- Konu Sahibi egila_LaLA
annem ve babam boşanma kararı aldılar ohh boşancaklar huzur bulcaz derken aile olmayı beceremedikleri gibi boşanmayıda beceremediler .tam tamam bitti dedigimizde annem babama nafaka ve tazminat davası açtı.benim yaşım doldugu için ve babamın uzerine oldugum için bana para kesilmiyor kardeşime 250 civarı bi para kesiliyo sanırım ve annemin taminatı. hep olayın dışında kalmaya çalıştım ama mecbur olaya dahil oldum .. sorun şu babamın uzerinde kredi borcundan dolayı bi icra var artı nafaka kesimi ve tazminat şu anda maaş alamıyo ve iş yerinde kalıyo yicek ekmegi bile yok.bu durum beni zaten üzerken bi de geriye dönuk icralar gelmiş nafakadan dolayı aslında çok karışık babam çok hatalar yaptı hem bana hem anneme karşı ama anneme de melek diyemem . babama bişiy olcak diye korkuyorum. bi yandanda sıkıldım 19 yaşımdayım ve insanlara güvenim bitti gelecekten umudum yok ben annem ve babamın çocugu degilimde onlar benim çocugum kendimi bildim bileleli onları idare ediyorum .. birinin inadı her ikisininde sorumsuzlugunun cezasını kardeşimle ben çekiyoruz ne yapmalıyım bilmiyorum bi akıl verin ben çok yoruldum huzur istiyorum ben onlardan sadece ..