yeşil mutfak dolaplarınız en çok hoşuma giden bölümü oldu eviniz, belirtmek istedim. halı tam görünmüyor, ancak yeşil sanırım o da, ben turunculu yeşilli bir halı tercih ederdim, tabii ki sizin zevkiniz ve seçiminiz önemli olan. sadece küçük birtavsiye: dolap kulplarına ya da tezgah üzerine turunculu bir şeyler koyarsanız, bardak, sürahi, havlu vb dolaplarınızın güzel rengi daha da güzel görünecektir.
Sıcacık,anne eli değmiş bir ev,iyi günlerde oturun
dolap rengi seçimi benm tercihimdi halıda aynı şekildeevet yeşil oda..turuncu güzel yakışırdı evet..mutfaga ben girdiğim zamanlr tezgahın üzerinde yer kalmıyo malesf yemek yaparken bianda dolduruorm
ben hep kırmızı ya da bordo mutfak isterdim ama bu fotoları gördükten sonra fıstık yeşili bi mutfak girdi aklımaohh hamaratız, insanın içi açılır öyle mutfakta yani ben bile girebilirim o derece
imza: mutfağa uzun süredir bulaşıklarla ilgilenmek dışında pek girmeyen yorgun
sağlıkla ,huzurla oturun bugünlerin kıymetini bilin anne evi,anne kokusu başkadır
evet ilk etpta insann içi açılıyo bende farklı olsun die seçmiştim tek sorun kapaklr..silerkn biraz problem,yani nasıl desem tırtırlı gibi üzeri..bezi tutuyo yani silerekn o hoşumuza gitmedi oda rengindn dolayımış..ama banyodaki dolaplar öyle değil kalitesi çok çok güzl..
size bu yeşili önerirm ozamangerçi bivakitten sonra gözünüz onada alışıyo
hmm alışıyor mu insan, o zaman akçaağaç rengi dolap yaptırıp, kapakları fıstık yeşili, 5 senede bir falan kapakları turuncuya bordaya değiştirsem, ay benimki duysa bu planları bir daha düşünürdü benle evlenmeyi sanırım
hmm alışıyor mu insan, o zaman akçaağaç rengi dolap yaptırıp, kapakları fıstık yeşili, 5 senede bir falan kapakları turuncuya bordaya değiştirsem, ay benimki duysa bu planları bir daha düşünürdü benle evlenmeyi sanırım
canım iyi günlerde oturun inş.evinizde,mutfağınıza da bayıldım çok güsel yeşil,capcanlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?