey canım allah bağışlasın sana

ben aileme çok yakın oturuyorum ama seni yine de iyi anlıyorum çünkü benimde ablam uzakta oturuyor tayinci oldukları için :43: çok özlüyoruz o da çok özlüyor bizi ben çok fazla gidemiyorum sene de 2 3 defa ama annemle babam gelirlerinin büyük kısmını uçak parasına vermeye başladılar valla çünkü iki tane dünya tatlısı bıcırığımız var ve uzak kalamıyoruz onlardan. Allah sana sabır dayanma gücü versin ve sağlıklı bir bebek. o zaman bebeğinle alakadar olucağın için kendini daha iyi hissedersin

Allah yardımcın olsun, zor bir durum tabii ki.
Ben kendimi senin yerine koyuyorum hakikaten, ne kadar üstünden zaman geçse de, aile bu...
Hiç birşeye benzemez, hele ki ailevi ilişkilerin iyiyse daha bi başka özler insan...
Allah sabır versin canım, ama ne yapacaksın, sen de kendini avutacak birşeyler bulmalısın kendine.
İnşallah tedavin iyi sonuçlanır ve nurtopu gibi bir evladın olur :16:

evet ailevi ilişkilerim çok çok güzel 7 kardeşiz ve hepsi birbirinden iyi sevecen bide 1 tane yengem var :)) kalabalığız anlayacağın ammaaa ben uzakta.. bazen telde konusunca herkesi bir arada görünce anneme kızıyorum bak ben orda değilimmmmm diyorum napalım kısmet

Bende ailemden otobüsle 13 saat uzağa gelin geldim kasım ayında vede ailemi çok özlüyorum. Burnumda tütüyorlar, onlarla beraberken yaptığım herşeyi çok özlüyorum. Türk kahvesi içerken bile kahveyi kokladığımda annemle beraber kahve içişlerimiz aklıma geliyor gözlerim doluyor. 2 Nisana uçak bileti aldım gidicem ailemin yanına 1 haftalığına filan Allah izin verirse.

Son düzenleme:
Bende 2009 da evlenerek geldim istanbula..düğün sonrası tüm ailemin evin önünden beni yolcu edişi,o arabaya binip onlara el sallayışım,ağlayan annem,ağlamamak için kendini sıkan babam aklıma geldikçe hala gözlerim dolar..zor alıştım bende çok ağladım..yoğun çalışıyordum hemşireyim alıştım bi şekilde..şimdide bebeğim var ücretsiz izindeyim..4 ay önce gittim annemin yanına 1 ay kadar kaldım yakınlarda yine gidip uzun kalıcam..o da çok özlüyor biliyorum üstelik birde torun hasreti girdi araya..
canları sağolsunda uzak olsunlar diyorum artık alıştım..Allah sanada bebiş versin hayırlısıyla herşeyi unutturur o duygu..

bende 2 saatlik uzakta oturuyorum ama çok sık gidemiyorum. çalışıyorum çalışmasam gider uzun kalırdım ama çalışınca sadece hafta sonu gitmek hem maddi hem manevi zor oluyor. ama bende ailemi çok özlüyorum 6 sene oldu onlardan ayrılalı. iş sebebiyle gelmiştim en çok kendime bundan kızarım hadi evlilik neysede iş için neden uzaklaşırsın anandan baabandan. annem çok hasta olmuştu aylarca ağlamıştı. ben evlendikten sonra dank etti bana ben o zman çok ağladım. keşke yanımda olsa akşam sana geliyorum anne yemekleri hazırla desem. çocuğumu rahatça bırakacağım bir yerim olsa ama malesef. annemde hep annesine uzaktı babam memur du. hep derdiki kızımı uzağa vermicem. diyorum ki geçem büyük konuştun niye öyle dedin ki. eşimi çok seviyorum ama keşke anneme yakına evlenseydim. eşimi götürebilseydim ama kader ne yapalım...

ah canm aynı beni anlatmışsın...
bana da bir bebeğin olursa alışırsın diyorlar..
ama pkos bende de var...
ailemle aramda 12 saatlik mesafe var...
bende eşimle üniversite boyunca anlaştım,sevdim..istedim..

ama ne bilim...aile sevgisi hiç bir seyde yokmuş..

birde aynen deigin gibi gidince de daha ilk geceden geri dönecegimi düşünüp ağlıyorum:50:

ah canm aynı beni anlatmışsın...
bana da bir bebeğin olursa alışırsın diyorlar..
ama pkos bende de var...
ailemle aramda 12 saatlik mesafe var...
bende eşimle üniversite boyunca anlaştım,sevdim..istedim..

ama ne bilim...aile sevgisi hiç bir seyde yokmuş..

birde aynen deigin gibi gidince de daha ilk geceden geri dönecegimi düşünüp ağlıyorum:50:

ya bende sevdim ama aile sevgisinin yerini hiçbirşey alamaz almadıda zaten :)

inşallah bebişlerimiz olurda azda olsa unuturuz

ailesinden uzak bir ben değilmişim anlıyorumki herkeste aynı acı özlem ve hasret var

Back
X