Aksine kız beklemişler kız istemişler mesela küçükken bebekken çok sevmişler çirkin diye sevenlerle annem kavga edermiş beni sinek ısırdı diye babam sineği bulmaya çalışırken kolunu kırmış istemişler yani annem 18 babam 21 yaşında evlenmiş 2 3 sene denemişler. Öyle dediğim gibi yeme içme konusunda asla sıkıntı yoktu örneğin bakkallar vardı gider istediğimi alırdım yazılırdı. Okulda kantinde de böyleydi. Kıyafette de alırlardı ama cici bici şeyler değil. Ben de yalan söyleyemem çok inat ve yaramaz bir çocuktum. Hala öyleyim inadım tutar. Her zaman haklı hissederim. Öyle çok büyük şiddet anılarım yok ama var işte. Onlara sorsak asla yaşanmadı. Bana elini kaldırmadılar. Ben karşılık vermişim ben terbiyesizmişim. Mesela dedem ne zaman kapanacaksın diyor kapanmayacağım diyorum. Sonra böyle kötü kadınlar gezer diyor çok tanıdın herhalde onlardan diyorum ben suçluyum. Ya da sen de haram yiyorsun diyorum suçluyum. İşte bi akraba çocuk düşürdü yanımda buzağı gitmiş diyor susuyorum yine söylüyor. Sen kocaman adamsın yaşlı başlı adamsın sana yakışıyor mu diyorum. Ağlıyor suçlu ben oluyorum. Teyzem Seni satalım artık diyor ben mal mıyım senin gibi satılık mıyım diyorum suçluyum. Benim de tahammül seviyem sıfırSeni pek sevmiyor gibiler bu ne yaacaba erkek mi bekliyorlardı