Merhaba arkadaşlar , nasılsınız iyisinizdir umarım . Önce ki açtığım konulara istinaden bana bişey sormayın evlenmedim çünkü :) Biri içinizden şey yazmıştı sen buraya daha çok konu açarsın bu gidişle diye , cidden oturup konuşamadığım bir annem var. Ne olursa olsun kendi doğrusundan şaşmayan , Allah var üzerimize çok düşüyor çok seviyor belki bu yüzünden de vicdan yapıp Allah korkusu deyip karşı gelemiyorum . Çocukla tanıştırdım bunu anlatmıştım önceki konularda başta uzak diye istemedi sonra Rehber öğretmen neden matematik fln deyip bir sürü bahane sundu , sonra da içime sinmedi , en son da da sana diyorum mutsuz olursun gibi laflar söylüyor . Ama çocukla sadece bir kere oturdu ve ağzına geleni laf altından söylemişti orada bile erkek arkadaşım asla saygısını bozmadı . Ben öğretmenim erkek arkadaşım da öğretmen kaç yaşında insanlarız ama ailem onceki ilişkilerim de olduğu gibi bunu da istemiyor . Önce ki açtığım konularda teyzemin oğlunu istemişti bir ara annem bana ,ben istemediğimi uzun süre söylendikçe vazgeçmişti, hatta şey diyor o yaşlandı olmaz sana sanki ben istiyorum gibi . Şimdi de anlatıyorum bak böyle olucak şunu yapmak istiyoruz böyle olsun diyoruz kolaylık sunmaya çalışıyorum, dinliyor gibi yapıyor sonra konuyu değiştiriyor. Bende sinirlendim en son “ ailemin rızası için bekledim eğer yanımda olmazsanız kendim nikah kıyarım dedim “ bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü , Siz olsanız ne yapardınız ?