ailemle yaşanan zıt görüşler

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
ailemi çok seviyorum öncelikle bunu belirteyim fakat bazen babamla girdiğimiz görüş ayrılıkları yok mu işte o beni delirtiyor hani derler ya kültür çatışması yaşanıyor diye anne baba arasında ben tam o konumdayım ben şimdiye kadar hiç bir isteğimden mahrum edilmedim babam ne istediysem genelde almıştır fakat dışarıda ki insanları çevreyi çok düşünüyorlar aman etrafımızda ki insanlar ne der düşünceleri yok mu beni çileden çıkartıyor topuklu ayakkabıdan nfret ediyor neymiş efendim bize yakışmazmış ya biz kimiz ki yakışmayacak işte bunalrdan nefret ediyorum annemi babamı çok severim hem de çok canalrım onlar benim ama bu görüşleri zıt görüşler yaşadığımızda kan beynime sıçrıyor resmen

Canım bu sorun her ailede vardır.
Gerçi tam olarak sorun denir mi onu da bilemiyorum.
Bende kışın dar siyah pantolon, baldırları örtecek kadar dar bir tunik ve çizme giydiğimde babam, kızım giydiğin kazak mini etek gibi duruyor yok mu daha uzunu, ben dışarıda böyle giyinen kızları görüp dikkat çektiklerini düşünürken sende aynı şekilde giyiniyorsun demişti.
Sanki kötü bir şekilde giyinmişim gibi düşün. Ona ne kadar açıklamaya çalışsamda anlatamamıştım bir türlü. Mini etek gibi görünüyor ve çok kısa diyip durmuştu.

Yaşanılan şehre de bağlı olarak insanların sözlerini önemseme hakkındaki inceliklerini bende çok fazla doğru bulmuyorum.
Ama ne olursa olsun, ne derlerse desinler bu tarz şeyler onlara olan sevgimizden hiç önemli değil canım.

aynen canım insanları düşünme önemseme tarzı durumları ben de doğru bulmuyorum sevmiyorum giyim yüzünden ciddi anlamda böyle sorunlar yaşıyoruz ama dediğin gibi de kesinlikle bu durum onların sevgilerine onalrı sevmemize engel değil asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…