Ailemi taşınmaya nasıl ikna ederim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

venuzkadehi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2020
78
31
3
28
Önceki konumda neden taşınmak istediğimi detaylıca anlattım. Bir yenisini daha ekleyeyim engelli bir kız var mahallemizde ve biraz arar veriyor. Yani saldırma huyu var bazen. Ama kötü de değil öyle. Yine de çok rahatsız edici ve ürkütücü. Ve ailemi buradan taşınmaya ikna etmek istiyorum. Onlar da her şeyin farkındalar ve ufaktan ya burada yaşanmaz diyorlar. ama taşınmak bilirsiniz ki ayrı bir mevzu. Sizce nasıl ikna edilirler ?

işin aslı bu evi satıp aldığımız parayla çok iyi bir semtte bir ev satın almayı düşünüyorum. Rabbim kurtarsın bizi buradan hayırlısıyla.
Bu ev sizin üzerinize mi ? Bu fikri aileniz biliyor mu? En önemlisi hiç apartmanda yaşadınız mı? böyle bir dönemde millet müstakil ev diye yanıp tutuşurken bana çok saçma geliyor bu fikir

Bu ev sizin üzerinize mi ? Bu fikri aileniz biliyor mu? En önemlisi hiç apartmanda yaşadınız mı? böyle bir dönemde millet müstakil ev diye yanıp tutuşurken bana çok saçma geliyor bu fikir
önceki konumda yazdıklarımı okuyun lütfen. Müstakil ev diye yanıp tutuşanlar bulunduğum semtten ev alsınlar da göreyim. Ve bizim müstakil bir evimiz daha var Allah a şükür. Ondan taşınmak istiyorum. Ev bizim üzerimize evet. daire olarak satışa sunabiliriz.

önceki konumda yazdıklarımı okuyun lütfen. Müstakil ev diye yanıp tutuşanlar bulunduğum semtten ev alsınlar da göreyim. Ve bizim müstakil bir evimiz daha var Allah a şükür. Ondan taşınmak istiyorum. Ev bizim üzerimize evet. daire olarak satışa sunabiliriz.
Önceki konunuza da yorum yazdım siz malınıza sahip cikmazsaniz hakkınızı aramazsaniz nereye giderseniz gidin benzer sorunlar yaşarsınız

Arkadaşlar mesele hak arama vs de değil. İnanın kültür seviyesi çok düşük bir yer. Yani bugün onları şikayet ettim. Yarın başka bir iş yapacaklar. Zaten her tarafımızda binalar var artık müstakilliği de kalmadı evimizin. madde kullanandan öküz gibi böğüre böğüre konuşanına kadar her türlü insan tipi mevcut durumda.

Neden insanlari ve komsularinizin hepsini asagilayarak konusuyorsunuz? Bu kadar sorunlu bir yer ise aileniz zaten tanismak isteyecektir,ikna etmenize gerek kalmadan. Onlarda olaylarin farkindadir.
Asagilamak mi ? Neden hep sacma sapan yorumlarla insanlari huzursuz ettiginizi aciklarsaniz ben de cevap veririm bu sorunuza. Ayrica tasinma isi sandiginiz kadar kolay olmuyor burada dogup buyumus insanlar neticede. Siz oradan oraya gezmis olabilirsiniz biz gezmedik

Burada hicbir iyi yorum + almiyor senelerdir boyle. Kim laf sokarsa, had bildirmeye kalkarsa (kendi haddini bilmeden) digerleri tarafindan destekleniyor. Yazik gercekten.

Bu arada bana kalsa coktan sikayet etmistim. Ama ailemden izinsiz bir sey yapamiyorum maalesef. Her seyi cok bilen insanlar kendi evlerinde komsulariyla asiri mutlular herhalde.

Aslinda iyi insanlar diyorum polyana misiniz pozitifliginiz sinir bozucu diyorsunuz kotü diylrum sacma sapan yorumlar yapiyorsunuz artik ne diyecegimi bilemedim. Nasil bir uyusmazlik sizdeki hic cozemedim dogrusu. Dengeniz yok herhalde.

Arkadaşlar mesele hak arama vs de değil. İnanın kültür seviyesi çok düşük bir yer. Yani bugün onları şikayet ettim. Yarın başka bir iş yapacaklar. Zaten her tarafımızda binalar var artık müstakilliği de kalmadı evimizin. madde kullanandan öküz gibi böğüre böğüre konuşanına kadar her türlü insan tipi mevcut durumda.

Eee durmayin kacin ozaman. Muhitin kotu olmasi tasinmak, ev satmak icin gayet gecerli bir sebep

Konudan bagimsiz olarak neresi burasi Esencılıs mı yoksa :KK48:

Eee durmayin kacin ozaman. Muhitin kotu olmasi tasinmak, ev satmak icin gayet gecerli bir sebep

Konudan bagimsiz olarak neresi burasi Esencılıs mı yoksa :KK48:
Hahaha. Vallahi en kisa zamanda kacmayi dusunuyorum Allah nasip ederse. Aslinda cok guzel bir yerdir. Ama maalesef yasanan bu. Hatta bu kesimde yasayan insanlari da pek sevmez kimse o derece. :)

buraya gelip işinize gelmeyen yorumlar alınca ağzınızdan çıkanı kulağınız duymuyor sayıp sövüp yorum beğenmiyorsunuz ama günlük hayatınızda hakkınızı savunsanız madem bu kadar mağdursunuz sesiniz oraya çıksın o zaman.siz süper üst düzey kültür seviyesine sahip ve hep mağdur ama istisnasız, komşular tü kaka.aileniz taşınmıyosa buyrun siz taşının, bu kadar şeye rağmen taşınmak istemiyorlarsa vardır bi bildikleri.

buraya gelip işinize gelmeyen yorumlar alınca ağzınızdan çıkanı kulağınız duymuyor sayıp sövüp yorum beğenmiyorsunuz ama günlük hayatınızda hakkınızı savunsanız madem bu kadar mağdursunuz sesiniz oraya çıksın o zaman.siz süper üst düzey kültür seviyesine sahip ve hep mağdur ama istisnasız, komşular tü kaka.aileniz taşınmıyosa buyrun siz taşının, bu kadar şeye rağmen taşınmak istemiyorlarsa vardır bi bildikleri.
Konusma ya :) bos bos. Okumadim yarisini. Sag ol yorumun icin hadi az ote.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X