Daha öncede buradan paylaşımda bulundum , ailenin tek çocuğu benim, çokta güzel yetistirildim, kolej mezunuyum, ama tam olarak hala sebebi bulunamamış sağlık sorunum nedeniyle ne mantıklı bir meslek seçimi yapabildim ne de hayatımı doğru düzgün yasayabildim, deli gibi ızdırap veren baş ağrıları, zaman zaman konuşma bozukluğuna neden olan ataklar, hastaneler, doktorlar en sonunda bu ilett beni 33 yaşında terk etti ama elde ne doğru düzgün bir meslek ne de iş tecrübesi kaldı , havalimanında işe başladım 3 ayda feleğim şaştı 15 kilo verdim saçlarım döküldü cildim bozuldu tam sıkıntılarım bitti derken bunlarla uğraşmaya başladım şimdi artık saçlarım az ve yüzüm erkek yüzü gibi kıllandı 4 ay önceki ben gittim yerine sağlıksız, saçı az ve tüm yüzü erkek gibi kıllı biri geldi 4 ay önce tahlil yaptırmıştım hormonlarım triodim her şey normal çıkmıştı feritinin eksikliği vardi onun için ilaç kullandım saç dökülmesi için biotin içtim , şu an hala saçım dökülüyor artı birde killanmam var ailem artık benim sorunlarımdan bunaldı bitip tukendiler ama benim elimde olanda bir şey yokki ben mi çıkardım yüzümdeki kılları tüm yüzüm, yanaklarım,boynum favorilerim hatta gözümün altı bile kıllı şu an sarı ve uzun kıllar, Perşembe yine doktora gidicem hem dahiliye hem kadın doğum , ne yapacağımı şaşırdım doktora kılları gösterip onları aldırmayı düşünüyorum böyle gezilmez ama ya o sarı kıllar siyah olursa şaştım kaldım ne yapıcam bilmiyorum o kadar yoruldum ki içimi dökmek istedim