- Konu Sahibi askerinkalbi
-
bende asker yolu bekledim Allah Kolaylık versin cnm :)
sen sevgilinden eminsen onunla mutlu olabileceğini düşünüyorsan düzgün bir işi de varsa babaanneni ikna edebilirsin bence
sevgilini onlarla tanıştırıp daha yakından tanımalarını sağlayabilirsin
ben öyle düşünüyorum tabi ki iş konusunda doktor,mühendis gibi bi kariyeri olsun diyorlar işi de gayet iyi kereste ticaretiyle uğraşıyor kendi işinin başına geçicek askerden gelince sanırım oduncu keresteci gibi bi sıfatı yakıştırmıyorlar oda benim için sorun değil Allah herkesin rızkını verir diye düşünüyorum
hepinize teşekkür ederim zaman ayırdığınız için bende sonradan ona bahsettiğim için pişman oldum çok üzüldü çünkü onun ailesi beni çok seviyor oda aynı şekilde ilgigörmek istiyor bende üzerine böyle anlatınca canı sıkıldı bi anlık boşluğuma denk geldi malesef düşünemedim. Çok bi fark yok ananemler için sorun yok onlar bu şekilde eleştirmiyor ama babaannemin tutumunu anlayamıyorum sanırım aşk sevgi gibi kavramları bilmiyor sürekli daha iyisi diyo ki tanımıyor bile sevgilimi önyargı böyle birşey sanırım bir türlü aksinin olduğunu anlatamıyorum ileride sorun çıkartıp dedem ve ananemide etkilicek biliyorum eminim ben kendimden de sevdiğim insandan da ama böyle şeyler can sıkıyor malesef
Canım bu yaşına kadar anneannen ve dedenle yaşamışsın,babaannenin neden söz hakkı olsun ki bu konuda.Tamam büyüğündür,saygısızlık etmeyip tavsiyelerini dinlersin ama her dediğini yapacak değilsin.Anneannen ve dedenle en kısa zamanda tanıştır ki,bu konuda önyargıları olmadan tanısınlar sevgilini
babaannen bugün var yarın yok canım sen gönlünün seni çektiği yere git ama sewgilinede anlatma seni istemiyolar falan diye kafasında yer eder yada ne biliyim ailesi anlatır ailesi onlar bizim oğlumuzu istemiyolarsa biz hiç istemeyiz diyebilirler bide erkek gururu üzülür çocuk anlatma yani derim ben...sen dışardan gelen her yoruma kapa kulaklarını nişanlılık vs. gibi durumlarda daha çok konuşulur böle konular etraftan benim sülalemdede eşime patavatsız kırıcı konuşan oldu hepsine gıcık şuanda buda iyi bişey değil tez zamandada kavuşup çok mutlu olursunuz inş.
çook teşekkür ederim canım Allah sizinde mutluluğunuzu daim etsin bizde inşallah kavuşur şu kötü günleri atlatır da bi aile oluruz. Benim düşüncesizliğim yüzünden aynen dediğin gibi oldu bi kaç kez daha ilişkimizin en başlarında da böyle olmuştu ve ben anlatmıştım şimdi o dediğin gibi gıcık oluyor babaannemin yanına gittiğimde bile rahatsızlık duyuyor o konuda yanlış yaptım demek ki eskide olsa bile evlenince dahi gıcıklık devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?