Üniversiteden yaklaşık 10 aydır görüştüğüm biri var.Kendisi hem okuyor hem de çalışıyor ve çok şükür ki aynı memleketteniz.buraya kadar bir sorun yok.Geçenlerde bayramdan önce ailesiyle konuşmuş ve beni istemeye geleceklerdi (bu arada hala okuyoruz 3.sınıfız) Bende durum ciddileşince tabi ki aileme açtım konuyu işte böyle böyle biri var bayramdan sonra istemeye geleceklermiş diye.Sonra babam yanına çağırdı kimdir falan diye sordu anlattım bende kendileri bizim burada pek güzel bi muhitte oturmuyorlar babam bunu duyuncu çıldırdı zaten sonra hangi ilçeden olduklarını öğrendi ve dahada kızdı.Babam sevmiyor o ilçenin insanlarını
( aslında kendisini tanısa hiçte öyle serseri tipte biri olmadığını anlayacak.Fakat bir kere ön yargıyla yaklaşmış oldu ve Daha senin okulun var biz senden neler bekliyoruz senin yaptığına bak söyle gelmesinler seninde görüştüğünü falan duymuycam dedi
( Neyse konu kapandı gitti sanıyordum ben 1-2 hafta sonra abim beni arabayla bir yere götürdü gecekondu gibi bir evin önünde durdu ve bana anlatıyor işte çoçuğun anne adı şu baba adı şu bu evde oturuyorlar falan gibi bir sürü laf ve hakaret
Hiç sesimi çıkarmadım çünkü abim yanlış birilerini tarif ediyordu bana arkadaşımın bana anlattığı kadarıyla yeni ev aldılar ve bi apartmanda oturuyorlar (açıkcası nerde oturduğu çok da mühim değil benim için ama ailem işte
( )ayrıca kendinin bana söylediği anne babasının ismiyle abimin söyledikleride uyuşmuyor.Benim ailemin durumu çok iyi ama onların çokda iyi sayılmaz kafam çok karışık
(( sadece derdimi anlatıp rahatlamak istedim okuyan bütün arkadaşlara ve cevap yazan herkese şimdiden teşekkür ederim saolun....

Son düzenleme: