- Emoji Skoru
- 490
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi motiveyinyang
Çok sert değil mi bu bakış açısı :)Yaşın önemi yok.
Ciddiyete binmeyen şeyler için bende karşı gelirdim. Net . . .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sert değil mi bu bakış açısı :)Yaşın önemi yok.
Ciddiyete binmeyen şeyler için bende karşı gelirdim. Net . . .
25 yaşındasın odana geçip bilgisayarda mı oynuyorsun sadece?Madem ailenden o kadar şikayetçisin çalışıp ayrı eve çık da bir sorumluluk al bakalım o zaman mumla arıyor musun aileni görelimÇalışmıyorum malesef![]()
Şahsi düşüncemi belirttimÇok sert değil mi bu bakış açısı :)
Ne kadar doğru bir bakış açısı her birey şahsına özel muamele görmeli tabiki,30 yaşına gelmiş kontrol etmezsen rezil olacak tanıdıklarımda var,evli olup çocuğunu annesine bırakıp hergün gece gelende var bu durum bireysel olarak değişkenlik gösteriyor olgunluk yaşla değil karakterle ilgili tabi birde bunu engelleyen ailelerde var bir türlü sorumluluk vermeyip 40 yaşında insana bile çocuk muamelesi yapıyorlar ama genel olarak söylediğiniz şey gerçek,kişiye göre değişir.Çocuğuna göre değişir. Bazıları yetişkin olsa da kontrol gerektirir
Ben nişanlıyken bile görüşemiyordumKızlar 25 yaşındayım öbür ay 26ya giriyorum.5 aydır erkek arkadaşım var fakat profil fotoğrafımı onunla olan fotoğraf yaptım diye evde kıyamet koptu.Vay efendim 2 gündür tanıdığım insanla fotoğraf koyamazmışım.Bilgisayar oynamamada karışılıyor artık.Odama baskın yapar gibi gelip bilgisayarı kapattırıp gidiyorlar.Canıma tak etti artık.Ne yapabilirim?
Evet, burada bazı genç kızların yorumlarını okuduğumda ailelerinin neden baskı yaptığını bir iki mesajında anlıyorum. Mesela kumar oynayan adamları eşleri kontrol altında tutmaya çalışıyor ama bahsedilen adam 40larında vs. Bazı insanlar yetişkinliği beceremiyor bu insanlar çevresine yük oluyor farkında olmuyorlar ve ben çocuk muyum neden beni kontrol altında tutmaya çalışıyorsunuz diye şikayet ediyorlar. Halbuki kendilerini bilseler kimse belli baştan sonra kimseyle uğraşmak istemez :)Ne kadar doğru bir bakış açısı her birey şahsına özel muamele görmeli tabiki,30 yaşına gelmiş kontrol etmezsen rezil olacak tanıdıklarımda var,evli olup çocuğunu annesine bırakıp hergün gece gelende var bu durum bireysel olarak değişkenlik gösteriyor olgunluk yaşla değil karakterle ilgili tabi birde bunu engelleyen ailelerde var bir türlü sorumluluk vermeyip 40 yaşında insana bile çocuk muamelesi yapıyorlar ama genel olarak söylediğiniz şey gerçek,kişiye göre değişir.
Al işte tam da tahmin ettiğim profil. Akıl yaşta değil başta :)e ailen sana baski yapmasin da ne yapsin? Eki Görüntüle 3676323
internetten tanidigi adama kacmaya niyetlenen sen, eski sevgilinle sevisip hamileyim diye kandirmaya calisan sen, sirf isten ayrilmak istediğin için birkac hafta arayla amcam öldü işe gitmesem olur mu, annem öldü istifa etsem olur mu diye konu acan sen...
26 yaş için erkek arkadaş normal , laf söz kısmına onlar takılmış olmalı.. görenler olur diye muhtemelen.Kızlar 25 yaşındayım öbür ay 26ya giriyorum.5 aydır erkek arkadaşım var fakat profil fotoğrafımı onunla olan fotoğraf yaptım diye evde kıyamet koptu.Vay efendim 2 gündür tanıdığım insanla fotoğraf koyamazmışım.Bilgisayar oynamamada karışılıyor artık.Odama baskın yapar gibi gelip bilgisayarı kapattırıp gidiyorlar.Canıma tak etti artık.Ne yapabilirim?
Bence 30 yıldır tanidimiz adamlarla da profil fotoğrafı koymak saçma. Calismiyor veya okumuyorsanız bir fikir veremeyeceğim. Çünkü yasadiginiz problemler 15-16 yaş problemleri.Kızlar 25 yaşındayım öbür ay 26ya giriyorum.5 aydır erkek arkadaşım var fakat profil fotoğrafımı onunla olan fotoğraf yaptım diye evde kıyamet koptu.Vay efendim 2 gündür tanıdığım insanla fotoğraf koyamazmışım.Bilgisayar oynamamada karışılıyor artık.Odama baskın yapar gibi gelip bilgisayarı kapattırıp gidiyorlar.Canıma tak etti artık.Ne yapabilirim?