Ailemin baskısından bıktım ?

Ailenin en sorunlusu olmak gerekiyor o zaman demekki sende onlari ne kadar manuple etsen kar olcak yanina.bende pek beceremem bunu bu yizden annem bana yuklenir.kardesim asagilar azarlar nasil yalayacagini sapitir onu.
Benimde kuzenlerim öyle hepsi çirkef ve işe de yarıyor.

Yeniden merhaba ,

Bugun fazla oldum sanırım. Ama çok sinirim bozuk. Neyse konuya geçiyorum. Ailem uzaktan yasıyor. Malum önümüz bayram. Kamu Çalışanları için 10 gün tatil var ama bizim için yok. Arefe ve cuma çalışıyorum. Şirketin Kuralı bu şekilde mecbur geleceğim o günler işe. Ailem aradı bayramda gelecek misin diye arefe ve cuma çalışıyorum sadece bayramda gelebileceğim dedim. Arefe ve cuma neden çalışıyorsun her sene arefe mi Çalışılır bir gün izin alamıyor musun o zaman gelme ne Saçma şey vs vs suç senin demek ki sen izin istemiyorsun vs diye söylendiler. Diğer kuzenlerine kimse bşy sormuyor neredesin keyfi olarak istediklerini yapıyorlar ama bana herkes karışıyor. Neden böyle inanın çok bunaldım. Sanki şirketin Kuralını ben koydum gibi tavır yapıyorlar. İçimi dökmek istedim.

Çünkü siz ailenin sessiz ve uysal kızısınız. Böyle dediklerinde çekin resti ''Ben de gelmiyorum o zaman diye.. Bakın bir daha kine yapabiliyorlar mı? MAdem size sıkıntı veriyorlar ailenizin yanına gideceğinize gidin güzel bir tatil yapın. En azından kafanız rahat olur..

Çünkü siz ailenin sessiz ve uysal kızısınız. Böyle dediklerinde çekin resti ''Ben de gelmiyorum o zaman diye.. Bakın bir daha kine yapabiliyorlar mı? MAdem size sıkıntı veriyorlar ailenizin yanına gideceğinize gidin güzel bir tatil yapın. En azından kafanız rahat olur..
Bu sefer de hep tatile gidiyor. Tatile gitmeye izni var derler.

bu sözlerden sonra hiç gitmeyin derim
bu şekilde söylenmeleri hiç normal değil
size psikolojik baskı yaparak ellerine geçiyor anlamadım
ama gitme derim
şimdiden huzursuzluk yaşatıyorlar gittiğinde kim bilir ne derler

bu düşünceyle ezilmekten başka birşey geçmez elinize birde sinir olduğunuzla kalırsınız
kırın zincirlerinizi
ne kadar istediklerini yaparsanız o kadar değeriniz yok maalsef
Haklısınız.
Kuzenlerine bakıyorum mesela onlar benim tam tersim hareket ediyor ve kimsede onlara trip atamıyor.

Haklısınız.
Kuzenlerine bakıyorum mesela onlar benim tam tersim hareket ediyor ve kimsede onlara trip atamıyor.

bende 30 yaşındayım 6 ay önce isyan ettim şuan kafam iyi rahatım
çünkü artık düşüncem soruluyor bir iki fikirsöylüyorlar
uymazsa hayır diyorum
inanın şuan keşke daha önce yapsaydım diyorum
çünkü adam yerine konuluyorum fikirlerim soruluyor
bundan önce 1 senedir bir iki defa tersleme yapıyordum
ama 6 ay önce bayağı bayağı tersledim kopuyordu iplerimiz şimdi şükür diyorum keşke daha önce yapsaydım
ilk ay neredeyse hiç iletişimimiz olmadı şimdi normale döndük

bende 30 yaşındayım 6 ay önce isyan ettim şuan kafam iyi rahatım
çünkü artık düşüncem soruluyor bir iki fikirsöylüyorlar
uymazsa hayır diyorum
inanın şuan keşke daha önce yapsaydım diyorum
çünkü adam yerine konuluyorum fikirlerim soruluyor
bundan önce 1 senedir bir iki defa tersleme yapıyordum
ama 6 ay önce bayağı bayağı tersledim kopuyordu iplerimiz şimdi şükür diyorum keşke daha önce yapsaydım
ilk ay neredeyse hiç iletişimimiz olmadı şimdi normale döndük
Biryerde ister istemez ipler kopuyor sanırım.
Bende sorun şu ki biraz kızsam acaba Kırıldı mı diye hemen vicdan yapıyorum. Ama kimse beni kırarken vicdan yapmıyor

Biryerde ister istemez ipler kopuyor sanırım.
Bende sorun şu ki biraz kızsam acaba Kırıldı mı diye hemen vicdan yapıyorum. Ama kimse beni kırarken vicdan yapmıyor

aynı şey bende de var emin ol
her daim zorla maaşımı falan aldı babam vermeyeceğim dedim diye dövdü o derece
ve daha hep psikolojik şiddet vardı babam tarafından
ama vermeyeceğim deyip rest çekince dayağımı da yedim
ama şuan daha rahatım ama bu ay yine para istiyor

aynı şey bende de var emin ol
her daim zorla maaşımı falan aldı babam vermeyeceğim dedim diye dövdü o derece
ve daha hep psikolojik şiddet vardı babam tarafından
ama vermeyeceğim deyip rest çekince dayağımı da yedim
ama şuan daha rahatım ama bu ay yine para istiyor
Bence kesinlikle verme. O bana çok zalimce geliyor. Çocuğunun parasına göz dikmek.
Tamam bir ihtiyacı olsa sen elinden geleni yaparsın annen baban için maddi olarak. Ama durup dururken dövüp maaşına el koymak çok Saçma. Sadece anne baba için demiyorum. Herkesin maaşı kendine. Kimsenin kimsenin parasında Hakkı yok.

Bence kesinlikle verme. O bana çok zalimce geliyor. Çocuğunun parasına göz dikmek.
Tamam bir ihtiyacı olsa sen elinden geleni yaparsın annen baban için maddi olarak. Ama durup dururken dövüp maaşına el koymak çok Saçma. Sadece anne baba için demiyorum. Herkesin maaşı kendine. Kimsenin kimsenin parasında Hakkı yok.

arabasını tamir yaptırdı uzun yola çıkacak
vergiyi bana yıkmaya çalışıyor
bende eve birşey ödemediği için vermek istemiyorum ama vicdanım :(

arabasını tamir yaptırdı uzun yola çıkacak
vergiyi bana yıkmaya çalışıyor
bende eve birşey ödemediği için vermek istemiyorum ama vicdanım :(
Eğer babamın parası olmasaydı geliri olmasaydı elimden geleni yapardım. Ama hem parası varsa hem de parası oldupu halde eve Katkıda bulunmuyorsa vermezdim. Vicdan yapmana gerek yok bence.

Back
X