• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailemin baskısı :(

en küçük şeyde sinirlenen şiddet gösteren biri gücü bana yetiyor evde

Burda hatta annende kusura bakma. Benim Abi'm bana karışmaya kalkmıştı yıllar önce annemde dediki ben yaşadığım sürece sen kardeşine karışamazsın... Bu konuda böyle adil davranan bir annem oldugu için şanslıyım...

askerden gelmesini bekleyeceksin bu sürede de çalışacaksın canım o gelincede evlenceksin bence.. benide çok sıkarlar okul kapanınca :14: anlayabiliyorum seni

hımmm tamam o zaman yanlış anlamışım. birde dayakçı abin konusuna baktım çok gıcık oldum sakın bu aile baskısından bıkıp iyice tanımadan birisiyle evlenmeye kalkma ve bu düşüncenide söyle bana böyle baskı yapmaya devam ederseniz baskıdan kurtulmak için yanlış evlilik yapmaktan korkuyorum de. acık acık ne endişeleri varsa konuşsunlar şiddet kavga gürültü çözüm değil aksine inatlaşma getirir.

erkek arkadaşımla 2 senedir beraberiz şükürler olsun üzülcem diye korkan bi sevgilim var. babamla yada abimle konuşulmuyo canım küfüre bağırmaya döndürüyolar bi annem var yanımda oda farkında olduğu için yanımda zaten evlilik şu an bana kurtuluş gibi geliyor

askerden gelmesini bekleyeceksin bu sürede de çalışacaksın canım o gelincede evlenceksin bence.. benide çok sıkarlar okul kapanınca :14: anlayabiliyorum seni
planlarım dediğin gibi canım inşallah nasip olur. 16 15 yaşında olsam istediği gibi sıksınlar ama yaşım 21 insan utanıyor böyle bi duruma düştüğü için

Burda hatta annende kusura bakma. Benim Abi'm bana karışmaya kalkmıştı yıllar önce annemde dediki ben yaşadığım sürece sen kardeşine karışamazsın... Bu konuda böyle adil davranan bir annem oldugu için şanslıyım...

evet annemde var hata bi kavga olsun abine cevap verme der kıyamaz abime hiç

Çalışırsan okadar müdahele edemezler..benzer olay arkadaşımın başına geldi çalışınca yapamaz hale geldiler çünkü iş için geç gelmesi gerekiyordu. Bazen işi bahane edipte geç geliyordu.

çalışırken benimde öyleydi canım nerdeydin diye bile sormuyolardı acil iş bulmam lazım

cok kızdım babana ve abine düşüncessizce davranıyorlar. bu kavga gürültü arasında erkek arkadaşını iyi tanımaya çalış. Madem evlenmeyi düşünüyorsun iyice tanı baskılardan dolayı hataları görmeyebilirsn.

cok kızdım babana ve abine düşüncessizce davranıyorlar. bu kavga gürültü arasında erkek arkadaşını iyi tanımaya çalış. Madem evlenmeyi düşünüyorsun iyice tanı baskılardan dolayı hataları görmeyebilirsn.

haklısın canım ama şu anda tek destekçim o sabret diyor 1 sene sonra herşey düzelecek diye. evlilik basit bişey değil canım insan ne kadar tanısada yanılabiliyor nelerini okuyoruz burda Allah hepimize hayırlı eşler nasip etsin

haklısın canım ama şu anda tek destekçim o sabret diyor 1 sene sonra herşey düzelecek diye. evlilik basit bişey değil canım insan ne kadar tanısada yanılabiliyor nelerini okuyoruz burda Allah hepimize hayırlı eşler nasip etsin

Evden kurtulayım diye evlenmeye kalkma.. Iyice emin ol öyle evlen. Yoksa yağmurdan kaçarken doluya tutulma..

Evden kurtulayım diye evlenmeye kalkma.. Iyice emin ol öyle evlen. Yoksa yağmurdan kaçarken doluya tutulma..

daha bir sene var önümüzde canım askere gidicek kasımda. gelince nişan olur nasip olursa bu baskıdan kurtulurum

yaşın cok kucuk oldugu ıcın erkek arkadasından ve dıger erkeklerden sakınıyorlar senı bence
şiddet uygulamaları tabiki yanlıs bırsey
sende ılıskını cok gozonunde yaşama ortalık bıraz sakınlessın

yaşın cok kucuk oldugu ıcın erkek arkadasından ve dıger erkeklerden sakınıyorlar senı bence
şiddet uygulamaları tabiki yanlıs bırsey
sende ılıskını cok gozonunde yaşama ortalık bıraz sakınlessın

tabiki bana zarar gelmemesini düşünmelerini anlarım ama gündüzde dışarı çıktığımda bu kadar baskı kurmaları çok can sıkıcı 21 yaşındayım çocuk gibi görüyolar resmen zaten ilişkimi göz önünde yaşamıyorum istesemde yaşayamam canım bi annem biliyor iş bulunca geçicek inşallah hepsi

Back
X