Ailemi terk etmeli miyim?

adamın yanında hayat boyu kalamayacağınızın bilincindeyseniz, gidin.

burada yapamıyorum, gideyim de orada kendi ayaklarımın üzerinde durabileceğim bir hayat kurayım diyorsanız ve erkek arkadaşınızla yaşamak sizin için problem değilse,
neden olmasın?

ama unutmayın.
geçici bir hayat olacak.
ne kadar vaktiniz var o da belli değil.
F Freedom95

Suan da ona imkanim yok. O sadece kendimi toparlamam.icin bana yardimci olacagini soyledi. O kizla ne olur ilerisi icin ne olur bilemiyoruz. Daha onunla gorusmediler bile. Ve bana karsi hisleri olmasa yanima.gelfi ta vandan istanbila geldi sirf beni gormek icin. Yaninda da kalmadim kisitli saatlerde durdum
Ben o kızla ne olur kısmını anlamadım. Neye göre karar verecek peki? Siz ailenizin istedigi bir erkek için böyle konuşsanız o kabul edecek mi? Sizi gercekten seviyor istiyorsa ailesini ikna edip sizinle evlensin. Yok evlenmeyecekse beraber yaşayalım o kız ne olur bilemem demek seni yedekte tutuyorum demektir bana göre.

Saçmalama sakın evden gitmek gibi bir hata yapma. Allahım ya bir de kadınları zorla çalıştıran tipler çıktı başımıza

sevgilinin yanına gitme Paşamız nikah kıymicak ama senin nimetlerinden faydalanıcak öyle mi. Pışııııkk

Annesi de solist olduğun için seni istememiş ama kendi oğlunun nikahsız beraber yaşama isteğine ne der acaba?

Allahım sen sabır ver

Merhaba yazan benim.gidecek olan yani ama.birbirimize karsi bazi hislerimiz var. Ve o bana yardim.etmek icin bir eve cikalik.diyor kendisi de yalniz yasamiyor suanda ayri bir yere ben bu sikintilarin icindeyim diye cikiyor
Merhaba, benim icin diyorsunuz, sanki adamin sizin icin fedakarlik yaptigini dusunuyorsunuz.. Ama yaniliyorsunuz. Bu durum biraz al gulum ver gulum olayi adam acisindan. Aslinda bu durum isleri daha da kotulestirecek. Normal sartlarda bile size siddet uygulayan abiniz bir erkek ile beraber yasadiginizi ogrendiginde anlayisla karsilayacak mi?

Neden sadece birlikte yasamak? Neden her seyi goze alip evlenmiyor? Yanlis anlasilmasin birlikte yasayanlara saygim var ama sizin durumunuz daha farkli.. Uzerine yasal sorumluluk almadan evlilik hayati yasamak istiyor. Neden? Cunku annesi sizi istemiyor. Bu denli annesinin sozunu dinleyen adamdan size hayir gelir mi? Belli bir sure sonra sizi terk ettiginde ailenizle de araniz bozuk olacak. Bence hic akillica birsey degil bu.

Uzaktan tanidigim bekar bir genc bosanmis ve cocuklu bir kadinla evlenmek istedi.. Ailesi bu durumu kabullenmedi karsi ciktilar. Evin tek oglu, hic evlenmemis diye vs. Ama o sevdigi kadinla evlendi yillardir da ailesi ile gorusmuyor. Seven adam boyle yapar. Sizin sevgiliniz ise cix cix:KK20:

Normalde arkadaşım güvenlik ve yakın koruma zaten kendi işi var. Kısa bir süre borç ödemek için solistik yaptı. Ailesini detaylı şekilde anlatamamis ama mesela küçük bir örnek abisi bir iki ay önce baya şiddet uyguladı arkadaşıma
Guvenlikci ve yakin koruma uzmani olan bir hanima mi siddet uyguladi? Kendi sirketi var ve solistlik de yapiyor. Bu konu beni asiyor .... Turuncupijama'nin onerisi akla uygun.

