- 27 Ağustos 2022
- 6.470
- 11.927
- 178
- Konu Sahibi Yesilimsim
Kardeşiniz okula gitmiyor mu? O okuldeyken anneniz dinlesin kafasını, gezsin dolaşsın. Zaten bakıcı da geliyormuş. 3 saat de ordan rahatlar. Anneniz biraz drama queenlik yapıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorunlar 3 yıldır falan başladı.23 yasindasiniz, ozel kardesiniz 8 yasinda ve bunun üstüne bir kardes daha mi oldu?
Ailenizinde sorunlu bir evliligi var ama habire uruyorlar, o da ilginc cidden.
Tavriniza devam edin, asiri haklisiniz.Yesilimsim
Henüz okula gidecek durumda değil. Daha fazla rahatlık istiyor. Ben bakmaya mecburmuşum gibi davranıyor. Ve davranışıyla sözleriyle yaptıklarıyla beni de böyle hissettiriyorKardeşiniz okula gitmiyor mu? O okuldeyken anneniz dinlesin kafasını, gezsin dolaşsın. Zaten bakıcı da geliyormuş. 3 saat de ordan rahatlar. Anneniz biraz drama queenlik yapıyor
Yani evlilik sorunlu 15 yil cocuk yapmaya ara verilmis, anneniz genc herhalde, yardimcisi evlenip ona ihanet etti gozuyle bakiyor muhtemelen, bencilce bir tavir.Sorunlar 3 yıldır falan başladı.
Kardeşlerim 8 ve 6 yaşında.![]()
Evet genç. Ve evet bunu açıkça söyledi ki geçen gün. Bakıcıyla konuşurken ‘o da evlendi tutamadık x (kardeşim) ilgisiz kaldı’Yani evlilik sorunlu 15 yil cocuk yapmaya ara verilmis, anneniz genc herhalde, yardimcisi evlenip ona ihanet etti gozuyle bakiyor muhtemelen, bencilce bir tavir.
Derse desin. Kardeş ayrı kendi evladınız ayrı. O çocukların annesi sensin anne, ben değilim deseydiniz ya. Siz kendi evladınızın annesisiniz. Lütfen artık herkes yerini bilsin, bildirin.Bişey daha yazıcam sinirleri de zorlamak istemiyorum ama. İkide bir kardeşime ‘dur onun çocuğu oldu senin pabucun dama atıldı annecim’ diyor acayip vicdan yaptırıyor bana.
Bunları okuyunca rahatlıyorum. Yanlış düşünmüyorum yani değil mi? Doğru yoldayım..Derse desin. Kardeş ayrı kendi evladınız ayrı. O çocukların annesi sensin anne, ben değilim deseydiniz ya. Siz kendi evladınızın annesisiniz. Lütfen artık herkes yerini bilsin, bildirin.
Yok. Annesi olmayana annelik edilir ama annesi olan çocuğun neden ikinci bir annesi olacak ki? Ne gerek var? Kendi evladınızı düşünün, ikinci bebeğiniz olsa siz ister misiniz ilkinin annelik etmesini?Bunları okuyunca rahatlıyorum. Yanlış düşünmüyorum yani değil mi? Doğru yoldayım..
Benim yaşadıklarımdan sonra asla :))Yok. Annesi olmayana annelik edilir ama annesi olan çocuğun neden ikinci bir annesi olacak ki? Ne gerek var? Kendi evladınızı düşünün, ikinci bebeğiniz olsa siz ister misiniz ilkinin annelik etmesini?
Haklısınız. Ben artık annem için vicdan yapmıyorum zaten.bu sefer de kardeşlerimden vuruyor beni.Ben size çok üzüldüm. Anneniz tüplerini mi bağlatıyor, rahmini mi aldırıyor, hem eşiyle anlaşamıyor ürüyor. Çok gerildim gece gece, siz yüzde bir milyon haklısınız. Zerre kadar vicdan yapmayın, cahilken hakkınıza girmişler, siz kendi çocuklarınızın hakkına girmeyin.
Eee o zaman?Benim yaşadıklarımdan sonra asla :))
Annemin bana kıyamaması.. okuyunca ağlayasım geldi :)) aynen o durumdayım elimi versem kolumu kaptırıyorumAnneniz, babanız hayatta, eve bakıcı tutacak imkanları var. Sizin küçük çocukla halinizle onlara karşı bir mecburiyetiniz yok.
Evdeki çocukların yaşları küçük, onları yaparken siz güvenmemişler sonuçta. Annenizin size kıyamayan bir tavrı olsa yine elinizden geleni yapın derim ama elinizi verseniz kolunuzu kaptıracak durumdayken mümkün olduğu kadar uzak durmanız en doğrusu, yapacak bir şey yok.
Yoo aslinda annesi resmen konu sahibine guvenerek yapmış 2 ve 3.cocugu garezide ondan zaten.Anneniz, babanız hayatta, eve bakıcı tutacak imkanları var. Sizin küçük çocukla halinizle onlara karşı bir mecburiyetiniz yok.
Evdeki çocukların yaşları küçük, onları yaparken siz güvenmemişler sonuçta. Annenizin size kıyamayan bir tavrı olsa yine elinizden geleni yapın derim ama elinizi verseniz kolunuzu kaptıracak durumdayken mümkün olduğu kadar uzak durmanız en doğrusu, yapacak bir şey yok.
Evet konu tam olarak bu. Kafaya takıp buralara kadar içimi dökmemin nedeni de bu. Ama okudukça rahatlıyorum..Konu sahibi tavrini asla bozma, farkindayim kardesin ozel bir cocuk diye ekstra vicdan yapıyorsun annende buna oynuyor zaten
Yesilimsim