- Konu Sahibi askerinkalbi
merhabalar hepinize uzun zamandır forumu yazıları takip ediyorum yeni üye oldum ve hemen sizinle bi derdimi paylaşmak istedim çok mantıklı ve sorun çözücü yorumlarınız var çünkü az da olsa içimi ferahlatacak yorumlar bulurum inşallah
sevdiğim birisi var 2 yıldır kendisiyle gayet iyi anlaşıyoruz (bu arada ailesel olarakta biraz farklı durumum var annemi kaybettim küçükken babam ilgilenmez keni hayatıyla meşgul.beni ananem ve dedem büyüttü) ananem dedem ve teyzemle yaşıyorum dedemde biliyor biri olduğunu ama daha onunla konuşmadım yüzyüze ananem ve teyzem ılımlı bakıyorlar ama babannem ve halam çok karışıyor daha iyisini bulabilirsin daha zengini olabilir halam almanyada yaşıyor gel burda daha iyileri var ailesi uymaz bize işi kariyerli bi iş değil ailesiyle kültür farkımız var hep bu tarzda yorumları var sevdiğimi onunla evlenmek istediğimi öyle olmadığını anlatıyorum anlamamakta ısrarcılar ve ben bu durumdan dolayı sevgilimin kalbini kırdım hemde o askerde bababnnemin dedikklerini anlattım oda kendini küçümsenmiş hissetti hr iki tarafı kırmadan nasıl anlatabilirim ben 22 yaşındayım askerden geldiği zaman aileleri tanıştırmak ve nişan yapmak istiyorz ama babaannemn tutumu etkilenemsinden korkuyorum bana bişiler diyin nlur anlatabildim umarım
((