Guvenlikci ve yakin koruma uzmani olan bir hanima mi siddet uyguladi? Kendi sirketi var ve solistlik de yapiyor. Bu konu beni asiyor .... Turuncupijama'nin onerisi akla uygun.
Kendi şirketi olduğunu mu yazdım ben anlamadım:) çalışan kendisi, şirket sahibi değil

Arkadaşım tam detay vermedi ama. Bu zat ile bir ilişki başlangıçları vardı. Yani baya erkek kişisi, arkadaşım İstanbul a geldikten sonra peşinden geldi gitti vs. Maddi manevi yanında oldu. Fakat erkek kişisinin annesi arkadaşımın şarkıcı olduğunu öğrenince oğluna daha onceden tanisikliklari olan bir kızı önermiş. Bununla evlen diye. Erkek kişisi de ortada kaldı sanırım

Burada aslında asıl soru şu, arkadaşımın aile olayı çok problemli. Kendisi zaten uzuuuun zamandır evi terk etme düşüncesiyle. 2016 da da iki kere evden ayrıldı ama bir şekilde geri döndü. Şimdi konu o erkek kişisi ile evlilik ve birliktelikten çok evden ayrılma. Yani erkek kişisi arkadaşıma diyor ki, eğer evden ayrilacaksan buraya gel, ben sana sen iş bulup düzen Kur'an'a kadar maddi olarak destek vereceğim. Erkek kişisi açık açık soyliyor aslında birşey bekleme diye. Sadece, senin böyle bir sorunun var ve bu süreçte maddi olarak ben sana destek olacağım diyor... Bu süreçte aralarında duygusal olarak ne gelişir ne gelişmez açıkçası bilemiyorum. Ama sonuçta akılda evden ayrılma fikri var ve tanıdığı bir insan ona bir seçenek sunuyor. Biz de konuşuyoruz ama bu seçeneği değerlendirmek mantıklı olur mu olmaz mı bilemiyoruz. Ben diyorum madem gideceksin, git kendini toparla iş bul para kazan kendi düzenini kur, erkek kisisinden bir beklentin olmasın. Bu desteği değerlendir.

Merhaba yazan benim.gidecek olan yani ama.birbirimize karsi bazi hislerimiz var. Ve o bana yardim.etmek icin bir eve cikalik.diyor kendisi de yalniz yasamiyor suanda ayri bir yere ben bu sikintilarin icindeyim diye cikiyor
24 yaşındasın
Sen ilk defa bu sıkıntılarla karşılaşmadın
Ailen hep böyleymiş
Gideceksen bile annem abim babam yüzünden değil kendim ettim kendim buldum de sonunda
Seninle evlenmeyecek çünkü o adam
Ailem bana kız buldu seninle evlenemem diyen adam seninle evlenmez

Burada aslında asıl soru şu, arkadaşımın aile olayı çok problemli. Kendisi zaten uzuuuun zamandır evi terk etme düşüncesiyle. 2016 da da iki kere evden ayrıldı ama bir şekilde geri döndü. Şimdi konu o erkek kişisi ile evlilik ve birliktelikten çok evden ayrılma. Yani erkek kişisi arkadaşıma diyor ki, eğer evden ayrilacaksan buraya gel, ben sana sen iş bulup düzen Kur'an'a kadar maddi olarak destek vereceğim. Erkek kişisi açık açık soyliyor aslında birşey bekleme diye. Sadece, senin böyle bir sorunun var ve bu süreçte maddi olarak ben sana destek olacağım diyor... Bu süreçte aralarında duygusal olarak ne gelişir ne gelişmez açıkçası bilemiyorum. Ama sonuçta akılda evden ayrılma fikri var ve tanıdığı bir insan ona bir seçenek sunuyor. Biz de konuşuyoruz ama bu seçeneği değerlendirmek mantıklı olur mu olmaz mı bilemiyoruz. Ben diyorum madem gideceksin, git kendini toparla iş bul para kazan kendi düzenini kur, erkek kisisinden bir beklentin olmasın. Bu desteği değerlendir.
Kalimero arkadaşın ilk mesajında son cümlesine dikkat et
Eskisi gibi olur o kızla görüşmeyi bırakır mı gidersem diye soruyor
Sadece evden ayrılma meselesi değil bu onun farklı beklentileri var giderken

Yani solistlik dışında kendi mesleği var demek istedim ki zaten hepsinden önce anasınıfı öğretmenliği bitirdi. Yani kendi ayakları üstünde her şekilde durabilir

Ozaman ne gerek var elin adamina? Is bulsun bir kac ay birikim yapsin daha sonra ailesinin bulundugu sehirde ayri eve ciksin. Evlenmem diye pesinen belirten bi adam ile ayri eve cikmanin nedeni nedir?

