Ailemi taşınmaya nasıl ikna ederim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Engelli birini konuya dahil edip taşınmak istiyoruz demek hoş olmamış. Ne kadar zarar verirse versin toplum olarak sizin gibi gelişmemiş bireylere sahip olduğumuz için utanıyorum. Bu davranışla toplu taşımada herhangi bir yerde karşılaşsanız tepkiniz yine aynı mı olacak. Keşke bugün burada zarar veriyor diyip taşınma konusu açacağınıza o ailenin o engellinin yanında olabilecek merhamete sahip olsanız. Mazallah yer yutar sizi kaçın oradan !

Engelli birini konuya dahil edip taşınmak istiyoruz demek hoş olmamış. Ne kadar zarar verirse versin toplum olarak sizin gibi gelişmemiş bireylere sahip olduğumuz için utanıyorum. Bu davranışla toplu taşımada herhangi bir yerde karşılaşsanız tepkiniz yine aynı mı olacak. Keşke bugün burada zarar veriyor diyip taşınma konusu açacağınıza o ailenin o engellinin yanında olabilecek merhamete sahip olsanız. Mazallah yer yutar sizi kaçın oradan !
Engelli dediğin insan timarhanelik bir hasta. Bilip bilmeden duyar kasan kesime inanilmaz sinirleniyorum. Benim kadar engellilerin yaninda durabildiniz mi acaba ? Oturdugu yerden herkes destekler sokaga cikip da desteklesenize ! Laf ! Eline telefonu almis birkac kadin tarafindan elestiriliyorum. Iste buna klavye delikanliligi deniyor ne yazik ki.

Sizi cok iyi anliyorum. Cocuklugum kotu bir mahallede mustakil evde gecti. Ailem degisim konusunda cok sabitler biz o evde kaldik. Ruhsal acidan beni cok geren ve kisiligimde kaygi bozuklugu yasayan bi birey haline geldim. Sonra apartmana tasindikta kurtuldum. Yine sorunlar oldu ama evin kapisini kapatinca gayet huzurlu yillar gecirmisim. Su an baska bi sehirdeyim kendim tek. Komsuluk olayindan canim yandigi icin merhabadan ote iliski kuramiyorum. Sen onlara alternatif bul. Sahibinden sitesine bak evleri git gor begendigin evi gezdir mesela. Ya da calisiyorsan maasin varsa gec bi yerde kiraya.

Konusma ya :) bos bos. Okumadim yarisini. Sag ol yorumun icin hadi az ote.
Ne kadar edepsiz bir cevap...
çok yazık 20 yaşında pırıl pırıl olması gereken bir gencin ettiği lafa bak
o hiç beğenmediğiniz çevrenize çok uygunsunuz bence kesinlikle taşınmayın siz ancak anlattığınız gibi biryere yakışırsınız
burda hadsizlik hatta terbiyesizlik etmediğiniz biri kaldımi acaba
kendinize gelin insanlar sizi adam yerine koyup cevap yazıyo

Engelli dediğin insan timarhanelik bir hasta. Bilip bilmeden duyar kasan kesime inanilmaz sinirleniyorum. Benim kadar engellilerin yaninda durabildiniz mi acaba ? Oturdugu yerden herkes destekler sokaga cikip da desteklesenize ! Laf ! Eline telefonu almis birkac kadin tarafindan elestiriliyorum. Iste buna klavye delikanliligi deniyor ne yazik ki.
Benim kadar engellilerin yanında durabildinizmi derken....
yaş 20 canım ya ergenliğin son zamanları(umarız)
insanların neler yaptığını ne tecrübelere sahip olduğunu bilmeden ahkam kesmek nedir
eline telefonu almış birkaç kadına neden eline telefon alıp birşey soruyorsun bayan mükemmel

Size tavsiye edebilicegim bir yer var eger istanbuldaysaniz gazi mahallesi diye bir yer var harika bir yer. Oraya tasinabilirsiniz. Sizin gibi elit insanlarin yasadigi asla kavga gurultu olmayan cit sesi bile cikmaz bir yer. Muhtesemmm bir yer engelli filan hic yok seste olmaz.onun disinda izmire tasinmak isterseniz tepecik var. Orayida duymustum cok hos bir yermis.aklinizda bulunsn istedm sevgiler wfendimmm

Size tavsiye edebilicegim bir yer var eger istanbuldaysaniz gazi mahallesi diye bir yer var harika bir yer. Oraya tasinabilirsiniz. Sizin gibi elit insanlarin yasadigi asla kavga gurultu olmayan cit sesi bile cikmaz bir yer. Muhtesemmm bir yer engelli filan hic yok seste olmaz.onun disinda izmire tasinmak isterseniz tepecik var. Orayida duymustum cok hos bir yermis.aklinizda bulunsn istedm sevgiler wfendimmm
Eseryurta gitsin bence :)

benimkardeşim engelli .Klavye delikanlılığı yapmaya bencede luzüm yok kişi kendinden bilirmiş işi..Engelli diyip tımarhanelik hasta derken ne kadar duyarlı olduğunuz ayrıca belli.Cahilliğine veriyorum...Daha çok uzun bir yolun var. Unutmasın kimse HERKES BİRER ENGELLİ ADAYIDIR! Bunu düşün ve tımarhane ( deli )ve engelli kelimesini bir daha yan yana kullanma !

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X