Ailemin yanindayken tartisma

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.627
2.547
133
İyi aksamlar. Eşim bıkac gün şehir dışında. Ben normalde evde tek kalmaktan korkmayan biriyim. Farkli sehirlerde de yasadim tek kaldım.
Eşim illa annenlere git orda kal diye ısrar etti. Giriş katta oturuyoruz 3-4 ay önce de yan daireye hırsız girmişti. Ondan sanırım Neyse geldim annemlere. Annem yorganı indir dedi babama o da niye oraya koydun bn koyma demedim mi gibi şyler söyledi.tartıştilar.Sonra annem tavırla kendi aldı yorganı. Sanki onların rahatını bozuyorum. Babam zten sürekli her şeye söylenen biri.
İnanın kendi evimde tek olsam kafam rahat uzanırdim.şu an yatıyorum gözlerim doldu.
Balık burcuyum fazla duygusal her şeye ağlıyorum.
Siz anne babanızın yanındayken onlar tartışsa alınır misiniz

Bu biraz evli çiftlerin tartışmasını üzerine alınan anne babalar durumu gibi olmuş.

Aileniz sizi samimi görüyorsa üstünüze alınacağınızı düşünmemiş olabilirler. Fazla alınmışsınız gibi geldi bana.

Ben olsam alınmazdım, hatta ortamı ya yumuşatmaya çalışırdım yada rahatça tartışsınlar diye başka odaya giderdimHoppa

Benim anlamadığım neden yorganı sen indirmedin?
Orası senin de evin
Evlenip gittin diye el olmuyorsun hala onların kızısın
Babanın indirmesini beklemek yerine indirebilirdin
Ayrıca "aa yorgan için tartışmayın ahanda aldım salona gidiyorum yorgan gitti kavga bitti hadi sarılın" diyerek ortamı yumuşatırdım ben olsam

Benim anlamadığım neden yorganı sen indirmedin?
Orası senin de evin
Evlenip gittin diye el olmuyorsun hala onların kızısın
Babanın indirmesini beklemek yerine indirebilirdin
Ayrıca "aa yorgan için tartışmayın ahanda aldım salona gidiyorum yorgan gitti kavga bitti hadi sarılın" diyerek ortamı yumuşatırdım ben olsam
Farklı odadaydim annem babama söylemişti

Sanırım istemeden geldiğiniz içinde biraz herşey gözünüze batıyor normalde dikkatini çekmicek şeyler o zamanlar daha çok dikkatinizi çekiyor yalnızlığı seviyorsunuz bence ondan da kaynaklı bu durum

Fazla alıngansınız.
Onların çocuklarısınız siz, abartmayın evlenip gittiniz diye.
Basit bir orta yaşlı çift atışması, çok tanıdık sıradan şeyler.

İyi aksamlar. Eşim bıkac gün şehir dışında. Ben normalde evde tek kalmaktan korkmayan biriyim. Farkli sehirlerde de yasadim tek kaldım.
Eşim illa annenlere git orda kal diye ısrar etti. Giriş katta oturuyoruz 3-4 ay önce de yan daireye hırsız girmişti. Ondan sanırım Neyse geldim annemlere. Annem yorganı indir dedi babama o da niye oraya koydun bn koyma demedim mi gibi şyler söyledi.tartıştilar.Sonra annem tavırla kendi aldı yorganı. Sanki onların rahatını bozuyorum. Babam zten sürekli her şeye söylenen biri.
İnanın kendi evimde tek olsam kafam rahat uzanırdim.şu an yatıyorum gözlerim doldu.
Canim bende hep olur bu durun inan kaynanamlarda daha rahatim ama sakin esine soyleme benden sana dost tavsiyesi

Anne babaniz ilk kez mi yanınızda tartisiyor? Kac yillik ana babanız, ustelik oyle siddetli kavga da degil atismislar. Bu kadar alinganlik fazla bence.

Ben yıllarca ailemin olduğu şehirden uzaktaydim. Ailemle kalırken babamın annene küfürlerini hakaretkerini hep duydum. Babam küsüp sofraya oturmazdi o zamanlar bizimle evde buz gibi bir ortam. Sonra üni ve çalışma hayatı derken uzaklaştım.
O sebepten ailemin yanında kalmayı artık istemiyorum huzursuz oluyorum. Esime bunları söylemedim tabi.

Alıngan olabilirim bilmiyorum. Yalnız kalmaya alıştım evet evde tek kalıp tv izlemek daha çok tercihim

Çok tatlısınız gerçekten 😃 sizi çok iyi anlıyorum insan evlendikten sonra baba evine gidince tatiller ziyaretler vs daha bi alıngan oluyor eskisi gibi değil çünkü ayrı bir yuva düzen.

En büyük derdiniz bu olsun inşallah. Annenle baban olanları unutmuş içlerinde zerre sana karşı öyle bi düşünce olmadan kaçıncı rüyalarındalar acaba😃

oy kuzum ya dert etme anne babalar yaşlanınca daha huzursuz oluyorlar :) ben her gün babamla saçma şeylerden atışırım ki artık eğlencesine vurdum :) atıyorum 1 bardak var bu kahveci çay bardaklarından adam onda çay içiyor başka bardak ağzına sürmez ,bende bulaşık makinesine atmışım hepsini normal çay bardağı var diye laf söylüyor çıldırıyorum :)) veya çaya şekeri yarım çay kaşığı atıyor dalmışım 1 çay kaşığı atıyorum şerbet olmuş bu diyoo ya sabır :)) huysuzlukları üzerlerin de oluyor ama yine de canlarımız napalım çok üzerimize alınmayalım :)

Back
X