ailemle ilgili tum sorunlarim

konularınızı okudum sanki biraz fazla mı dinliyorsunuz kendinizi, yoksa dert yokken dert yaratmayı mı tercih ediyorsunuz anlamadım.
15 yaş çok küçük bir yaş
kusayım zayıflayayım
reglimi geciktireyim
şu veya bu olay veya yer ya da kişiden nefret ediyorum gibi gerçekten rahatsız edici düşünceleriniz var

ergenlik mi acaba diye düşündüm hepimiz geçirdik bu evreyi ama bu kadar uçlarda yaşayana şahit olmadım.
yani kilo problemi olsa bile ki (bence yok) ablalarım kilo fazlam var acaba rejim mi yapsam gelişimimi engeller mi diye sorulabilecekken anoreksiya hastalığına meyilli bir eylem gerçekleştirme amacındasınız.

aileme uzak hissediyorum bana yakınlaşmıyorlar vs derken en yakın arkadaşlarım sanalda diyorsunuz.
şort giyemediğiniz için ailenize kin besliyorsunuz vs vs.

sizin iki katı yaşınızda biri olarak şunu söyleyeyim bunlar normal değil. lütfen bir psikiyatriste görünün. çünkü bir genç kızın içinde bulunmaması gereken bir durum bu.
ergenlik dönemi kişinin hem zihnen hem de bedenen olgunlaşmaya başladığı bir dönemdir. bu aşamada aldığınız şekil, hayata bakış açınız vs sonraki yaşlarda sıkıntı yaratabilir.
çok yazık olur çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…