Bu adamda iş yok. Bence evlenmek istese annesini filan dinlemez basar nikahı. Hele de öyle bir evde asla tutmaz. Seven insan bunlara izin vermez. Sahip çıkar. 3 gün sonra o kızla evlenecek, arkadaşınıza da güle güle diyecek. Daha beter edecek her şeyi. İmkanı varsa çalışsın ayrı bir eve çıksın. Apart bile olur. Kimseye güvenmesin.

Ozaman ne gerek var elin adamina? Is bulsun bir kac ay birikim yapsin daha sonra ailesinin bulundugu sehirde ayri eve ciksin. Evlenmem diye pesinen belirten bi adam ile ayri eve cikmanin nedeni nedir?
Hayir yani sonunda daha cok uzulecek. Kullanilmislik duygusu cok kotu bir duygu.. Simdi bu adama aylarini yillarini verse ve sonunda bu adam gidipte annesinin buldugu bir kizla evlense arkadasiniz cok daha fazla uzulur.

Adam seviyorsa ailesini ikna eder evlenir yoksa hevesi alana kadar görüşürler diğer kızla evlenir evlenirken de “üzgünüm aileme karşı gelemedim “ gibi 50 tane özür sıralar ve kadın yine yalnız kalır
Ayrı bir ev tutup solistlik yapabilir adamda çok istiyorsa onunla evlenir. Kendi evinde kendi hayatını sürdüren dik bir kadın olmak var bir de ilerisi belirsiz ama sonu mutsuz bitecek saçma bir ilişki ile kendini yıpratacak Başka bir seçenek var
Kendisi bilir
Biz cok yeniyiz. Benim zaten evlilik gibi bir düşüncem yok. Genel olarak yok yani. Anlatabiliyormuyum. Kendi kendime sunu diyorum sonra da bir kere geliyorum her ani bir kere yasiyoruz. Neden istedigimiz gibi yaşamıyoruz. Bugune kadar zaten hep baskalarini dusunerek yasadim. Ailemle olan sorunlarim yeni degil 17 yasimdan beri boyle.
adamın yanında hayat boyu kalamayacağınızın bilincindeyseniz, gidin.

burada yapamıyorum, gideyim de orada kendi ayaklarımın üzerinde durabileceğim bir hayat kurayım diyorsanız ve erkek arkadaşınızla yaşamak sizin için problem değilse,
neden olmasın?

ama unutmayın.
geçici bir hayat olacak.
ne kadar vaktiniz var o da belli değil.
Surekli olmayacahinin bilincincdeyim evet.kendi hayatimi kurarim diye dusunuyorum. Hem suannda da yanyana olmak istiyoruz ikimizd nasil sekillenir bilemiyorum ama en azindan kendi ayaklarimin uzerinde dururum orda calisip para bıriktirecegim bunu biliyor oda

Annesi istemiyor diye mesleğini küçük gördü diye annesinin önerdiği kızla görüşen adamın mı yanına gideceksiniz? Hani sevgi, ilgi, alaka? Adam sizin yanınıza gelirken solist olduğunuzu bilmiyor muydu biliyordu. Neden annesine anne ben sevdim sen de saygı duy diyemedi. Annesi başka kızı önerirken hayır benim sevdiğim var zaten niye demedi. Bak canım sen de içinden solistliğini küçümsüyorsun. Ondan içten içe haklı buluyorsun bu tavırları.
Solistlik benim bildiğim her meslek gibi düzgün bir meslektir düzgün yapılınca. Eskortluktan bahseder gibi solistlikten bahsediyorsunuz. Gündüz iş bulsun madem adamın annesi solist diye istemedi falan demeler. Arkadaşınızın sizi aklamaya çalışır gibi aslında mesleği güvenlik görevlisi koruma anasınıfı öğretmenliği falan filan açıklamaları. Sizin yaptığınız solistliği nerede, ne şekilde yaptığınızı anlamak isterim. Böyle hiçbir eğitimi olmadan nasıl paraya ihtiyaç duyulup solistliğe başlanıyor o kısmı da anlamyı çok isterim. Ya siz başka birşeyden bahsediyorsunuz ya da biz aptalız.
Bana yardımcı olmak istiyor deyip nasıl güveniyorsunuz annesinin bir sözüyle sizi yedeğe alıp kenara atan adama. Evde idare edin çalışın para biriktirin kendi ayaklarınızın üstünde durun tutun evinizi. Van’da solistlik işi sizi başka noktalara götürür. Bu planla yola çıkmayın adama da asla güvenmeyin. Sizi şimdi satan o zaman basar gider kalırsınız ortada.

Back
X