Farklı odadaydim annem babama söylemiştiBenim anlamadığım neden yorganı sen indirmedin?
Orası senin de evin
Evlenip gittin diye el olmuyorsun hala onların kızısın
Babanın indirmesini beklemek yerine indirebilirdin
Ayrıca "aa yorgan için tartışmayın ahanda aldım salona gidiyorum yorgan gitti kavga bitti hadi sarılın" diyerek ortamı yumuşatırdım ben olsam
Olsun duymuşsun neticedeFarklı odadaydim annem babama söylemişti
Canim bende hep olur bu durun inan kaynanamlarda daha rahatim ama sakin esine soyleme benden sana dost tavsiyesiİyi aksamlar. Eşim bıkac gün şehir dışında. Ben normalde evde tek kalmaktan korkmayan biriyim. Farkli sehirlerde de yasadim tek kaldım.
Eşim illa annenlere git orda kal diye ısrar etti. Giriş katta oturuyoruz 3-4 ay önce de yan daireye hırsız girmişti. Ondan sanırım Neyse geldim annemlere. Annem yorganı indir dedi babama o da niye oraya koydun bn koyma demedim mi gibi şyler söyledi.tartıştilar.Sonra annem tavırla kendi aldı yorganı. Sanki onların rahatını bozuyorum. Babam zten sürekli her şeye söylenen biri.
İnanın kendi evimde tek olsam kafam rahat uzanırdim.şu an yatıyorum gözlerim doldu.
Balık burcuyum fazla duygusal her şeye ağlıyorum.
Siz anne babanızın yanındayken onlar tartışsa alınır misiniz
Çok tatlısınız gerçektenİyi aksamlar. Eşim bıkac gün şehir dışında. Ben normalde evde tek kalmaktan korkmayan biriyim. Farkli sehirlerde de yasadim tek kaldım.
Eşim illa annenlere git orda kal diye ısrar etti. Giriş katta oturuyoruz 3-4 ay önce de yan daireye hırsız girmişti. Ondan sanırım Neyse geldim annemlere. Annem yorganı indir dedi babama o da niye oraya koydun bn koyma demedim mi gibi şyler söyledi.tartıştilar.Sonra annem tavırla kendi aldı yorganı. Sanki onların rahatını bozuyorum. Babam zten sürekli her şeye söylenen biri.
İnanın kendi evimde tek olsam kafam rahat uzanırdim.şu an yatıyorum gözlerim doldu.
Balık burcuyum fazla duygusal her şeye ağlıyorum.
Siz anne babanızın yanındayken onlar tartışsa alınır misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?