- 27 Ağustos 2018
- 317
- 122
- 18
- Konu Sahibi Hayatguzelmis
Arkadaslar sorunum ailemle.Anneme zamanında beni korumadığı için ve basıma geleni ögrendikten sonra umrunda olmamam beni sinir ediyor.ve okadar yapamadıklarından sonrada benden daha evlatlık yapmamı beklemesi düpedüz yüzsüzlük diye düşünüyorum.Bugün gene annemlerle sorun yasadım.ben mi haklıyım siz karar verin.ben stüdio dairede oturuyorum 1+0 oda yani.bir kac ay önce kardesim aile hekimine gitcekti uzakta oturuyorlar o yüzden otobüs süresini ayarlayamamıs sabah 7de gideyim ablama orda bekleyim ordan giderim doktora diye düşünmüş tabi bizim haberimiiz yok zile biri basıp duruyor.mecbur actım kapıyı tabi eşimin uykusu bölündü eşiminde işi geregi sürekli arac üstünde calısıyor günde en fazla 5-6 saat uyuyabiliyor.yatak odamız yarı acık salonla beraber.en son gelişinde kardesim eşim sonrasında kızmıstı kardesine gelmesin demiyorum ama ben calısan bir adamım ben zaten calısmaktan 5-6 saat uyku uyuyabiliyorum anca kardesin gelcekse düzgün saatte gelsin dedi.tamam dedim uyardım kısa zaman sonra gene böyle cat kapı geldi sabah 7de bize geldi dişini fırcalamak için bu sefer telefonla arayarak uyandırıp geldi.sanki bizim ev yol gecen hanı.eşim gene kızdı bana.bu son seferdede gene doktora gitcekmiiş aksamdan dedi sana sabah gelebilirim diye.dedim sabah gelceksen 9.30dan itibaren gel uyuyoruz dedim.hem evde müsait degil dedim.Anlamak istemiyor alındı anneme demiş annem kızıyor bir koca için aileni atıyosun o senin kardesin gelse ne olur dedi yüzüme kapattı telefonu.Bu sabah sabah gelmeye calısan kardesim 18 yasında erkek.hiç cekinme yok ya bir odada kalıyorlar rahatsız etmeyim demek yok.Eşime dedim ben istemiyorum ben uyurken evde birinin olmasını dedi ayrı oda olsa tamam gelsin otursun ama tek odadayız uykudayken oramı buramı baskası görsun istemiyorum dedi.İste gelde bunları onlara anlat ya.istemediği seyleri yaptımmı beddua cocugun olmasın inim inim inle demeler iki yakanız bir araya0 gelmesin demeler.bu kadar nankörlük olabilrmi.arkadaslar onlara tavrım nasıl olmalı? Uzun yazım için cok özür dilerim içimi dökmek istedim.
Son düzenleme: