ailenin bu şekilde düşünmesi ne kadar yanlış başka arkadaşlarında dediği gibi ailen kendi rahatını düşünüyor ne yapılcaksa kocan yapsın ayağına getiriyorlar ama hayat senşn hayatın emekte senşn emeğin ve nişanlının senin arabasını kullanması kdr doğal birşey yok sonuçta kendiside ev almış sizin geleceğiniz için yatırım yapmış daha ne yapsınki hem neden kız evlenirken evi olmazmış bende evlenirken iki tane evim vardı benim ne varmışki bunda bende okudum avukat oldum evimde vardı herşeyimde ne alakadır seni ailen elamin oğlu içinmi okutmuş çeyiz niyetine? benim ailem benim geleceğim için yaptı herşeyi çeyizim falanda ben kendim yada mesleğim evim falan değil dantel duntel vs idi bana çok garip geldi ailenin bu şekilde düşünmesi açıkçası...verme hic birseyini evlilik çok zor bir zanaat zaten yeni hayat kurucaksınız emeklerini heba etmemelisin
evet canım aynen öyle evlenince bırakmam şartıyla izin verdiler babamda annemin üzerine yaptırdı işi sağlama alsınlar diye bende o aralar araba almanın hevesiyle yeterki arabam olsun diye kabul ettim ama arabam onların üzerinde arabayı satmaya ikna edip ev almaya çalışıyorum benim parama alındı sonuçta ve az bi para değil arabam
ilk başlarda ikimizinde arabası vardı ve genellikle onun arabasıyla gezerdik sonra 5 ay öncesine kadar arabasını satıp ev aldı doğal olarak benim arabamı kullanıyoruz.
veeee ailem başlarrrr.. damat senin arabanda gezio rahat edio bırak alma arabanı senin arabana güvenip mi kendininkini sattı vs. bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?