Ailemle aram kötü para kazanmam lazım

baskabirdunyada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
32
3
3
28
Bir süre ailemden para isteyemeyeceğim. Lütfen yargılamayın ama çalışmaya da pek alışkın değilim daha doğrusu ben istedim zamanında çalışmayı ama ailem engel oldu bu yaşa gelmeye de artık korkmaya başladım. Birde önümde bir kpss süreci ve formasyon eğitimi var. Dolapta bir şeyler satmak istedim ama zamanında elbisemi falan koymuştum beğenilsede alınmadı. Ne şekilde dikkat çeker dolap hesabım tecrübesi olan var mı?

Fotoğrafları iyi bir ışıkla ve açıyla çekin bir de fiyatını ederi kadar tutun. Daha dün bir kazak ilanı gördüm, sıfırı zaten 110 tl, kendisi ikinci elini 80’e koymuş. Buna bir de kargo eklenince zaten gidip sıfırını alırım ikinci elini alacağıma 😪 Gerçi kesilen komisyon oranı çok çok arttı…Part time iş daha mantıklı olmaz mı? Mesela burada bir otel sadece haftasonları çalışacak garson ilanı vermişti geçenlerde…

Fotoğrafları iyi bir ışıkla ve açıyla çekin bir de fiyatını ederi kadar tutun. Daha dün bir kazak ilanı gördüm, sıfırı zaten 110 tl, kendisi ikinci elini 80’e koymuş. Buna bir de kargo eklenince zaten gidip sıfırını alırım ikinci elini alacağıma 😪 Gerçi kesilen komisyon oranı çok çok arttı…Part time iş daha mantıklı olmaz mı? Mesela burada bir otel sadece haftasonları çalışacak garson ilanı vermişti geçenlerde…
Kesinlikle daha iyi kesin bir iş ama dediğim gibi korku var. Ah bir alabilsem en azından harçlığım çıkar 🤦🏼‍♀️

Bir süre ailemden para isteyemeyeceğim. Lütfen yargılamayın ama çalışmaya da pek alışkın değilim daha doğrusu ben istedim zamanında çalışmayı ama ailem engel oldu bu yaşa gelmeye de artık korkmaya başladım. Birde önümde bir kpss süreci ve formasyon eğitimi var. Dolapta bir şeyler satmak istedim ama zamanında elbisemi falan koymuştum beğenilsede alınmadı. Ne şekilde dikkat çeker dolap hesabım tecrübesi olan var mı?

Her şeyin günden güne fiyatı artarken "Dolap vb" sitelerde şahsi eşyalarınızı satmanız hata olur. Bugün ailenizden para almamak veya çalışmamak için sattığınız ürünü , yarın lazım olduğunda alıp yerine koyamazsınız.

Ailenizle aranızdaki sorunları çözmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Lütfen yargılamayın ama çalışmaya da pek alışkın değilim
Daha hikayeniz bitmedi.Belki daha da zor günleriniz olacak, bence çalışmaya bi yerden başlamalısınız..
Sürekli birşeyler satarak da çok iyi paralar elde edemezsiniz.
O nu yapamıyor,bunu olduramıyorsunuz
Geri ye bi define aramak kalıyor sanırım 🤷🏻‍♀️

Daha hikayeniz bitmedi.Belki daha da zor günleriniz olacak, bence çalışmaya bi yerden başlamalısınız..
Sürekli birşeyler satarak da çok iyi paralar elde edemezsiniz.
O nu yapamıyor,bunu olduramıyorsunuz
Geri ye bi define aramak kalıyor sanırım 🤷🏻‍♀️
Bu geçici bir süreç. Okul okuyorum zaten çalışacağım. Öğretmen olcağım inşallah. O kapaditede şeyleri yapabilirim ama biraz el bebek gül bebek yetiştim. Eleştirmek yerine düzgün birşeyler yazsanız belki bu süreci kolay atlatırım. Size bir zararı olmaz ki istediğim şekilde günü geçirmekte stercihim üslubunuza dikkat edin

Her şeyin günden güne fiyatı artarken "Dolap vb" sitelerde şahsi eşyalarınızı satmanız hata olur. Bugün ailenizden para almamak veya çalışmamak için sattığınız ürünü , yarın lazım olduğunda alıp yerine koyamazsınız.

Ailenizle aranızdaki sorunları çözmeniz daha sağlıklı olacaktır.
Haklısınız ama zaman isteyen birşey. Maalesef babamın elalem korkusu ile olan sıkıntısı. Buna da alışması zaman alacak. Bu süreçte kpss çalışmam ve formasyon almam gerekiyor onun için

Bu geçici bir süreç. Okul okuyorum zaten çalışacağım. Öğretmen olcağım inşallah. O kapaditede şeyleri yapabilirim ama biraz el bebek gül bebek yetiştim. Eleştirmek yerine düzgün birşeyler yazsanız belki bu süreci kolay atlatırım. Size bir zararı olmaz ki istediğim şekilde günü geçirmekte stercihim üslubunuza dikkat edin
Üslubumda yanlış birşeyler olduğunu düşünmüyorum. Calisamam diyen sizsiniz.
Konuyu yazarken ilerisi için çalışacağım yazsaydiniz madem..

Evlere el işi veren yerler var . O tarz bir iş olabilir gerçi çok az olur ama haftalık harçlık çıkar en azından

Prensesler gibiydim ben baba evinde… bir yerden başlamak lazım herkes çalışıyor kolay değil ama öyle hayatımız mahvolmuyor iyi bir yer denk gelirse arkadaş ortamı vs çok da keyifli olabilir. Dolapta üç beş bir şey satmak pek işe yaramaz gerçekten ticaret yaparak ürün alıp satarak ilerleyecekseniz bunun eğitimleri var ama eldeki birkaç şeyi satmak size bir gelir sağlamaz.

Dolap satışı sadece günü kurtarir. Az once 120tlye aldigim, guncel fiyati 160tl olan, kizimin bir kez bile kullanmadigi emzigi sattim. Ilana 72tlye koydum 20 kisi indirim istedi, daha yeni satabildim. Net Kazancim 65tl. Neye yeter? Hic biseye. Atamayacagim, saklayamayacagim bir urun olduğu icin sattım. 10 tl ye paketi acilmamis bebek tirnak makasi koydum indirim istediler :) insanlar artik herseyin hesabini yapiyor kolay kolay satis yapamazsiniz. Part time is bakin

Arkadaşın üslubunda bir problem yok ancak siz fanusta yetiştiniz sanırım. Yaşınızın küçüklüğü toyluğunuz da belli oluyor, ailenizle sorunlarınızı giderin. Sizin en azından şu aşamada yapabileceğiniz şeylere benzemiyor ayaklarınızın üzerinde durmak

10 sene sonra kpss çalışıyorum atanamadım diye konu açacaksınız neden bu gençlerdeki evde ders çalışıyorum ısrarı (senelerce süren) bir an önce hayata atılın para kazanmayı öğrenin yarım gün 2 saat 3 saat hiç öenmli değil aynı zamanda kpss mi öğretmenlik mi hepsini halledersiniz gençsiniz neden bu yaşlanmışlık hali ben anlamıyorum günler aylar yıllar çok uzun çokkkk herşeyi sığdırabilirsiniz

Back
X