az daha sabret okulunu bitir kafana göre birini bul ve hemen evlen istedigin gibi yaşa ..napcan ki başka :)))
dindar bir adama bunlar fazla bazen herkese soylemek istiyorum ama soyleyemem tabi
Çok yanlış bir durum. Böyle babalık olmaz. Yapmazsan şiddet uygularım falan da ne yani.
Aileni uyarabilcek bir yakının yok mu peki?
Sen derslerine konsantre ol. Güzel bir ünv kazan. Ve o evden kendi ayakların üzerinde durarak kurtulmaya bak.Senin için en iyisi bu olcak.
Ama tabi o zamana kadar napcaksın. Huylarına git dicem ama bi genç kız için çok zor bir durum.
İşte bu şekilde yalana alıştırılıyor çocuklar. Giymedim diyosun ama giyiyosun.
Ayy nerden tutsam elimde kalcak.
Allah kolaylık versin ablacım.
canım tamam hiç bi şekilde kolay değil yaşadıkların
ama lütfen kurtulmak için bu yaşta evlenmeyi düşünme yada tek kurtuluşunu evlilik olarak görme
oku canım üniversiteyi kazan
2 sene daha dayan ve oku kurtul
ama asla erkek peşinden koşmalmaz:
ve onların böyle yapmasıda seni dinden soğutmasın
babanla konuşacak bi akrabanız falan yok mu?
genç bi kızın gezip tozmak hakkı bence
evlenmeyi kacıs yolu olarak dusunmem cunku aynı nedenlerden kuzenim evden kactı ve evlendi o bana ders oldu ustelik internetten tanısıyolardı
dinden sogumadım zaten allaha sukur namazı kuranı isteyerek yerine getiyorum
ama beni sıkan obur konular eminim babam meslek secimime de karısıcak
bide ben babamla cok didisirim nedeni babamın baska kadınla iliskisi olmasını ogrenmem
o yuzden o nerde yapmak istemem o da her zaman zorla yaptırmaya calısır
babamla konuscak biri yok onun degisikbiri oldugunu herkes biliyor ama biri konusmaya kalksa hem ise yaramaz hem de anneme patlar
hemde benim bu sorunum onlar icin onemli degilki
universiteyi kazanırım insallah
yprumlarınız icin tesekkurler
tatlım çok bilirim ben baban gibi tipleri kendileri her konuda alim kesilirler ama yapmadkları şey kalmazkötükedihüso
inşallah kazanırsın canım benim
dogru gercekten hep baskalarını sucluyor annemede bu kızı sen bu hale getirdin diyor
kıyafet konusunda hemfikirler gerci ama obur konularda annem diyo ona ilerde cok uzulursun diye
bi yandan da nankorluk yapıyomusum gibi geiyor ama
canım sen hiç psikolojini bozma.yani düşünmemeye çalış.
he tamam de geç.geç odana baban varken.annenle iyi geçin ama canım.anneler hep kızlarını anlarlaryerimseniben
babanın yaptıklarını tahmin edebilyorum.camdan bakmana bile karışır bi misafir varsa sürekli seni kontrol eder öyle yapma böyle yapma gibisine.okuldan bile saatli gelirsin
bi arkadaşımda aynı sorunları yaşamıştı
konuşmak istediğin zaman bana özel mesaj atabilirsin canım seve seve sohbet ederim senleopuyorumnanaktan
tesekkurler umarım verir
magazada bisey begeniyorum ama sadece begeniyorum istedigim hicbiseyi giyemedim hani bunu gectim arkadaslarımla dısarı cıkmama bile izin vermiyorlar artık kimse beni cagırmıyo bile hep ben konu dısında kalıyorum yani zaten cok sık cımıyoruz belki2- 3 ayda 1 haftasonu
herkes mı bunları yasıyo normalmi bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?