Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ailemize yeni uye ariyoruz

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

aaarzu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2015
4
1
1
43
Merhaba
Ankara ya yeni tasiniyoruz biri 4 diğeri 2 yaşında olan akıllı söz dinleyen çocuklarım için yatılı yada gündüzlü ablalik teyzelik yapacak ailemizden biri olcak yeni bir üye arıyoruz.Evimizi Eryamanda tuttuk.Ücret beklentisi çok yüksek olmayan saygı sevgi çerçevesinde huzurla çalışmak isteyenlere duyrulur herkese mutlu yıllar :KK71::KK9:

Sanırım kimsenin ilgisini çekmiyor fakat belirttiğim tüm detaylarda samimiyim birde Ankaradaki bakıcı fiyatlari nedir böyle gündüzlü bakicikar 1500 tl den kapı açıyor istanbul da bile daha uygun fiyata bulabiliyorsunuz :KK61:çocukları bu gidişle Eskisehirde bırakmak zorunda kalacağım

Sanırım kimsenin ilgisini çekmiyor fakat belirttiğim tüm detaylarda samimiyim birde Ankaradaki bakıcı fiyatlari nedir böyle gündüzlü bakicikar 1500 tl den kapı açıyor istanbul da bile daha uygun fiyata bulabiliyorsunuz :KK61:çocukları bu gidişle Eskisehirde bırakmak zorunda kalacağım
Konyada olsaydiniz keske sabahlari bakardim oglusumla beraber

Valla ne güzel olurdu çoluk çocuk hiç karşı değilim bakacak bulsam ona razıyım ayrıca benimkilerede arkadaş olurdu kader utansın hiç böyle hayal etmemistim ben Ankara yi çok zor bir şehir gerçekten burası

Valla ne güzel olurdu çoluk çocuk hiç karşı değilim bakacak bulsam ona razıyım ayrıca benimkilerede arkadaş olurdu kader utansın hiç böyle hayal etmemistim ben Ankara yi çok zor bir şehir gerçekten burası
kısmet

Back
X