• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemin ettiği kırıcı laf

ceyyceyy_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
257
Puanlar
53
Herkese merhaba öncelikle ailemin ettiği kırıcı lafı anlatmak istiyorum, bana toki çıktı ailemle paylaştım annem hemen dedi ki ev parayı kim öderse onun bunun mümkün olmayacağını evin benim adıma olduğunu dedim sustu sabah oldu kuzenimi aradım söyledim çok sevindi babam atladı.Abisine araba aldık benim dedi kıza ev çıktı benim dedi parasını veren biziz biz yaptı nasıl ağrıma gitti ağlayarak kalktım dedim yaptığınız ayıp kırk yılın başı kendime ait bir şeyim oldu şakası bile hoş değil yok öyle demek istemedim de abartma da felan ağlayarak kalktım,regli olduğum için ekstra duygusalım.Sonra yanlarına gideyim bi dedim abime konuşurken duydum hep böylesiniz bencilsiniz parayı biz veriyoruz ortak bu mallar sizin değil biraz param olsa şunlara tek şekilde tamah etmem o kadar zoruma gitti ki evi iptal edesim var arkadaşım da iptal etme pişman olursun dedi ayıya dayı de dedi köprüyü geçene kadar sizce napmalıyım?

Sanırım anlaşılmadı evi ailemden sakındığım yok ama o kadar kontrolcüler ki ev çıktı dememe bile katlanamıyorlar aileme çıktı diyeceksin diyorlar biri arayıp sorarsa bana değil aileye çıktı diyecekmişim

Parayı onlar veriyorsa evet evet ortak
Araba parasını aileniz ödemişse oda ortak
Çok biliyorsanız kendi gelirinizle alın
O zaman devlet öğrenciye başvuruyu kapatacaktı afedersiniz de gtmden mi vericem parasını

Peşinatı ortak ödeyin gücünüz yetmiyorsa. Yapıldığı zaman da kiraya verin kiradan gelen paralarla ödeyin. İlerde peşinat parasını da denkleştirip ailenize verin. Söz hakları olmasın

Parayı onlar veriyorsa evet ortak
Araba parasını aileniz ödemişse oda ortak
Çok biliyorsanız kendi gelirinizle alın
Önce da de yi ayırın sonra bana bu üslupla yükselin.

Peşinatı ortak ödeyin gücünüz yetmiyorsa. Yapıldığı zaman da kiraya verin kiradan gelen paralarla ödeyin. İlerde peşinat parasını da denkleştirip ailenize verin. Söz hakları olmasın
Keşke yetse yapıldığı zaman inşallah mezun olmuş bir öğretmen oluyorum bir şekilde çalışıp paralarını veririm.

O zaman devlet öğrenciye başvuruyu kapatacaktı afedersiniz de gtmden mi vericem parasını
Siz kendi gelirinize benim dersiniz
Ya da size kendi rızasıyla vermişse benim dersin
Kendi geliriniz yok rıza da yok
Sadece size çıkmış olması sizin olduğu anlamına gelmez

Tamam Emine aynen

Keşke yetse yapıldığı zaman inşallah mezun olmuş bir öğretmen oluyorum bir şekilde çalışıp paralarını veririm.
Ödemeler yapıldığı zaman mı başlıyor ki? Biz de ailem için başvurduk ama etraftan çıktığı gibi ödenecek diye duymuştuk. İnşallah sizin dediğiniz gibidir. Bir de evet maalesef ortak olmuş oluyor. Ailenize mezun olup işinizi oturttuğunuzda şu an ödenecek olan peşinatın altına endeksli halde ödemesini yapacağını söyleyebilirsiniz.

Sana laf bile anlatmayacağım.

Ödemeler yapıldığı zaman mı başlıyor ki? Biz de ailem için başvurduk ama etraftan çıktığı gibi ödenecek diye duymuştuk. İnşallah sizin dediğiniz gibidir. Bir de evet maalesef ortak olmuş oluyor. Ailenize mezun olup işinizi oturttuğunuzda şu an ödenecek olan peşinatın altına endeksli halde ödemesini yapacağını söyleyebilirsiniz.
Yok şöyleymiş Şubat başı gibi sözleşme+peşinat daha sonra ilk taksit inşaat bittikçe yüzdesi e devletten görülüyor seneye şubat başında da sırayla teslim ediliyor

Toki konusunu çok bilmiyorum ancak parayı veren düdüğü çalar. Malesef gerçek dünyada aileniz ödüyorsa ailenizindir sizin üstünüze yapılması da mantıksız bana kalırsa.

Toki konusunu çok bilmiyorum ancak parayı veren düdüğü çalar. Malesef gerçek dünyada aileniz ödüyorsa ailenizindir sizin üstünüze yapılması da mantıksız bana kalırsa.
O zaman devletin sistemi saçma diyecek ki geliri olmayan başvuru yapamaz şu an iptal etmek zorundayım.

Back
X